Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od Dzoni_m »

Treba mi jedna potvrda: da li ima na aerodromu u Frankurft-u salter za isplatu povracaja poreza za robu kupljenu u Nemackoj? Ja sam samo vracao po onoj varijanti, overim obrasce na izlasku iz EU pa se vratim u prodavnicu gde sam pazario i dobijem novac nazad (to je sve bilo u Poljskoj). Interesuje me ova druga varijanta. Gledam M8 ili Nokia 1520 da uzmem tamo.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Mislim da možeš samo ako radiš preko Global Blue. Onda možeš i u svojoj zemlji ili im pošalješ overen obrazac sa brojem računa na koji da uplate lovu :)
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:

Post od Dzoni_m »

Ne odgovara mi, jer ovde u BY to radi samo jedna banka u Minsku. A to je 600 km od mene. Znam da moze na odredjenim salterima, samo je pitanje da li ima, mada ako tu nema ne znam gde bi trebalo da ima :)
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Day Walker napisao: Sta stize u ceo rigion kad Iphone (osim ovih novih) mozes odavno da kupis u MK i HR preko operatera?
Evo linka gde kažu...

http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?y ... _id=913074

:nemampojma:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Misli se samo na iP6 i 6+
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

E pa ako je tako, kod nas neka bude bar 800€. Da pokažemo da nismo lideri samo u regionu, nego i u svetu!
:kezo:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

DW imaš pivo za ovaj proxy. Kako se toga sam nisam setio... Radi net čitav dan normalno.
Dzoni_m napisao:Ne odgovara mi, jer ovde u BY to radi samo jedna banka u Minsku. A to je 600 km od mene. Znam da moze na odredjenim salterima, samo je pitanje da li ima, mada ako tu nema ne znam gde bi trebalo da ima :)
Global Blue ima na svakom gejtu. Na formularu koji si dobio uz račun ćeš tačno videti da li je njihov tax free.

Tapatalk Pro
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Moze sok? :kezo:
I meni sljaka mnogo bolje :)
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
fq400
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:59
Garaža: Lancer

Post od fq400 »

Frankfurt bi morao da ima šalter za povraćaj novca...

http://www.frankfurt-airport.com/conten ... funds.html

Stigao mi je IP6, zlatni, 16 GB, evo nekih fotki kako izgleda. Uključio sam ga samo da vidim da li radi, nisam hteo da prčkam po OS-u već to ostavljam vlasniku.

Sve u svemu odličan finiš, nije lagan, ali daleko od toga da je težak ili 'neprijatan' za ruku. Još je u foliji pa je ok, ali inače je dosta 'klizav'. Potpuno se razlikuje od IP4 i IP5 koji su po meni maltene isti. Slikano je pri slabom svetlu, ali mislim da se ok vidi. Samo jedna fotka je sa blicem...

Slika

Slika

Slika

Pored je IP4...

Slika

Slika

Sa blicem...

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Meni se IP6 cini dosta lakim, cak previse, uopste nemas osecaj da drzis neko kvalitetno parce tehnike, deluje kao neka maketa, opet sve ovo je samo gledano kroz tezinu, ali inace dobro lezi i materijal i izrada se odlicni. Bas sam gledao neki android kanal na YT je imao istu primedbu na tezinu.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: Mobilne telekomunikacije

Post od Floyd »

Dzoni_m napisao:Ne odgovara mi, jer ovde u BY to radi samo jedna banka u Minsku. A to je 600 km od mene. Znam da moze na odredjenim salterima, samo je pitanje da li ima, mada ako tu nema ne znam gde bi trebalo da ima :)
Nisam bio na aerodromu u Frankfurtu pa ne znam ali evo, odgovorili su iskusniji.

Ono što sam hteo da kažem je da novac možeš da vratiš van radnje samo ako se povrat vrši preko GB. Neke radnje koriste sopstvene obrasce i lova se dobija isključivo kod njih ali zato, za razliku od GB, vrate celu sumu.
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:

Post od Dzoni_m »

@nidza, fq, Floyd, thanks. Taman malo da obnovim tehniku. Već par godina koristim company assets i pošto se spremam da napuštam brod, trebaće nešto gadget-a

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Korisnikov avatar
sasa lbg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
Kontakt:

Post od sasa lbg »

Za korisnike Note 3 modela pitanje.
Planiram da kupim Note 3 doduse ostaje mi se na Lg -iju ali stylus kod Nota mi je jako privlacan i bice od konkretne koristi...da ne sirim pricu evo sta me zanima! U poslovnicama sam "probao" nekoliko note 3 i svi mi se cine nekako usporeni i ukoceni sto nije slucaj sa G2 i G3 u istim tim poslovnicama..ljudi kako radi taj tel inace u praksi u odnosu na druge? Dali je moguce da je sepav sa 3 gb rama?

Послато са LG-D802
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Ne bi trebalo da je sporiji od konkurencije, zapravo suprotno.

Tapatalk Pro
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Oni su usporeni jer niko ne vodi racuna o njima, po ceo dan ih akaju neupuceni i to ti je sve. Note 3 je i te kako brz telefon. A ti na g2 mozes da ubacis i g3 rom. Probao sam kod milos_kg-a i sa njim telefon je zaista dobar.
Slika
Odgovori