Mobilne telekomunikacije
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Mobilne telekomunikacije
Zlatna sredina 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ako je doticnoj gospodji funkcija u firmi "kompanjonova zena", ti imas veeeeeliki problem...
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Kako bre odmah skrenete temu sa onoga što sam pitao
ekipa offtopičara, nema je na svijet
Nije joj to funckija, to joj je zvanje. Radi nam ozbiljno veliki posao, sve knjige, stanja i magacine drži pod konac. Ali kao i svako žensko o tehnici ne zna ništa, stoga bih da ovo sredim i sprečim sva dalja kukanja i žalopojke.

Nije joj to funckija, to joj je zvanje. Radi nam ozbiljno veliki posao, sve knjige, stanja i magacine drži pod konac. Ali kao i svako žensko o tehnici ne zna ništa, stoga bih da ovo sredim i sprečim sva dalja kukanja i žalopojke.
There are 10 kinds of people in the world:
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Najslicniji TouchWiz-u je LG-ev korisnicki interfejs. Samo sto mnogo bolje radi 

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Uspeo sam da zaklupim kineza
Radio je super ovih desetak dana i danas mi od dosade (treba da spemam ispit) dodje da ga update-ujem, on lepo prijavljuje neku 4.3 verziju ali ja na sajtu nadjem neku 3.7 koja je kao stable ovo-ono,ali mora preko kompa da se instalira. E tu sam ja nesto zajebao, nakon update-a nije hteo u nijednu aplikaciju da udje, sledio je hard reset i update na 4.3 koji je delimicno izvukao stvari ali google apps i dalje nisu radile.
Da bi njih sredio morao sam da radim root,nasao na yt lepo sve u koracima ko za debile, i kad sam vec dotle stigao resim da stavim neki custom rom. Zavrsio sam na Mokee ROM-u,malo olaksanom od strane nekog hrvata. Ceo rom se zasniva na CyanogenMod-u. Telefon leti moram priznati, jedino sto je totalno drugacije nego na MIUI i sto sam izgubio save-ove u nekoj igrici
Mada imam backup neki,mozda uspem da ih spasim

Radio je super ovih desetak dana i danas mi od dosade (treba da spemam ispit) dodje da ga update-ujem, on lepo prijavljuje neku 4.3 verziju ali ja na sajtu nadjem neku 3.7 koja je kao stable ovo-ono,ali mora preko kompa da se instalira. E tu sam ja nesto zajebao, nakon update-a nije hteo u nijednu aplikaciju da udje, sledio je hard reset i update na 4.3 koji je delimicno izvukao stvari ali google apps i dalje nisu radile.
Da bi njih sredio morao sam da radim root,nasao na yt lepo sve u koracima ko za debile, i kad sam vec dotle stigao resim da stavim neki custom rom. Zavrsio sam na Mokee ROM-u,malo olaksanom od strane nekog hrvata. Ceo rom se zasniva na CyanogenMod-u. Telefon leti moram priznati, jedino sto je totalno drugacije nego na MIUI i sto sam izgubio save-ove u nekoj igrici

Mobilne telekomunikacije
jel na Iphonu ne moze da se stavi neka pesma za zvono?

Sent from my iPhone using Tapatalk

zvoni kao nokia 3310, ima 10 takvih zvona i izgleda da je to to 

- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Ali to je iP6, moras da mu oprostis.
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
Naravno da može 
Ima na Store-u posebna potkategorija za ringtonove ili se moze napraviti od postojece pesme u iTunes-u ringtone koji se onda vidi u Sounds/Ringtone, imaš dosta tutoriala za to po netu..

Ima na Store-u posebna potkategorija za ringtonove ili se moze napraviti od postojece pesme u iTunes-u ringtone koji se onda vidi u Sounds/Ringtone, imaš dosta tutoriala za to po netu..
Sve moze kod iPhone-a, samo treba da pokazes jaku zelju... 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
hvala, napisi kako se zove program..VVWOB napisao:Naravno da može
jel ima neka fora da se ukljuci delivery report za SMS?
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
a da probaš nešto od ovih?
http://appcrawlr.com/ios-apps/best-apps ... ry-reports
http://appcrawlr.com/ios-apps/best-apps ... ry-reports
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
Srbija je među 36 zemalja u kojima će se u prodaji naći novi modeli "ajfona", saopštila je kompanija "Epl".
Navodeći listu zemalja, Srbija se nalazi u kategoriji sa desetak država iz Evrope u kojima će "ajfon 6" i "ajfon 6 plus" biti dostupni od petka 31. oktobra.

Navodeći listu zemalja, Srbija se nalazi u kategoriji sa desetak država iz Evrope u kojima će "ajfon 6" i "ajfon 6 plus" biti dostupni od petka 31. oktobra.

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