Putevi u Srbiji
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Re: Putevi u Srbiji
5 Ogija sam video jedino u Vegasu!
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Umri, jeretiku, 5 Ogija je nedokucivo smrtnome coveku!!!
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ogijevo sledeće vozilo:

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

militrazi (kolotrazi širine milimetra koje su mravi napravili)

Realno, na ovakvoj deonici 4km/h je prilicno brzo a i obavezno bi trebalo dodati slalom voznju zbog izbegavanja rupa, prelazak u suprotnu traku, znaci sve radnje koje dovode do toga da se ne pregazi rupa.deonica puta na kojoj naidjes na Hyundai i30 koji ide 4km na sat sa likom za volanom koji mahnito psuje i kune putare, ministre, Srbe, bicikliste i masone do petog kolena, uz povremeni izlazak iz vozila radi merenja trapa sublerom)
@Grujicd Gde je taj put ? :trljamoci:
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Maxer: "pogled na planinu Rtanj iz pravca Paraćina, prilikom silaska sa prevoja Čestobrodica ... znači dok se krećemo u pravcu Boljevca i Zaječara"
Ovde se diskutovalo o tom putu:
viewtopic.php?f=2&t=877&start=120
Ovde se diskutovalo o tom putu:
viewtopic.php?f=2&t=877&start=120
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Nova, odlicna deonica. Kada kazem odlicna, to mu dodje oko tri Ogija, jer je put stvaaarno dobar 
Moze se (na pojedinim mestima) voziti 100-120 i to laganije nego na autoputu, a naravno da moze i dosta brze. Vozis 100 i imas utisak da si na max 60, plus priroda... Nema mnogo saobracaja, ali problem je sto nije profil autoputa, te se desavaju strasne nesrece, usled neprilagodjene brzine. Doduse, vecina je bila pre no sto kompletirase renoviranje.
TT

Moze se (na pojedinim mestima) voziti 100-120 i to laganije nego na autoputu, a naravno da moze i dosta brze. Vozis 100 i imas utisak da si na max 60, plus priroda... Nema mnogo saobracaja, ali problem je sto nije profil autoputa, te se desavaju strasne nesrece, usled neprilagodjene brzine. Doduse, vecina je bila pre no sto kompletirase renoviranje.
TT
ovaj put deluje odlicno, mislim da cu uskoro posetiti rtanj
ionako sam hteo da odem tamo u taj kraj, nikad nisam bio...

ionako sam hteo da odem tamo u taj kraj, nikad nisam bio...
http://www.youtube.com/watch?v=qU63tKfE ... r_embedded
što se tiče famoznog puta boljevci-jakovo u pitanju je još jedan javašluk. u procesu je prebacivanje nadležnosti pa u ovom među stanju niko nije odgovoran za njega, i tako više godina.
i moram da potvrdim da se stvarno ne sećam kad sam zadnji put bio na tako lošem putu. sigurno jedan od najgorih u srbiji.
što se tiče famoznog puta boljevci-jakovo u pitanju je još jedan javašluk. u procesu je prebacivanje nadležnosti pa u ovom među stanju niko nije odgovoran za njega, i tako više godina.
i moram da potvrdim da se stvarno ne sećam kad sam zadnji put bio na tako lošem putu. sigurno jedan od najgorih u srbiji.
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Pre neki dan, za Đurđevdan kada je padala kiša, vraćao sam se uveče iz Jakova na Nbg, i malo posle Ledina bila je bara dužine 30ak metara, a najveće dubine po mojoj proceni do osovine točka, jedno 20-25cm sigurno. Naravno nekoliko starijih auta je stajalo u baretini sa sva 4 uključena. Čuo sam da ni za tu baru godinama niko nije nadležan.
to je kriticno mesto, ja sam ga spominjao vec nekoliko puta, tu su i neki izginuli pre par meseci zbog te barustine, pa su odmah sutradan dosli i komunalija ( ili vodovoda bese, nebitno ) i izzvukli vodu iz bare sa cisternama, sve pred kamerama...
posto sad nema kamera, bare i dalje stoje...
posto sad nema kamera, bare i dalje stoje...
Off: U Jakovo idem preko obilaznice (najčešće na Salaš Stremen
).

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Više rupa nego para za krpljenje
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=713422Putari su krenuli nizbrdo nakon što je Vlada Srbije prošle godine ukinula izdvajanje od 20 odsto iz akciza na naftne derivate, što je iznosilo godišnje oko 18 milijardi dinara, a umesto toga odobrila subvencije od 8,8 milijardi, od kojih je do danas ostala dužna pola milijarde dinara. Za ovu godinu planirane su još manje subvencije u iznosu od samo 5,4 milijarde, pa je drastično smanjen obim sredstava za puteve.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Mrkonjić: Drobnjak neće biti smenjen
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/382514 ... ti-smenjen

Ovaj Mrkonjic mi je oduvek bio odvratan, ali sada ne mogu da ga vidim uopste.
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/382514 ... ti-smenjen

Ovaj Mrkonjic mi je oduvek bio odvratan, ali sada ne mogu da ga vidim uopste.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pa, cekaj, nije on slucajno tu gde jeste... 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...