Zanimljivi oglasi

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Re: Zanimljivi oglasi

Post od Markoni »

Pa ona crna bi te izasla maksimalno toliko. Jos ima dodatne opreme oko 3500 EUR, znaci kod nas bi bila oko 31000 EUR nova.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
veljabandit
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Okt 2015, 22:23
Garaža: Cupra SC 280 dsg ........... CBR 1000 RR HRC

Post od veljabandit »

... crna je 5 vrata a ja bih SC verziju :) moraces ti da reagujes, hahahaaa :D

Xeroj -- cupra ima adaptivno ogibljenje tako da moze da se vozi i comfort :)
------------------------------
...duga svetla i pun gas... https://www.youtube.com/watch?v=AhasvhqxLME" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

PhilippeLucco napisao:Pozz drustvo,zamolio bih vas,ako nije problem,da prokomentarisete jedno zapazanje i da iznesete,po vama,razumno objasnjenje. Naime kao veliki fan Megane 3 RS-a,primetio sam da se ni jedan ne zadrzava dugo kod vlasnika,tj. da nakon par meseci provedenih u necijem vlasnistvu,odmah se nadju u oglasma,cak oba restiling crni i zuti koji su poslednji prodati kao novi,vec su u oglasima. Sra je po vama razlog za to,mozda skupo odrzavanje,nefunkcionalnost automobila,neprakticnost ili pak previse novca u Srbiji pa nam nije problem da gubimo par hiljada evra za nekoliko meseci ;) Hvala svima unapred !
treba da razlikujes automobile uzete/uvezene za preprodaju od automobila koje su ljudi uzeli da ih voze. ako bas imas silnu zelju, mogu da te upoznam sa jednim vlasnikom koji ga ganja vec trecu godinu, a jos covek zagazio u osmu deceniju, a megan ona hard core cup verzija :kezo:
PhilippeLucco
Reactions:
Pridružio se: 16 Maj 2015, 23:23

Post od PhilippeLucco »

dragan napisao:
PhilippeLucco napisao:Pozz drustvo,zamolio bih vas,ako nije problem,da prokomentarisete jedno zapazanje i da iznesete,po vama,razumno objasnjenje. Naime kao veliki fan Megane 3 RS-a,primetio sam da se ni jedan ne zadrzava dugo kod vlasnika,tj. da nakon par meseci provedenih u necijem vlasnistvu,odmah se nadju u oglasma,cak oba restiling crni i zuti koji su poslednji prodati kao novi,vec su u oglasima. Sra je po vama razlog za to,mozda skupo odrzavanje,nefunkcionalnost automobila,neprakticnost ili pak previse novca u Srbiji pa nam nije problem da gubimo par hiljada evra za nekoliko meseci ;) Hvala svima unapred !
treba da razlikujes automobile uzete/uvezene za preprodaju od automobila koje su ljudi uzeli da ih voze. ako bas imas silnu zelju, mogu da te upoznam sa jednim vlasnikom koji ga ganja vec trecu godinu, a jos covek zagazio u osmu deceniju, a megan ona hard core cup verzija :kezo:
Jasna je meni druze ta razlika,medjutim koliko imam informaciju,od 4 koja su trenutno na oglasu,znam da su 2 sigurno,a mozda i treci kupljeni da se voze,dakle uvezen je samo onaj sivi 250,koji je cipovan na 300,crni restyling 265 je kupljen nov kod nas pre 4-5 meseci i evo ga odmah u oglasima,za zuti koji je imao saobracajku na mostu na adi ne znam,a za red bull koji je cipovan na 330ks znam da je uvezen da se vozi,bio je na BIH tabilcama. Ako nisam u pravu,ispravi me,ali hajde neka su dva od 4 kupljena da se voze,pa i ta dva su nakon svega par meseci vec na oglasima,znam da ti imas dosta iskustva sa RS,pa bih voleo da cujem tvoje misljenje. Hvala.
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

Od ta 4 uvezena su tri, za crni ne znam o čemu se radi.
Da ne mrsim puno preko neta, svaki od njih ima istoriju, osim tog crnog,i svaki bi gledao sa velikom rezervom, da uzimam sebi auto. To što se prodaju je diskutabilno, da li se radi i o kakvim trange frange kombinacijama, možemo samo da nagađamo.
Sam megan kao megan nije loš, odličan je auto ko voli tako nešto, samo treba dočekati pravi primerak, kao i kod svih drugih. Isto važi i za ostale hothatcheve, i renoe i drugih proizvođača.

