Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk
Kupi nešto u Rijeki ili u Crikvenici pa će ti i Dalmacija biti na 2hmaniaxxx napisao:Kad bi mogao do Dalmacije za dva sata, mojoj sreci nikad kraja.ljuba napisao: 31 Jul 2024, 17:17 Kako ste vi srecnisat, dva voznje i na moru ste….. Ja bi svakog vikenda bio na moru da mogu tako nesto…
Pitanje nije namijenjeno meni,ali imam nekoliko info za Crikvenicu pa možda pomogne... Crikvenica je za sve uzraste od 0-99 god.milanns napisao:Malo da skrenem s teme. [mention]Darko [/mention] kako ti se cini Crikvenica. Kakava populacija tu dolazi. Mladji - stariji - sredovecni, da ne kazem mi/ja.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma ajde, ti sa SM tablicama možeš gde hoćeš. Za njih si njihov, za nas si naš. ,Martin napisao:Šta ste sve napisali ovde, mora da protekle 4 godine letujem u nekoj drugoj Hrvatskoj, ko zna...
Ne letujem u Hrvatskoj, niti me bilo šta veže za Hrvatsku, ali ovaj post je upravo dokaz da i sa "naše" strane postoje isto tako zagriženi, kao i sa druge strane.sasha015 napisao: 01 Avg 2024, 23:14 Dobro ste dosli u Loznicu,u subotu ,3 avgusta,na gradskom stadionu se obelezava godisnjica "oluje".
Pre toga malo pogledati snimke "oluje".
A onda mozete u Hrvatsku,da se lepo odmorite na rivi.
Uz put,svrtatite do Jasenovca.
Laku noc,gasi svetlo....
Fascinantno da ova tema i dalje postoji na forumu i da ima likova koji tamo letuju....
Tovarnik-Sid, prati kamere ili ako se i tu zaguzva idi na Ilok-Palanka, od Palanke do NS je nov asfalt i stizes za 40min maks i posle za bgd autoputljuba napisao:Hvala, pogledacu na kamerama kada se priblizim pa cu odluciti gde da odem…