+1Risto napisao:ja ne bi uzeo B8 ni u jednoj varijanti, jedini RS4 na koji se bas lozim je B7 RS4 i taj auto bi uzeo uvijek prije RS4 B8...
Zanimljivi oglasi
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Re: Zanimljivi oglasi
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
zvijer od auta
nesto gledam ovaj turbo s, mozda cu cudno da zvucim, ali meni ovaj auto izgleda prilicno pitomo za zvijer sa 530ks

nesto gledam ovaj turbo s, mozda cu cudno da zvucim, ali meni ovaj auto izgleda prilicno pitomo za zvijer sa 530ks

- Risto
mislio sam na konkretan primjerak, znam ja kako on moze da izgleda, meni su ove felne brutalne i podizu izgled svakog Porsea na visi nivo...
Inace covek prodaje auto jer mu auto nije zustar kao sto je ocekivao. 

- Risto
molim???
onda neka kupi Aventadora
edit:
Markoni,
jesi vozio auto, kakve su impresije?
onda neka kupi Aventadora

edit:
Markoni,
jesi vozio auto, kakve su impresije?
Znam, salim se maloRisto napisao:mislio sam na konkretan primjerak, znam ja kako on moze da izgleda

Risto, jesam.
Pa prebrutalan je auto, nema tu sta mnogo da se pametuje. Recimo da mi je GT-R 485 osetno sporiji na samom ubrzanju. S' tim sto je bas bas tvrd, ali dobro. Tako mora.
Pa prebrutalan je auto, nema tu sta mnogo da se pametuje. Recimo da mi je GT-R 485 osetno sporiji na samom ubrzanju. S' tim sto je bas bas tvrd, ali dobro. Tako mora.

- Risto
Da li doticni gospodin zaista vozi takve automobile pa je razocaran Porseom ili se mozda, opet kazem mozda, samo malo pravi lud i ocekuje bolid F1 od auta?
Kontam da je prodaja ovakvog auta u Srbiji pravo mucenje, realno auto vrijedi gomilu para ali nisam siguran da ima dovoljno interesanata da istresu kofer para za auto... Mada, mozda i grijesim
Volio bi da probam takav auto jer mi je smijesno kada me neko neupucen u automobile pita "kako ti ne smeta da vozis ovako tvrd auto?"
Kontam da je prodaja ovakvog auta u Srbiji pravo mucenje, realno auto vrijedi gomilu para ali nisam siguran da ima dovoljno interesanata da istresu kofer para za auto... Mada, mozda i grijesim

Volio bi da probam takav auto jer mi je smijesno kada me neko neupucen u automobile pita "kako ti ne smeta da vozis ovako tvrd auto?"

Poslednja izmena od Risto u 03 Dec 2013, 21:22, izmenjeno 1 put ukupno.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
I ja se to pitam
"Kako mozes da vozis tvrd auto sa 60KS"?

"Kako mozes da vozis tvrd auto sa 60KS"?
Lik se verovatno smorio jer je u istoj godini izasao novi model koji je dosta bolji.
Re: AW: Zanimljivi oglasi
Ne bih ja imao nista ni protiv starog 
Moze i onaj od 325ks...samo da je sa manuelnim menjacem.
Gesendet von meinem GT-I9505

Moze i onaj od 325ks...samo da je sa manuelnim menjacem.
Gesendet von meinem GT-I9505
Koliko sam provalio nema problem zbog novog modela. Jednostavno je ocekivao vise od kola, verovatno ni on ne zna zbog cega.