Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Pešaci su najbahatiji učesnici u saobraćaju, nevezano za ovaj slučaj...
Ma da, kada vidim koliko vozace bole kita da stanu dokle god stojis na trotoaru, dodje mi da bacim ciglu pa predjem ulicu.
Ako ne krenes, 70% njih ne staje.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Ako ne krenes, 70% njih ne staje.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ovaj pesak nije pogledao uopste. A preveliki broj je takvih u NSu.
Kao sto je neko napisao crnjak u komentarima na vest "na spomeniku mogu samo da napisu 'a imala je prednost' "
Kao sto je neko napisao crnjak u komentarima na vest "na spomeniku mogu samo da napisu 'a imala je prednost' "

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ne znaju to ni neki vozači. Pre par dana izlazi mi iz sporedne ulice sa desne strane neka snajka i opušteno mi ulazi u traku sa izvijenim vratom u desno,sve vreme gledajući da li joj neko dolazi sa te strane. Pošto je videla da ne ide niko okrenula se levo i prepala kad je videla da stojim metar od njenih vrata.schonenk napisao:.......Kao prvake su nas ucili da i na pesackom pogledamo levo i desno pre nego sto izadjemo na ulicu.
U tvroza ako neko strada zbog bilo koga bahato parkiranog. Ja bih takvog teže osudio nego direktne učesnike.Ivan napisao:Treba ovome sto je tu parkirao uzeti dozvolu na nekoliko meseci I rebnuti finu, kaznu, kao sto je recimo za 30km prekoracenja jedna kazna, a druga ako se izazove saobracajka ili ucestvuje u istoj.
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Tu gde je baba stradala ima lezecih, ali onih sirokih betonskih, najudobnijih mogucih.Heinz napisao:Za početak postaviti ležeći pre pešačkog.shandu90 napisao: 03 Jan 2018, 19:25 Dok se svaki, ali svaki pesacki ne pokrije semaforom, desavace se ovakve stvari. Ovo je bas problem u poslednje vreme u NS-u.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Da je baba gledala i sutra bi isla u pekaru.
Zvuci okrutno ali po meni je sama kriva
,jer prelazi ulicu kao i veliki broj ljudi da ne misle sta oni treba da urade nego se oslanjaju na druge. Nedisciplina i nebriga za sopstveni zivot, odnosi mnoge zivote.
Ako sam prosao na crveno ja sam kriv sta god onaj drugi uradio, kojom brzinom vozio. Tako je i baba "krenula na crveno" jer ni u jednom momentu nije pogledala levo, tj jeste kad ju je vec udatio tj delic sekunde pre toga.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Zvuci okrutno ali po meni je sama kriva
,jer prelazi ulicu kao i veliki broj ljudi da ne misle sta oni treba da urade nego se oslanjaju na druge. Nedisciplina i nebriga za sopstveni zivot, odnosi mnoge zivote.
Ako sam prosao na crveno ja sam kriv sta god onaj drugi uradio, kojom brzinom vozio. Tako je i baba "krenula na crveno" jer ni u jednom momentu nije pogledala levo, tj jeste kad ju je vec udatio tj delic sekunde pre toga.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
- Delija
- Kontakt:
Nema. Na pogresnu lokaciju mislis.shandu90 napisao: 03 Jan 2018, 23:27Tu gde je baba stradala ima lezecih, ali onih sirokih betonskih, najudobnijih mogucih.Heinz napisao:Za početak postaviti ležeći pre pešačkog.shandu90 napisao: 03 Jan 2018, 19:25 Dok se svaki, ali svaki pesacki ne pokrije semaforom, desavace se ovakve stvari. Ovo je bas problem u poslednje vreme u NS-u.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
To bese ono kod Pro Credit banke?
- Delija
- Kontakt:
Pa zakacio sam google street view. Pazi malo na casu 
https://www.google.com/maps/@45.2381639 ... 312!8i6656

https://www.google.com/maps/@45.2381639 ... 312!8i6656
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Nije rešenje problema da Novi Sad postane "Grad svetlosti".
Ovde je reč o opštem nepoštovanju pravila od strane oba učesnika saobraćajne nesreće. Naravno, naš ZOBS uvek okrivi vozača motornog vozila.
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Ovde je reč o opštem nepoštovanju pravila od strane oba učesnika saobraćajne nesreće. Naravno, naš ZOBS uvek okrivi vozača motornog vozila.
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Tako je, bazicna logika je potrebna
Stariji ljudi bi trebalo iskustveno da sve to znaju
Stariji ljudi bi trebalo iskustveno da sve to znaju
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Ja sam imao blizak susret sa jednom babom pre oko godinu dana ne znam da li sam pisao.
Nailazim sa 50kmh, stoji na ostrvu sa cegerima, blene negde ispred, kada sam bio 10-20ak metara od nje krene odjednom ds prelazi ulicu bez gledanja, ja lezem na sirenu I kocnicu, skripi svira, ona malo ubrza hod, ali ne okrece glavu, ja predjem u desnu traku I taman zakocim metar ispred nje I ona se zapuca u moja vozacka vrata I obidje me I nastavi dalje, ja sedim u autu I rszmisljam sta je moglo biti...
Nailazim sa 50kmh, stoji na ostrvu sa cegerima, blene negde ispred, kada sam bio 10-20ak metara od nje krene odjednom ds prelazi ulicu bez gledanja, ja lezem na sirenu I kocnicu, skripi svira, ona malo ubrza hod, ali ne okrece glavu, ja predjem u desnu traku I taman zakocim metar ispred nje I ona se zapuca u moja vozacka vrata I obidje me I nastavi dalje, ja sedim u autu I rszmisljam sta je moglo biti...
Gledaš dole... plačeš

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,