Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Re: Dobro veče

Post od Paja »

Slično je nas zezno AMS 2012. kad smo išli u Grčku. Pred Vranjem sam zvao da pitam i rekli mi da je čekanje tipa 15 minuta.
Na našoj granici je bilo stvarno take jer su digli rampe i samo propuštali, ali sam na ulaz u Makedoniju čekao 1,5 sat.
Korisnikov avatar
djole77
Banned
Reactions:
Pridružio se: 23 Sep 2013, 07:55

Post od djole77 »

Rakhil napisao:Podrzavam ideju za temu ko je banovan, ali bi moglo pisati i zasto, ukratko. Nije lose da postoji zbog drugih, i zbog novih clanova, narocito na forumu sa labavim pravilima kao sto je nas. Ne bih ja apelovao na zdrav razum i opstu kulturu kod ljudi kad je to u deficitu inace, bolje im dati primer sta ne sme
Ovde od samog pocetka pravila nisu za sve ista,clanovi iz kruga dvojke imaju drugaciji povlasceniji tretman(ekipa koja se privatno sastaje na live druzenja),dok oni koji su sa strane(provincijalci) ukoliko se malo zamere ili ne dele misljenja sa druzinom odmah dobijaju po p**ki(BAN).Dok su pravila bila za sve ista, ekipica je brze bolje osnovala forum i pobegla sa VG. I jasno je ko nema "clansku kartu ""da ce biti brzo i efikasno izbacen bez puno buke.
Poslednja izmena od djole77 u 15 Feb 2014, 20:19, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

djole77 napisao:
Rakhil napisao:Podrzavam ideju za temu ko je banovan, ali bi moglo pisati i zasto, ukratko. Nije lose da postoji zbog drugih, i zbog novih clanova, narocito na forumu sa labavim pravilima kao sto je nas. Ne bih ja apelovao na zdrav razum i opstu kulturu kod ljudi kad je to u deficitu inace, bolje im dati primer sta ne sme
Ovde pravila nisu za sve ista,clanovi iz kruga dvojke imaju drugaciji povlasceniji tretman(ekipa koja se privatno sastaje na live druzenja),dok oni koji su sa strane(provincijalci) ukoliko se malo zamere ili ne dele misljenja sa druzinom odmah dobijaju po p**ki(BAN).Dok su pravila bila za sve ista, ekipica je brze bolje osnovala forum i pobegla sa VG i osnovala svoj forum". I jasno je ko nema "clansku kartu ""da ce biti brzo i efikasno izbacen bez puno buke.
Hvala ti care na ovom postu,nesto mi je februar sranje,ali sam se iskreno nasmejao na ovu konstataciju. :pivo:
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

:glavomuzid:
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Odlican!
:)
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:

Post od Milos »

maniaxxx napisao::glavomuzid:
Sto udaras glavom,jel si ti Bosanac ili Slovenac :nonono:
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
maniaxxx
Reactions:

Post od maniaxxx »

Srbin :mrgreen: .

A udaram glavom u zid kad čitam onaj post i ne mogu da verujem šta čitam...
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:

Post od Milos »

Sto,covek je car,ja se skroz slazem i glasam da banujemo Nexta za primer :D
maniaxxx
Reactions:

Post od maniaxxx »

pa da padne broj postova za jedno 85 posto? :)
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

djole77 napisao:Ovde od samog pocetka pravila nisu za sve ista,clanovi iz kruga dvojke imaju drugaciji povlasceniji tretman(ekipa koja se privatno sastaje na live druzenja),dok oni koji su sa strane(provincijalci) ukoliko se malo zamere ili ne dele misljenja sa druzinom odmah dobijaju po p**ki(BAN).Dok su pravila bila za sve ista, ekipica je brze bolje osnovala forum i pobegla sa VG. I jasno je ko nema "clansku kartu ""da ce biti brzo i efikasno izbacen bez puno buke.
Ako je tako šta ti radiš ovde i ko te je terao da u tako nezdravom okruženju napišeš 52 posta?
Poslednja izmena od Paja u 15 Feb 2014, 20:25, izmenjeno 1 put ukupno.
maniaxxx
Reactions:

Post od maniaxxx »

Mazohista?
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Ne moze da banujemo Nexta, on drzi 40% postova na forumu, pravi covek opasan saobracaj a to je dobro za Google. Sem toga, on zivi na Bezaniji, a to je skoro pa provincija. Moramo da zamolimo Grujica da se banuje sam jer je u centru, ili Paju jos bolje - on je blizu centra, a isto je ekipa, pa za primer.

Nego, djole oko moje pametno, jel ti palo na pamet da bi ti bio momentalno banovan za ovu izjavu da je situacija kao sto kazes da jeste?
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Ja sam čista provincija, banujte mene, ionako moji postovi nisu konstruktivni :)

sent from LG 4X HD frižider using TapaTalk2
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Esi lood ti, pa ko ce onda guzice i boobs da kaci???
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Rakhil napisao: Moramo da zamolimo Grujica da se banuje sam jer je u centru, ili Paju jos bolje - on je blizu centra, a isto je ekipa, pa za primer.
Ja ipak mislim da je Grujić pogodniji. Om je baš u krugu dvojke. :kezo:
Odgovori