Sent from my D5503 using Tapatalk
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Crni iz Panceva je prodat za malo manje od 22.000 cini mi se kao test auto Renault-Nissan-a Srbija. Znaci u oglasu je jer je covek video priliku za zaradu, pa ako prodje prodje.
Crni Red Bull je pre 2 godine prodat za oko 16.000 na BiH table, znaci opet je motiv otprilike isti. On je bio presao 10.000 km, doduse sve na Nurburgringu, ali nije bio losa kupovina iako je bio prilicno udaren (srna izletela na stazu).
Zuti je isto uvezen sa namerom da se zaradi, sto se verovatno nece desiti.

Dakle auto nije bauk, nema specificnih kvarova, nije preskup za odrzavanje. Ljudi se samo boje da ce dosta izgubiti na vrednosti pa ga maltene odmah stave u oglas za svaki slucaj.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
zex
Reactions:
Pridružio se: 23 Feb 2013, 17:52
Garaža: Audi A3 Sportback

Post od zex »

Floyd napisao:Ma da ali onda odeš na Ring i ispraši te Rešo RS :)

http://www.autoscout24.ch/de/d/audi-a4- ... rue&lng=de

Zanimljivo je da ovlašćeni diler prodaje već nov čipovan auto :)

Super je snaga iz 2.0 motora ali cenu ne bih da komentarišem.
Odlican, ali su cenu bassss zavalili.... :D
Korisnikov avatar
LukaMaletin
Reactions:
Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015

Post od LukaMaletin »

http://www.polovniautomobili.com/putnic ... -svajcarac
Zasto je tako mala cena, jel ima neko predstavu, mislim jeste udaren ali kontam da se to za nekih 250e moze resiti ..

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Stranac, verovatno treba platiti porez i ostale dazbine.

Sent from my Huawei P8 lite using Tapatalk
PhilippeLucco
Reactions:

Post od PhilippeLucco »

dragan napisao:Od ta 4 uvezena su tri, za crni ne znam o čemu se radi.
Da ne mrsim puno preko neta, svaki od njih ima istoriju, osim tog crnog,i svaki bi gledao sa velikom rezervom, da uzimam sebi auto. To što se prodaju je diskutabilno, da li se radi i o kakvim trange frange kombinacijama, možemo samo da nagađamo.
Sam megan kao megan nije loš, odličan je auto ko voli tako nešto, samo treba dočekati pravi primerak, kao i kod svih drugih. Isto važi i za ostale hothatcheve, i renoe i drugih proizvođača.

Sent from my D5503 using Tapatalk
Hvala druze na iscrpnim odgovrima!
PhilippeLucco
Reactions:

Post od PhilippeLucco »

Markoni napisao:Crni iz Panceva je prodat za malo manje od 22.000 cini mi se kao test auto Renault-Nissan-a Srbija. Znaci u oglasu je jer je covek video priliku za zaradu, pa ako prodje prodje.
Crni Red Bull je pre 2 godine prodat za oko 16.000 na BiH table, znaci opet je motiv otprilike isti. On je bio presao 10.000 km, doduse sve na Nurburgringu, ali nije bio losa kupovina iako je bio prilicno udaren (srna izletela na stazu).
Zuti je isto uvezen sa namerom da se zaradi, sto se verovatno nece desiti.

Dakle auto nije bauk, nema specificnih kvarova, nije preskup za odrzavanje. Ljudi se samo boje da ce dosta izgubiti na vrednosti pa ga maltene odmah stave u oglas za svaki slucaj.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Evo sada na oglasima,crni iz Panceva se prodaje po ceni od 25 000. Hvala druze i tebi na informaciji.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

http://www.polovniautomobili.com/putnic ... vic-type-r

Sent from my Huawei P8 lite using Tapatalk
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Delija reaguj!

:)
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Kljuse u stanju raspada... :)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
ivica122
Reactions:
Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
Garaža: Honda Accord CL7

Post od ivica122 »

Uf, baš je lep. Dobro izgleda na slikama. Šta mu fali, jel lupan bio?
Odgovori