Renault Megane 1.2 tce 130
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Renault Megane 1.2 tce 130
Kako ne postoji,pa zna se da Reno drzi cenu godinama, a sad ti nasao da gledas oglase i da racunas.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
-
- Pridružio se: 11 Jul 2016, 01:04
Izvini sto iznosim istinu.Laki021 napisao:Jel moze administracija da reaguje, Zarko je zreo za nedelju dana odmora.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sad sam gledao cenovik Golfa 7 1,6 tdi 110ks u paketu komfortlajn, sa sličnom opremom kao moj Megan (nov model) košta tačno 4000€ više u odnosu na megan (čak nema neke stvari kao Megan, ali ajde).
Pa računajte, ko gubi a ko dobija. A polovnjak skuplji 1000-1500€.
A kakav će biti odnos kad dođe novi Megan kao poovnjak, u odnosu na Golf 7, videćemo. A biće sigurno manja razlika, ako je i bude.
Megan 3 je zaista bio auto sa skromnim enterijerom.
Pa računajte, ko gubi a ko dobija. A polovnjak skuplji 1000-1500€.
A kakav će biti odnos kad dođe novi Megan kao poovnjak, u odnosu na Golf 7, videćemo. A biće sigurno manja razlika, ako je i bude.
Megan 3 je zaista bio auto sa skromnim enterijerom.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Kolega s faxa je dobio megana 2009. sa jakom opremom (falio bose i navigacija) 1.6b 110ks za skoro 17k evra. Sada ispod 20k sa takbom opremom ne bi mogao kupiti pa da si vlasnik auto kuce.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
I sta je tu cudno?
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Nista cudno
Naterali ste me ovom temom da posetim Reno štand posle dugo godina. Gledao GT i GT line. Meni je ono Rešo kao i svaki drugi. Lep je i to je sve. Ne vidim ni jednu realnu prednost tog auta u odnosu na konkurenciju. Čak i sedišta lepše izgledaju nego što su dobra. Jbs auto posle kog ti Octavia izgleda kao premijum unutra 
Inače, trebao bi i da ga probam sledeće nedelje ako stignem. Drug je prodavac kod njih i ima demo 1.6 bose.

Inače, trebao bi i da ga probam sledeće nedelje ako stignem. Drug je prodavac kod njih i ima demo 1.6 bose.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Stvarno postoji 1.6 atmo sa bose opremom? Dal je moguce? Kod nas postoji 1.6 samo u prva dva paketa opreme.
Meni je licno megane sasvim solidan unutra, nista mi moj bivsi superb nije bio vise "premijum". Ne znam kakva je octavio nisam nikad sedeo u njoj.
Recimo vozio sam vise puta megane trojku, novu kupljenu kod nas, meni je to jedan zesci plastikajner.
Meni je licno megane sasvim solidan unutra, nista mi moj bivsi superb nije bio vise "premijum". Ne znam kakva je octavio nisam nikad sedeo u njoj.
Recimo vozio sam vise puta megane trojku, novu kupljenu kod nas, meni je to jedan zesci plastikajner.
Poslednja izmena od Darko u 11 Okt 2016, 23:48, izmenjeno 3 puta ukupno.
- Darko
Aha, to je druga stvar, uglavnom ljudi napisu dizel kad se radi o njemu pa sam pomislio da je benz.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Pa napisao je jasno "kao premium".
Ta centralna tabla objasnila kvalitet i tu se cela priča završava. Mene malo zanima taj 4ws kako radi u praksi
Ta centralna tabla objasnila kvalitet i tu se cela priča završava. Mene malo zanima taj 4ws kako radi u praksi

Boringly average, but also perfect for school run mums
- Darko
Ji fors jesi sedeo u meganu i kako ti se cinila ta centralna konzola kad spominjes kvalitet?
Meni na slikama izgleda bas lose, ali uzivo mi je "kvalitetno" cak i plus kod tog auta, govorim o kvalitetu ne o dizajnu.
Meni na slikama izgleda bas lose, ali uzivo mi je "kvalitetno" cak i plus kod tog auta, govorim o kvalitetu ne o dizajnu.
I ovi sa Hondama, pričaju i kvalitetu plastike
Sve veći šou od cirkusa na ovoj temi
Sudeći po većini posetilaca teme, reklo bi se da ja imam najgori auto ovde
Neka, ne ljutim se
Da sam ranije znao, da se ne zaj...bem
Ovako, što reče Velja, ne preostaje mi ništa drugo nego da se mučim jedno 6-7 godina

Sve veći šou od cirkusa na ovoj temi

Sudeći po većini posetilaca teme, reklo bi se da ja imam najgori auto ovde

Neka, ne ljutim se

Da sam ranije znao, da se ne zaj...bem

Ovako, što reče Velja, ne preostaje mi ništa drugo nego da se mučim jedno 6-7 godina

Poslednja izmena od Era u 12 Okt 2016, 00:01, izmenjeno 1 put ukupno.
1.6 dci. U Francuskoj se retko ko zezne pa kupi benzinca u "običnim" automobilimaDarko napisao:Stvarno postoji 1.6 atmo sa bose opremom? Dal je moguce? Kod nas postoji 1.6 samo u prva dva paketa opreme.

Daleko je Škoda od premijuma ali RS230 tako izgleda u odnosu na GT.petarboj napisao:Škoda i premijum u jednoj rečenici...
Rapid i sa gomilom opreme izgleda loše.