Ne znam, ali bas skupo.
Ja bih zeni kupio nesto iz B segment SUVa tipa Arona kako vec bese ovaj novi Seat.
E sad pitanje je i sta zena zeli i hoce, ako ona kaze Tucson onda jbg.

Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Turbo benzinac, bez razmisljanjaKabal napisao: 31 Jan 2018, 21:53 Zeni se definitivno najvise dopada Tucson, pozicija sedenja, prostor, eksterijer...sad mi je dilema dizel 140ks 2wd vs turbo benzinac 177ks 4wd oba 7-stepeni automatik, to moram da istrazim.
Tapatalk
Jasno mi je sve sta pricas, tvoja prica ima logike jer ti kola menjas na 2 godine koliko sam ispratio, ne isplati ti se davati za nov, ja ipak uzimam novo i na dosta duze staze, bar 7-8 godina. A slazem se za cene kola po kategorijama, poprilicno su precenjena ali to je sto je.dag81 napisao: 31 Jan 2018, 22:21 Ma jasno sve, samo.je meni u glavi to selektovano tako koliko po.meni sta vredi.
I sad kad sam uzimao Q5 imao sam cifru preko koje ne bih dao za taj auto koji je usao u 8u god i da ima opremu i da je ocuvan.
Meni Ticson ima smisla do 22000e npr, QQ mozda i manje, Tig 25 26.
Ali opet kazem svako ima svoje, i ukus i zelje.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Treba , nakon sto sam probao 1.2 turbo benzinca u Qashqai-u, nekom bi bilo dovoljno, meni licno ne(uzecu ga i ja ponekad), a posto Tucson nudi ovu turbo benzinsku varijantu onda idem u tom smeru.Heinz napisao:Da li joj treba 4x4 i turbo benzinac?