Ne brže od života!
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Ne brže od života!
Ako i treba. Samar je za takve budale, nisu ni svesni sta rade.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ti policajci u Puntićima izgleda najsavesnije rade svoj posao. Verovatno su zato i dobili takav auto a ne neki još bolji...Velja napisao: 04 Jan 2018, 13:01 Baš ispred glavnog ulaza parkiran Punto Classic, jedan saobrećajac bere LK, a drugi sedi unutra i piše. Ja čekao neki voz da stigne, bio dokon i kibicovao...
Motor Puntića se ne gasi![]()

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ima li bolji auto od Puntica? 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
I treba. Ja sam u M. Pupina mnogo puta mogao da sljustim pesaka. Samo mu ispili ona umilna faca iza betonske zardinjere, pa se ti snadji.Velja napisao:Jutros, ispred glavne železničke stanice, panduri zaustavljaju pešake koji pretrčavaju na crveno. Nakupili nekoliko matoraca, uzeli im LK i lagano pišu kazne. Neka baba kuka da joj polazi voz i da je zbog toga i pretrčavala, pandur tvrda srca popunjava prijavu. Kaže, zar da te neko sanja do kraja života zbog tvog voza...
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Priča žena u mene, da ona i drugarica (drugarica vozila) pre 10 godina sletele s puta. Proklizavajući travom su udarile u ogradu kokošinjca od jednog seljaka i 30 kokoški je umrlo od srčke, jer je bio strahovit udarac autom u ogradu kokošinjca. Puklo ko bomba
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Imam situacija gde zaustavim zbog starine teretno vozilo od 5-7 tona da bi bezbedno prešla /prešao raskrsnicu. A oni će rukom odmahujući :"Hajde, hajde, pođi!"
E, tu meni dođe da izađem i lupim im po koju vaspitnu.
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Moj komšija je davno kamionom udario čiču, koji je pretrčavao van pešačkog. Sreća pa je kočio i "samo" ga dotakao. Čiča se više uplašio, a onda se trgao i sam sebi psovao sve, kako on decu uči, a umalo da pogine, pred svedocima...
Sve to lepo prođe, a posle nekog vremena iznenađenje - tužba, osiguranje traži svoje. Sinovi odveli čiču kod doktora, nema šta mu nisu našli.
Dobro se završilo, da ne ulazim u detalje raspleta
TT
Sve to lepo prođe, a posle nekog vremena iznenađenje - tužba, osiguranje traži svoje. Sinovi odveli čiču kod doktora, nema šta mu nisu našli.
Dobro se završilo, da ne ulazim u detalje raspleta

TT
Moj komšija je nastradao mesec dana po odlasku u penziju kupio čovek par ovaca, vratio se u selo i tako na sopstvenoj livadi ga pokupi čovek sa jugom.
Inače čovek je bio vozač šlepera 40 godina i nikada neki problem i sl.
Izlomio je ruku, kljucnu kost, nogu...
Sledecih godinu dana je bio po lekarima...
123
Inače čovek je bio vozač šlepera 40 godina i nikada neki problem i sl.
Izlomio je ruku, kljucnu kost, nogu...
Sledecih godinu dana je bio po lekarima...
123
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
srdjanyo napisao: 04 Jan 2018, 18:41 Imam situacija gde zaustavim zbog starine teretno vozilo od 5-7 tona da bi bezbedno prešla /prešao raskrsnicu. A oni će rukom odmahujući :"Hajde, hajde, pođi!"
Meni su ti matori mahaci na pesackom prvi pik za udaranje cuski. Ne znam da li je to u genetskom kodu ili sta, ali tacno se moze napraviti profil tih majstora. Izmedju 70 i 80 godina, ponosnog, pravog drzanja, uglavnom sa brkovima i kapom na glavi... Retko sta me tako iznervira. U stvari, podjednako me nerviraju roditelji koji pretrcavaju bulevare sa malom decom...
To sa pretrčavanjem bulevara sa malim detetom u rukama i većim drugim detetom vukući ga za sobom preko 3 trake.... to je za robiju.
Gradska vožnja postaje sve teža i zahtevnija nego pre. Sve više vozila na cesti,a sve manje vozačke kulture. Vozači, njih većina čačka po telefonu i guši saobraćaj. Pešaci izleću ko kamikaze. Parkinga nema nigde.
Više se umorim od 30km gradske vožnje nego od 300km vangradske.
Gradska vožnja postaje sve teža i zahtevnija nego pre. Sve više vozila na cesti,a sve manje vozačke kulture. Vozači, njih većina čačka po telefonu i guši saobraćaj. Pešaci izleću ko kamikaze. Parkinga nema nigde.
Više se umorim od 30km gradske vožnje nego od 300km vangradske.
Matori mahači to rade iz iskustva. U praksi, do pre 15-20g na pešačkom prelazu je auto imao prednost i tada se manje ginulo na njima. Ko je slušao zakon i skakao pred kola, taj je vrlo brzo dobio ,,kolumnu'' pri kraju novina...
Juce pandur zaustavio neki kombi u Futoskoj ulici u NS tacno pre pesackog prelaza kod Elektro skole i razglabaju, to sto ti ne vidis pesaka kad prilazis pesackom to nema veze, kakav idiot jbt
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Jutros zena sa detetom od cirka 7-8 godina pretrcava Hadzi Ruvimovu na manje od 50m od raskrsnice (i pesackog) sa Bulevarom Evrope - mesto na kom ima 7 traka - naravno, na zeleno za vozace
https://www.google.com/maps/@45.256027, ... 312!8i6656
Doslo mi je da izadjem iz auta i da je razbijem od batina

https://www.google.com/maps/@45.256027, ... 312!8i6656
Doslo mi je da izadjem iz auta i da je razbijem od batina

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ne vredi, Darvin.
Meni je jedan otac ispred nosa pretrčavao Jurija Gagarina sa detetom za ruku, da što pre pređe pre nego što salva automobila naleti ispred njih i dete padne u srednjoj traci, ispred mene. Naslutio sam nekako šta može da se desi pa sam već počeo da usporavam. Da nisam imao dete u autu, za uši bih ga vukao tamo po ulici, ovako se završilo samo na verbalnom vaspitavanju. Nije ni njemu bilo svejedno, nije mogao da udahne vazduh da dođe do reči.
Nadam se da su obojica naučili školu.
Ja ko budala stojim na svakom crvenom kad sam sa decom, čak i u sporednim ulicama gde prolaze 3 auta dnevno. Neverovatno koliko su ljudi nespremni za stvarni svet.
Meni je jedan otac ispred nosa pretrčavao Jurija Gagarina sa detetom za ruku, da što pre pređe pre nego što salva automobila naleti ispred njih i dete padne u srednjoj traci, ispred mene. Naslutio sam nekako šta može da se desi pa sam već počeo da usporavam. Da nisam imao dete u autu, za uši bih ga vukao tamo po ulici, ovako se završilo samo na verbalnom vaspitavanju. Nije ni njemu bilo svejedno, nije mogao da udahne vazduh da dođe do reči.
Nadam se da su obojica naučili školu.
Ja ko budala stojim na svakom crvenom kad sam sa decom, čak i u sporednim ulicama gde prolaze 3 auta dnevno. Neverovatno koliko su ljudi nespremni za stvarni svet.