Tebi stigla?NexT napisao:je*ena Srbija i administracija![]()
Stigla E klasa, doterana na prikolici. Odemo danas da registrujemo auto i naravno fali jedan papir - upravo taj da je doteran na prikolici.
Posalje nam spediter mail-om, odemo opet, kaze sluzbenica "pa ovo nije original"Jok, nosio sam je*eni auto na rukama preko granice
![]()
Tako da je ostalo za ponedeljak...
Dobro veče
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Dobro veče
Brzine idu u H-a !!!

- Day Walker
Ova poruka nema politicku konotaciju, vec samo da se pohvalim kako sam danas pio rakiju koju je pekao ni manje ni vise nego aktuelni predsednik Srbije.
Bio sam danas na svadbi kod drugara, a devojka (tj sada zena) mu je iz Kragujevca. Nas novi predsednik joj dodje neki rodjak. Dobra je, bas dobra. Jaka, tamno zute boje, a iako kad pijem nesto alkoholno volim da popijem casicu rakije, nisam ekspert da kazem koja je. Nije vocna, nije sljiva, ima ukus slican lozi, ali kao da nije loza. Kazu drugari da je klekovaca.
Kakogod... Tomovaca!

Bio sam danas na svadbi kod drugara, a devojka (tj sada zena) mu je iz Kragujevca. Nas novi predsednik joj dodje neki rodjak. Dobra je, bas dobra. Jaka, tamno zute boje, a iako kad pijem nesto alkoholno volim da popijem casicu rakije, nisam ekspert da kazem koja je. Nije vocna, nije sljiva, ima ukus slican lozi, ali kao da nije loza. Kazu drugari da je klekovaca.
Kakogod... Tomovaca!

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Znači pio si "Diplomku".Texonja napisao:Ova poruka nema politicku konotaciju, vec samo da se pohvalim kako sam danas pio rakiju koju je pekao ni manje ni vise nego aktuelni predsednik Srbije.![]()
Kakogod... Tomovaca!

Širim haos!
Sinoc sam shvatio da su vozaci VW grupe toliko skrenuli sa puta da im koriscenje podizaca spada u domen molekularne biologije
zapravo, problem je bio u tome sto na Pezou stisnes prekidac na dole - prozor se spusti. Povuces prekidac na gore - podizac se podigne :trljamoci:

zapravo, problem je bio u tome sto na Pezou stisnes prekidac na dole - prozor se spusti. Povuces prekidac na gore - podizac se podigne :trljamoci:

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ne lupaj nešto je bilo naopako u odnosu na ono kako treba, numeju Francuzi to da naprave kako valja veruj mi 

Aj sad ispocetka lepo sve ponovo objasni. Ovde ja vazim za nekoga ko ume da unese zabunu, ali sad ja tebe nista ne razumeh u prethodnom postu.
Kakve veze ima vozac VW grupe sa Pugom?
Kakve veze ima vozac VW grupe sa Pugom?

pa nesposoban je da korsti normalne komande na normalnim kolima
u prevodu, Uros seo u Peugeot i nije umeo da spusti prozor

u prevodu, Uros seo u Peugeot i nije umeo da spusti prozor

- Day Walker
To kod Urosa stitsnes da se spusti vozacev, a ono se spusti suvozacev
Ili se uopste ne spusti...

Ili se uopste ne spusti...

Brzine idu u H-a !!!

Kad jedes bavarsku kobasicu, tesko je da ti posle parizer bude normalan.NexT napisao:normalne komande na normalnim kolima![]()

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Texonja napisao: Kad jedes bavarsku kobasicu, tesko je da ti posle parizer bude normalan.