Sport
Re: Sport
Na sve liče samo ne na to. Igraju mnogo ozbiljan fudbal (tvrdo i disciplinovano). Kante je neverovatan, ima ga na svakom delu terena.
Pa Vardi liči na nekog zaguljenog zonaša. 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Zbog njega mi je najdraže što su osvojili...najbolji trener bez titule i jako dobar čovek koga je terao baksuz previše često. Drago miej da je realan i da je ostao na zemlji. Prosralo ih je kao Grke ne evropskom prvenstvu ili kao što je Brawn bio F1 šampion, ali nema veze...dešava se ponekad.methane.master napisao:Ranijeri: Sledeće sezone? Borba za 10. mesto
Koliko je ovaj čovek "na Zemlji". I zbog njega mi je jako drago što su osvojili ligu.
Sent from mTalk
Poslednja izmena od starac vujadin u 03 Maj 2016, 14:52, izmenjeno 1 put ukupno.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Kako mogu da znaju kako je glasao kada je glasanje tajno???
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Isto utisak, mnogi verovatno i jesu taj fazon.blaugrana napisao:Nisam mislio na kvalitet fudbala, vec na same likove
Tapatalk

Vardi je do 2012 igrao za Halifax i Fleetwood, timovi iz Fudbalske konferencije (5. liga), a Leicester je bio u 3.Mr.Rotor napisao:Pa Vardi liči na nekog zaguljenog zonaša.

Da. Čovek koji nije kukao na sudije, raspored, igrače... Paradoksalno, prvu titulu osvaja sa verovatno najslabijim timom koji je trenirao.starac vujadin napisao: Zbog njega mi je najdraže što su osvojili...najbolji trener bez titule i jako dobar čovek koga je terao baksuz previše često. Drago miej da je realan i da je ostao na zemlji. Prosralo ih je kao Grke ne evropskom prvenstvu ili kao što je Brawn bio F1 šampion, ali nema veze...dešava se ponekad.
BTW. Upravo gledam snimak sinoćne utakmice, al je Hazard zavukao golčinu

Sent from mTalk
Širim haos!
- starac vujadin
Kad sve sabere, bez obzira što je trenirao veliko broj velikana od timova, verovatno će mu ostati da je bio najsrećniji u Kaljariju i Lesteru.
I meni je zbog Mistera najdraze sve ovo, Romanista.
A iako ga je vecina smatrala za "1-0 trenera", pokazao je da je vise od toga. Mozda je cak i trener koji je najvise pokazao znacaj odbrane. Pritom Kante, Drinkwater, Albrighton su stvarno sjajni igraci, pre svega disciplinovani, o Vardiju i Mahrezu se vec sve zna. A uz sve to vecina igraca vuce za sobom interesantnu zivotnu i fudbalsku pricu. I postupcima na terenu i van njega su pokazali da su zaista gospoda.

Имам једно потпитање...
- Kuzmanovic
Huth je stub odbrane Leicestera.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Opet Lalat za titulu. Idemooo. 27mi put prvaci države.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Dosta igrača koji su dovedeni nakon isteka ugovora, na pozajmice, ili kupljeni potpuni anonimusi. Steve Walsh, skaut Leicestera je ispostavilo se odradio fenomenalan posao, a prošle godine u ovo doba nije izgledalo baš tako. Gotovo isti tim je jedva ostao u Premier ligi, ali je zato ove sezone Ranieri skockao da rade kao najbolji sat. Dokaz šta znači napraviti dobru ekipu.
Edit:

Edit:

Širim haos!
- starac vujadin
Što bih voleo da vidim šta bi Gvardiola uradio s timom tipa Lester...
- Kuzmanovic
On je bese rekao nesto tipa ubijte me ako ne prodjemo atletico?