Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od Rakhil »

Dzoni_m napisao:@Filipovic, upravo tako nesto i jeste krajnji cilj. Efikasnost.

Taj sistem elektronskog kartona postoji u Zdravstvenom Centru Studenica u KV. Moj poznanik je vodio projekat implementacije sistema. Placeno sredstvima EU i koliko znam to je bio pilot projekat. Ne znam da li i dalje koriste i kako im radi, ali ono sto sam ja video je bilo sasvim OK.
Koriste ga i dalje, projekat je u toku, radi odlicno, a sigurno imamo zajednicke poznanike :D

Kuku Vujadine, gde si ti otisao, kako lako skliznes na diskreditaciju sagovornika pa to je sjajno...

Sad sam procitao 5 puta uporedno tvoju i moju izjavu, i ne vidim problem. Napises da Dusan treba da ih podrzi u jednom segmentu, ja kazem da taj segment ne postoji, ti se makar delimicno slozis. Jebem li ga, glup sam.
Mogao bih se zakleti da ne ja, nego niko ko procita sta si napisao zadnjih nekoliko strana ne moze da kaze sta je u stvari tvoje misljenje o pitanju koje sam ja postavio. Od Dusana ne ocekujem isto sto od tebe jer ima 20 i kusur godina, a i njegovi stavovi su mi prilicno jasni. Realno, ne ocekujem nista od obojice, zabole me za pojasnjenje, ja samo ubijam vreme i ostrim mozak pa ako nesto usput i naucim, super.
U tvojim diskusijama postoji dosledna nit prebacivanja na licno i diskreditacije coveka a ne stavova, na to sam se vec navikao. Dusan ocigledno ima entuzijazma, a i valja za njega da se ostri na jacem kalibru, tako da je sve super.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

@Rakhil
Ti si se meni lično obratio, ne ja tebi i ti se me pogrešno reprodukovao - ja sam ti odgovorio citatom. Sad ispadoh ja neki agresor...Svako može da vidi da si mi zadenuo da bi Dušan trebalo da bude pristalica Vučićeve politike u celini sa svim svojim negativnostima, a ja sam mu rekao da po pitanju odnosa prema EU bi trebalo da podržava Vučićevu politiku. Razlika je jasna, izdvojeni su citati i boldovani. Nisi glup.
Kao što nisi glup ni da često insistiraš na tome da diskvalifikujem sagovornika, a ne sagovrnikov stav. Malo je kontradiktorno da si se navikao, a da mi to često spočitavaš. Ili je jedno ili je drugo. Biće da je drugo i šta je tu je. Idemo dalje, nemam nameru da menjam način i stil na koji diskutujem.
Što se mene tiče, ja sam završio sa ovom diskusijom što sam hteo i juče. No, nastavilo se i izvinjavam se onima koje sam smorio, neću se više javljati po ovoj temi u ovom navratu.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Pa nemoj sad da ides kad je najbolje :D
Obratiti se licno nekome i licno napadati nije isto. Nista ti nisam zadenuo, bio sam jasan. Vucic vodi kvazi politiku ka EU, politiku drzanja statusa kvo u cilju licnog bogacenja i vladanja, koja je sustinski u suprotnosti sa Dusanovim stavovima i zeljama. Nigde nisam tvrdio da mu imputiras podrsku Vucica u celini.
Stojim iza toga sto sam rekao, navikao sam se, spocitavam, sta onda. Uopste nemam nameru da ti menjam nacin i stil. Ponovicu, ja ovde ubijam vreme i ostrim mozak, pa ako nesto usput i naucim, super.
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Jeste primetili medijsko spinovanje protiv prezidentea Of Bajchetina u kuriru,blicu i ostalim medijima?
Meni nikad nece biti jasno da stvarno nismo imali bolji izbor za Predsednika drzave.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Xepoj87 napisao:Da, idite u temu o Passatu! :D

Sent from my Sony

:kezo:
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Post od Kornjaca Rade »

Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

member napisao:Jeste primetili medijsko spinovanje protiv prezidentea Of Bajchetina u kuriru,blicu i ostalim medijima?
Meni nikad nece biti jasno da stvarno nismo imali bolji izbor za Predsednika drzave.
Pogledaj izbore koje smo napravili posle njegovog, ispade da je još i bio dobar izbor ;)

Poslato telepatski
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Otkrio sam svoju novu omiljenu stranicu. :kezo:

http://webtribune.rs/

Samo postojanje ovakvog sajta i jos nekolicine slicnih, potvrdjuje ono na sta sam skretao paznju. Cak postoji dobra publika koja to redovno cita. Ne znam da li je pescanik ekvivalent sa druge strane ili postoji neki amerofilni?
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Dusan napisao:Otkrio sam svoju novu omiljenu stranicu. :kezo:

http://webtribune.rs/

Samo postojanje ovakvog sajta i jos nekolicine slicnih, potvrdjuje ono na sta sam skretao paznju. Cak postoji dobra publika koja to redovno cita. Ne znam da li je pescanik ekvivalent sa druge strane ili postoji neki amerofilni?
Ne može ovo da se poredi sa Peščanikom. Peščanik je ozbiljan medij sa ozbiljnim autorima, a ovo je sprdnja. Pročitao sam onu budalaštinu o nafti u kojoj je svašta napisano, a ništa nije rečeno. Za dalje nemam volje.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Jutros citam u 24 sata da je visi sud u Pancevu kaznio advokata 10.000 dinara zbog neodazivanja na rociste po sluzbenoj duznosti, mada je dostavio dopis o razlozima nedolaska. Naglasavaju da je ovo prva izrecena kazna od pocetka protesta.
Meni lici na sondiranje.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Moze da ga kazni ali se to u principu ne radi. Razlozi mogu da budu neopravdani. Mada je pitanje sta je zapravo bilo a sta su prenele novine.

Huawei P6 TT
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Video ja rešenje. Kažnjen zato što nije došao jer je protest.
Neko se pravio pametan, bio posle sastanak sa predsednikom suda, bla...... Biće to ok.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

A nemate nikakvu zakonom utvrdjenu obavezu pojavljivanja na zapocetim procesima ?
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Obavezan si da uvek pristupiš. Kad ne možeš pošalješ dopis zašto ne možeš. Trenutno ne možemo jer je protest i o tome su sudovi obavešteni i službenim putem.
Ovo se u Pančevu neko pravio pametan.
Odgovori