aleksa napisao:goblin napisao:
A sta je sa XC70?
Po meni direktan konkurent A6 Allroad, ali upravo mu fali ono sto sam i naveo (premijum imidza, luksuza, opreme, performansi u odnosu na top ponudu Audija...).
A kakve su to performanse i top punuda, Audi ima 3.0 benzin od 310 konja, a Volvo 3.0 benzin od 305 konja, sta je sad tu toliko wauuu!?
A6 Allroad 3.0Bi-TDI 320KS, 0-100 za 5,2s
Koji Volvo parira u istoj klasi?
Oces da nabrajamo opremu?
Aktivna podrska u sedistima, masaza, B&O ozvucenje, FUL LED Matrix farovi, Distronic (koji kod Volva funkcionise kao pre 15 godina kod premijuma - licno testirao i pisao o tome), touch pad, multimedija koja ne moze da se poredi (moze o detaljima), da ne pominjem Audi Exclusive pakete (ili hoces da poredimo i to?)......
Ne znam sta pokusavas da dokazes?
Samo sam napisao realnost da je Volvo mozda i jedini pravi rival A6 Allroad, medjutim da mu realno fali ekskluzivnosti, performansi naspram top ponude Audija, opreme i imidza (eto jedino oko imidza mogu da nam se razilaze stavovi, a sve ostalo su cinjenice koje se lako uporedjuju)
Floyd napisao:Ja se nadam da BMW nikada neće praviti nešto slično. Mada kad su počeli da prave FWD MPV, ni to nije isključeno...
Eto tebi je ta klasa odbojna ali mislim da bi bas BMW itekako mogao nesto na napravi u ovoj klasi. Eto meni bi bio vise nego interesantan posto mi se BMW u zadnje vreme sve vise svidja i imam nekoliko favorita po klasama gde mi je BMW najinteresantniji (X5, 6GC...)
Nije to nikakva klasa koja skrnavi brend (kao sto se moglo reci za SUV Porsche ili ubacivanje dizela u bilo koji Porsche, ili ubacivanje 4x4 u AMG modele - sto ja opet podrzavam kao opciju), naprotiv.