Kompjuterske igre
Re: Kompjuterske igre
Na kojoj konzoli moze da se pegla tenis, onako po sobi sa reketima?
wii
Tapatalk
Tapatalk

E, onda to moram da kupim

100 e sam našao na kupujem prodajem sa originalnim igricama i dva kontrolera sa nunchuk i volanom. U međuvremenu sam skontao kako eksterni disk da joj nakačim i već imam 350 giga igrica.
Ne pamtim kad sam bolje potrošio 100tku. Klinac se razvaljuje od igranja, a umesto da sedi i krivi leđa, sve vreme stoji ispred TV i nešto vozi ili skače.
Tapatalk
Ne pamtim kad sam bolje potrošio 100tku. Klinac se razvaljuje od igranja, a umesto da sedi i krivi leđa, sve vreme stoji ispred TV i nešto vozi ili skače.
Tapatalk
Videcemo kad krene u skolu 

http://www.youtube.com/watch?v=kFhkHFSytVU
Auuuu kakav je CoD Advanced Warfare. Tek sam počeo, ali stvarno sam pod utiskom. Odlično radi, najbrže od svega što sam igrao u poslednjih godinu dana otkad imam ovaj lap. Kao podmazan klizi u 1080p.
Preporuka ko voli FPS.
Tapatalk
Preporuka ko voli FPS.
Tapatalk
ja sam malopre zavrsio cod aw.
Sto se tice same price u igri ona je odlicna i tacno prica o temi koja je goreca i danas i u proteklih skoro 100 godina. Mada i prisustvo gosn' Spejsija daje mu odredjen smek. Veliko postovanje za coveka.
Sto se tice optimizacije igre ona je zaista zabrinjavajuca, jer oni intro video snimci dok se ucitavaju teksture i fizika i sta sve ne znaju da stekaju i da moj quadcore bude zauzet po 100% sto je previse, a da u samoj igri bude zauzet po 30-40%.
Trebalo je to mnogo bolje odraditi.
Sto se tice igre kao igre, ona je na nivou ili cak i bolja od predhodnih, ti ultra mega dodaci borbenoj opremi su stvarno nesto zanimljivo u cod fransizi. Njihova implementacija me uvek obraduje.
Moja ocena igre je 7/10,
razlog je optimizacija igre. A prica je ok, jer nema onih providnih namestaljki i prevrata kao sto je bilo u prethodnim naslovima.
Sto se tice same price u igri ona je odlicna i tacno prica o temi koja je goreca i danas i u proteklih skoro 100 godina. Mada i prisustvo gosn' Spejsija daje mu odredjen smek. Veliko postovanje za coveka.
Sto se tice optimizacije igre ona je zaista zabrinjavajuca, jer oni intro video snimci dok se ucitavaju teksture i fizika i sta sve ne znaju da stekaju i da moj quadcore bude zauzet po 100% sto je previse, a da u samoj igri bude zauzet po 30-40%.

Sto se tice igre kao igre, ona je na nivou ili cak i bolja od predhodnih, ti ultra mega dodaci borbenoj opremi su stvarno nesto zanimljivo u cod fransizi. Njihova implementacija me uvek obraduje.
Moja ocena igre je 7/10,
razlog je optimizacija igre. A prica je ok, jer nema onih providnih namestaljki i prevrata kao sto je bilo u prethodnim naslovima.
Ima prosto rešenje za to u podešavanjima. Pre-fetch nekih tekstura pravi problem, to se isključi i sve prodiše. Ja nisam taj problem imao, nisam ni mogao da pokrenem igricu dok nisam izdrndao svašta nešto i usput pročitao sve probleme sa kojima se ljudi susreću, a ima ih poprilično.
Na mom lapiću impresivno dobro radi, bolje od prethodnih CoD, bolje od Wolfenstein.
Tapatalk
Na mom lapiću impresivno dobro radi, bolje od prethodnih CoD, bolje od Wolfenstein.
Tapatalk
Ja se nesto mucim sa FC3, ne igra mi se, a zao mi da batalim pa da se pokajem, posle 11 misija uopste me ne vuce da igram.
Jel ima negde jeftinije da se kupi GTA 5 za PC
Vidim ovi u gigatronu cene 8900
Ili su sad u pocetku odvalili cenu samo,
A za mesec dana ce mozda biti duplo manje ?
Vidim ovi u gigatronu cene 8900
Ili su sad u pocetku odvalili cenu samo,
A za mesec dana ce mozda biti duplo manje ?
Na shopto je preorder 6000rsd pa dok stigne ne znam koliko izadje. Duplo jeftinije te sigurno nece izaci, cak me ne bi cudilo da bude skuplja kod nas jer izlazi tek 27og januara, tako da je sve dotle fakticki preorder koji treba da bude jeftiniji.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Možda postoji neka ugro-konekcija i za igrice?
Huawei P6 TT
Huawei P6 TT
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Sebek - koji je to COD? Postavi mi torrent
FC3 odlicna igra, presao sam je 4-5 puta, ima 2 misije koje me izuzetno nerviraju, sve ostalo mi je 

Daj, jesi lud?Scuderia napisao:Ja se nesto mucim sa FC3, ne igra mi se, a zao mi da batalim pa da se pokajem, posle 11 misija uopste me ne vuce da igram.

Ovu prvu trecinu sam bukvalno na silu odigrao, u nekim momentima mi je ok atmosfera, ali me uopste ne vuce da igram kao neke druge igre. Ona zmijurina kad iskoci iz trave je skroz FC momenat, uplasio sam se, ali sam navikao na to od Far Cry serijala