Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Zaboravio sam na to, najverovatnije je to slucaj, jer nema svetla iznutra tj kroz ostala stakla. 

I to, a i folija je pod uglom, pa vise reflektuje.
50% napred je kao crni zid
Sent from my Sony
50% napred je kao crni zid

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Jeste, zato kad sam video iznutra pogled - wtf. Al' skroz dobra fora, pogotovo za ocd ljude da nema rupe 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Znao sam da ćeš izdati brend 
Lep je ali Ghibli je lepši.

Lep je ali Ghibli je lepši.
Pa sad kad sam tebe zahebao da opet uzmes BMW sad ja mogu sta hocu 
Ma Masserati je ovako strava sve dok ne dodje trenutak da se ozbiljno razmislja sta kupiti, onda on ispada kad se razum ukljuci u igru...

Ma Masserati je ovako strava sve dok ne dodje trenutak da se ozbiljno razmislja sta kupiti, onda on ispada kad se razum ukljuci u igru...
Ufff 6 Gran Coupe je jedini BMW koji bi rado posedovao. Brutalno je prelep automobil.
Ma da, sav ko stvoren za mene, em sto ne mogu da stanem normalno a da ne udaram krov em idealan za moja bolna ledja 
Pre bih uzeo M5 nego ovakav GC.
I ne slazem se da je Ghibli lepsi od QP

Pre bih uzeo M5 nego ovakav GC.
I ne slazem se da je Ghibli lepsi od QP

Levante čeka. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Šta je baš toliko iracionalno u kupovini Maseratija u Švajcarskoj s primanjima koja mogu da iznesu njegovu eksploataciju po Evropi? Servis postoji, garancija postoji, tržište za postprodaju postoji, standard postoji (putevi, gorivo)...Pretpostavljam da je u pitanju strah po pitanju kvalitet i tu "nemci" imaju mnogo veći kredit što je u redu, ali još nema podataka da je ova nova generacija Maseratija katastrofalno nepouzdana toliko da to pravi toliku razliku. Takođe, "nemci" imaju i prednost u postpordaji i padu cene...no, često u tim vrhunskim varijantama i "nemci" ne blistaju sem par izuzetaka, a nije nerealno da se Maserati tu popravi. Servis i njegova cena bi morali, ako su iole normalni i žele da budu konkurentni, da budu u rangu sa konkurencijom...kako tu stoje stvari?
Rekao bih da za kupovinu Maseratija i Jaguara nije više toliko potrebno da pozitivna iracionalnost (ljubav, napaljenost...) u tolikoj meri nadomesti nedostatak standardnih razloga za kupovinu tih kola (jendostavno zato što su dobra kola).
Rekao bih da za kupovinu Maseratija i Jaguara nije više toliko potrebno da pozitivna iracionalnost (ljubav, napaljenost...) u tolikoj meri nadomesti nedostatak standardnih razloga za kupovinu tih kola (jendostavno zato što su dobra kola).
Poslednja izmena od starac vujadin u 21 Feb 2016, 22:34, izmenjeno 1 put ukupno.
Sličan je pad cene kod takvih mašina. Nemci nemaju 3.0 motor preko 400ks... o brutalnom zvuku u modelima ispod 120k evra da ne govorimo.
Ghibli neverovatno dobro izgleda. I dalje se uvek okrenem za njim ali enterijer nije na nivou te klase. Izgleda kao da je neki premium japanac ili amer a ne vrhunski sportsko - luksuzni proizvod renomiranog proizvođača.
Ghibli neverovatno dobro izgleda. I dalje se uvek okrenem za njim ali enterijer nije na nivou te klase. Izgleda kao da je neki premium japanac ili amer a ne vrhunski sportsko - luksuzni proizvod renomiranog proizvođača.
Pa prvo da se ne lazemo, ne znam, to i jeste deo problema sto je to nepoznanica. Iskreno bas me plase cene potencijalnih popravki.
Drugo smeta mi sto im navigacija ne valja 5 para i sto je uzeta iz Chryslera. Trece nema Head Up display u ponudi. Cetvrto sa tih 410ks BMW 50i ce ga pocistiti po pitanju performansi (al ce ga Maserati ubiti po pitanju zvuka
).
Drugo smeta mi sto im navigacija ne valja 5 para i sto je uzeta iz Chryslera. Trece nema Head Up display u ponudi. Cetvrto sa tih 410ks BMW 50i ce ga pocistiti po pitanju performansi (al ce ga Maserati ubiti po pitanju zvuka