Domaće auto emisije
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Domaće auto emisije
Čovek možda nije najbolji majstor na svetu ali prema onome što vidim radi pedantno i korektno, pritom pravi sasvim kvalitetan, prijatan i gledljiv materijal i od mene ima palac gore, što bi rekli. Kome se ne sviđa - neka jednostavno ne gleda.
Re: Domaće auto emisije
I mene smaraju ovi klipovi gde su zamene ulja i kaiseva pogotovo na modernim kolima ali ocigledno nema materijal pa fura ovo dok se na nakupi nesto interesantno.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Aleksa radi, Borko je tu za reklamu i to vrlo dobro radi.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Još sam se čudio otkud Borko uzeo da snima svoj auto, kad eto naslova poslednjeg videa, prodaje svoj auto što znači da su i ti videi bili reklama. Ceo kanal mu je reklama.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Nemoguće.
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Puče bruka

Nije los ovaj A3 a kad ga nalicka bice top
Auto prešao skoro 270k km za 16 godina sa intervalima 30k za ulje i šta mu fali, ne dimi, pali radi ide. Dokaz kako sve ima smisla.
Samo što će biti jedno desetak puta "katastrofalno" kad dođe na dizalicu.
Samo što će biti jedno desetak puta "katastrofalno" kad dođe na dizalicu.
Stalno cudjenje kako je ulje menjano na 20-30k km kao da ne zna da je to fabrika propisala i da ljude boli q da se cimaju i razmisljaju o tome dal je to dobro ili nije vec rade onako kako im je receno tj napisano i to nije samo u CH vec svuda na zapadu, ovamo gleda da kupi kola za male pare a ovamo kuka, ako hoces drugacije onda kupis kola od entuzijaste koji je menjao na 10k ali za takva kola treba i da se plati mnogo vise. Ja ne znam koji prosecan vlasnik auta na zapadu trci u servis na svakih 10ak k km da menja ulje, oni mnoge stvari teraju do kraja tj dok ne mora da se menja pa tek onda menjaju ili prodaju auto kao ovaj sto je prodao A3 kad doslo na red svasta nesto da se radi.