Kako se vozi u Srbiji?
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Kako se vozi u Srbiji?
Ja sam sinoć doživeo road rage, žalosno je što nije prvi put.
Prilazim lagano crvenom semaforu u desnoj traci, ispred mene je slobodno u levoj traci je neka Fiat panda na 2-3m od semafora, a ja 10-15m iza, panda odlučuje da se prebaci u desnu traku (bez migavca naravno), ok ja Klik Klik Klik nonšalantno prelazom u levu traku, znači rokada.
Nekih 50-60m iza mene sada u levoj traci i dalje na crvenom neki matori Kia sorento počinje da blica kao mutav, dolazi do semafora neprekidno blicajuci i odlučuje da se popne na trotoar desno.
Na zeleno svetlo kreće pun gas sa trotoara seče pandu i pokušava ispred mene da se ubaci iako nema nikog ispred.
Naravno ne dozvoljavam, on nastavlja da ide iza mene i da blica narednih 200m iako je desna traka slobodna, već počinjem da kipim i razmišljam da nabodem kočnicu ili da se fizički obračunavam jer je očigledno saobraćaj spao na kaubojstinu.
Uzeo sam da vozim paralelno 50kmh sa nekim likom i ovaj me pratio (ili mu se put poklapao sa mojim) još dva semafora i onda je otišao svojim putem.
Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Prilazim lagano crvenom semaforu u desnoj traci, ispred mene je slobodno u levoj traci je neka Fiat panda na 2-3m od semafora, a ja 10-15m iza, panda odlučuje da se prebaci u desnu traku (bez migavca naravno), ok ja Klik Klik Klik nonšalantno prelazom u levu traku, znači rokada.
Nekih 50-60m iza mene sada u levoj traci i dalje na crvenom neki matori Kia sorento počinje da blica kao mutav, dolazi do semafora neprekidno blicajuci i odlučuje da se popne na trotoar desno.
Na zeleno svetlo kreće pun gas sa trotoara seče pandu i pokušava ispred mene da se ubaci iako nema nikog ispred.
Naravno ne dozvoljavam, on nastavlja da ide iza mene i da blica narednih 200m iako je desna traka slobodna, već počinjem da kipim i razmišljam da nabodem kočnicu ili da se fizički obračunavam jer je očigledno saobraćaj spao na kaubojstinu.
Uzeo sam da vozim paralelno 50kmh sa nekim likom i ovaj me pratio (ili mu se put poklapao sa mojim) još dva semafora i onda je otišao svojim putem.
Sent from my STF-L09 using Tapatalk
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Nazalost kultura je na najnizem mogucem nivou. Saobracaj nam je svakodnevnica pa se tu najvise i moze primetiti.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Ti sto rade navedeno u saboracaju bi na sajmu knjiga stali za stand vjerice radete ili kije kockar.
Kad bi uopste i otisli na sajam knjiga. A i to se pretvorilo u vasar. Skoro sam video onu voditeljku/spisateljicu, nabedjena do zla boga, kao da je pisala atlas.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Jebote kakva reakcija tog sa Kiom
Meni u SLO, pričao sam Janezu. Vozim levo trakom 150-160 kmh, pretičem dosta vozila. Iza lik sa chrysler crossfire udje mi u gepek I blica. Ja mu posle nekog vremena naboo na kočnicu. Neću mu se sklanjam u desnu traku jer moram na 110-120 da spustim, kogajebe. Lik me prestize I predje u moju traku kao da me uplasi. Ja na njega levo, on zakoci. Jos dva puta tako na mene krenuo, a ja na njega. Valjda mislio da cu da se uplasim. Corsa 500 eura, udri ako smeš
valjda video mali auto AT table, ne znajuci da unutra lik odrastao sa takvim debilima u saobraćaju 

Meni u SLO, pričao sam Janezu. Vozim levo trakom 150-160 kmh, pretičem dosta vozila. Iza lik sa chrysler crossfire udje mi u gepek I blica. Ja mu posle nekog vremena naboo na kočnicu. Neću mu se sklanjam u desnu traku jer moram na 110-120 da spustim, kogajebe. Lik me prestize I predje u moju traku kao da me uplasi. Ja na njega levo, on zakoci. Jos dva puta tako na mene krenuo, a ja na njega. Valjda mislio da cu da se uplasim. Corsa 500 eura, udri ako smeš

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ko za mene 

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
To vazi i za liz automobile (posebno ako ti dosade). Totalka 300Eur, plus ne ide u istoriju osiguranja
Plus malo su sigurniji
pri totalci....

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Odavno nisam vozio gradom oko 08h. Evo jutros se tako namestilo. Sačuvaj me bože. To ili su u niskom letu, ovi što žure. Ili se još nisu probudili. Nema niko normalno da vozi. Sreća moja pa živim i radim na periferiji i u grad idem samo kad moram, a biram da to ne bude vreme najveće gužve.
Posetite www.garaza.rs !
Ajde, ajde, nije tako strasno
Jeste strašno.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Lakše je ako i ti spavaš 

Ajd nek se javi neko ko u rush houru svaki dan mora da prelazi reku pa nek kaze dal je strasno il se covek navikne.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Pa McGruja.