Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Sto se tice kombija i dostavnih vozila na autoputu. Vozim tipa 120 - 130 a oni me obilaze kao da stojim. AKS, BEX, Drndemrnde I ostale firme i slicno. Aj da vozim 70, nego vozim koliko je ogranicenje ili +10kmh (130). Dakle voze debelo preko 140 ili 150, tj verovatno maksimum koliko kombi moze da ide. Sa tom brzinom ako nalete na nekog ko zakoci zbog necega ili ide 90-100 karambol je sigurno zagarantovan (kao onaj Spark na fotki). Sad kad sam se vracao s mora vozim 130 I pored mene proleti, mislim AKS kombi, toliko brzo da je Picasso opterecen sa nas petoro osetio udar vazduha koliko je ovaj brz bio.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Proveri brzinomer sa GPS. 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Pa to sam i mislio pod smiren vozač, ja slikam u vožnjitrojanac napisao: 03 Okt 2017, 15:06 Pa tek ne bi bilo u redu da vozim i slikam. A 300 iljadarki se moralo zabeležiti.

Ozbiljno, svi imamo svoje greške u vožnji, moja največa je telefon i delomično brzina i to se je dosta smanjilo od kad imam dete, a nikad u zivotu nisam pio i vozio ili bio neprivezan i slično...
Picasso gresi jako malo, mozda do 6-7kmh max na preko 140. Dakle ako sam isao 130, mozda je bilo 125 ili 126. Znaci - kombi je furao maksimalnom brzinom, sigurno preko 150. Znam da mogu i 160 bez problema, znam ludake neke koji su vozili tako (doduse taj lik je posle poginuo na motoru).
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Znam da greška ne može biti tolika, zezam te samo.
Uvek si razdvajao te dve radnje. Prvo piće, pa posle vožnja.

Pa normalno, nisam lud da se posipem 

http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74. ... -u-Tirsovu
NESREĆA U SURČINU: Dete (10) naletelo na policijski automobil, prevezeno u Tiršovu
NESREĆA U SURČINU: Dete (10) naletelo na policijski automobil, prevezeno u Tiršovu
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Kakav primer imaju od roditelja i ne cudi me. Malo malo pa vidjam po nekog da sa detetom izlece ispred automobila i pretrcava ili izvodi neki slalom izmedju vozila.... 

Pre će biti da je policijski auto udario dete.
Neee, dete je udarilo policajkski auto... Osim pretrpljenog straha, svi iz kola su dobro.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Malopre se gospođa promalja između dva parkirana automobila, gurajući prvo kolica na ulicu.
TT
TT
Ti dnovinari prevazilaze sami sebe. "Dete naletelo na policijski auto"...a mozda su se i konsultovali sa Nebojsom iz Beograda pre objavljivanja clanka
TT
TT
Имам једно потпитање...
-
- Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
- Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE
Šta reći... 
Inviato dal mio SM-G935F utilizzando Tapatalk

Inviato dal mio SM-G935F utilizzando Tapatalk