Koriste ga i dalje, projekat je u toku, radi odlicno, a sigurno imamo zajednicke poznanikeDzoni_m napisao:@Filipovic, upravo tako nesto i jeste krajnji cilj. Efikasnost.
Taj sistem elektronskog kartona postoji u Zdravstvenom Centru Studenica u KV. Moj poznanik je vodio projekat implementacije sistema. Placeno sredstvima EU i koliko znam to je bio pilot projekat. Ne znam da li i dalje koriste i kako im radi, ali ono sto sam ja video je bilo sasvim OK.

Kuku Vujadine, gde si ti otisao, kako lako skliznes na diskreditaciju sagovornika pa to je sjajno...
Sad sam procitao 5 puta uporedno tvoju i moju izjavu, i ne vidim problem. Napises da Dusan treba da ih podrzi u jednom segmentu, ja kazem da taj segment ne postoji, ti se makar delimicno slozis. Jebem li ga, glup sam.
Mogao bih se zakleti da ne ja, nego niko ko procita sta si napisao zadnjih nekoliko strana ne moze da kaze sta je u stvari tvoje misljenje o pitanju koje sam ja postavio. Od Dusana ne ocekujem isto sto od tebe jer ima 20 i kusur godina, a i njegovi stavovi su mi prilicno jasni. Realno, ne ocekujem nista od obojice, zabole me za pojasnjenje, ja samo ubijam vreme i ostrim mozak pa ako nesto usput i naucim, super.
U tvojim diskusijama postoji dosledna nit prebacivanja na licno i diskreditacije coveka a ne stavova, na to sam se vec navikao. Dusan ocigledno ima entuzijazma, a i valja za njega da se ostri na jacem kalibru, tako da je sve super.