Grčka
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Re: Grčka
Nisam nešto puno obilazio ali Karidi vredi posetiti, Orange, pre Vourvouru-a ima Lagonisi, tamo ima i nekih sadrzaja samo ne znam je l i dalje obavezna lezaljka ili šta im je već pod moranje..
evo ti ceo spisak, ja bih se potrudio oko većine
vidi ovu Platanisi, nisam ni znao da postoji kad sam bio par puta tamo, zabodemo u hotel ko debili i ne mrdamo
https://letohalkidiki.com/sitonija-plaz ... noj-obali/
evo ti ceo spisak, ja bih se potrudio oko većine
vidi ovu Platanisi, nisam ni znao da postoji kad sam bio par puta tamo, zabodemo u hotel ko debili i ne mrdamo
https://letohalkidiki.com/sitonija-plaz ... noj-obali/
Boringly average, but also perfect for school run mums
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
Ne budi siguran, do Panagie je sve puno a negde i prepuno. Neki Bugari su otišli jer nema vetra za surf i kajt, a mesto njih došlo 5x više Grka, bukvalno ko da je armagedon.Saša napisao:Karidi - najlepša i najpristupačnija kada je Vourvuru u pitanju. Ranije je bila velika gužva na njoj no sada toga verovatno nema toliko.
Послато са SM-G965F помоћу Тапатока
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
- meidling
- Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
- Garaža: Volvo XC90 II D4
Juce na Xiropotamiju nisi mogao da nadjes mesto.Sve je bilo puno.Danas vec manje ali se plaza vec ono 11 napunila.Kakoudia ni jednog mesta oko 12.Jerisos gradska plaza takodje dosta ljudi bilo je smo par mesta
Gesendet von meinem SM-N975F mit Tapatalk
Volvo XC90 II D4
- zeljkokg76
- Pridružio se: 19 Okt 2015, 18:49
- Garaža: Honda Civic 1.5T Sport plus, Mazda 2 1.3, Renault Clio IV 1.5 dci, Renault Megane 1.5 dci
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Bili smo na Karidi i opsti utisak je da smo razocarani, ne samo ja nego i prijatelji. Mislim da je precenjena, voda kao u bojleru, mutna kao na Lidu, gomila travuljine u plicaku, bas nam nesto nije prijala.
Lagonisi je za sada br. 1.
Lagonisi je za sada br. 1.
- bookmaker
- Pobednik Garaža - Classic lige
- Pridružio se: 09 Maj 2019, 02:34
- Garaža: Ford Fiesta 1.1 70ks 2019.
Negde mora da te sačeka nešto.
Sat vremena na Preševu. Delovalo je da nema gužve ali MKD su svoj prelez spojili sa našim pa kad "iskočiše" 4 kolone samo što me srčka ne strefi.
Pauza: Predajane, da se popije kafa.
@zeljkokg76 Đoko

Sat vremena na Preševu. Delovalo je da nema gužve ali MKD su svoj prelez spojili sa našim pa kad "iskočiše" 4 kolone samo što me srčka ne strefi.

Pauza: Predajane, da se popije kafa.
@zeljkokg76 Đoko
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
U nedelju u pola 4 ujutru 2 sata na srb-mkd granici, i to sat i 45 minuta na srpskoj granici jer su samo dve kucice bile otvorene. Mkd-grcka (Evzoni) oko 7 ujutru nepunih 20 minuta na oba prelaza. Posle je bilo malo zastoja na prvoj putarini u grckoj, nekih 10ak minuta sam cekao da prodjem.
Da li je ona kartica za putarine kroz Makedoniju puna sa kreditom u oba smera ili ne? Na poslednjem stajanju na putarini izaslo je obavestenje na ekranu da su stredstva na minimumu pa nisam siguran. Pogotovo sto se vracam posle 15og avgusta, pa da znam. Da ne odem na rampu za tag pa da na kraju moram da se vracam nazad.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Da li je ona kartica za putarine kroz Makedoniju puna sa kreditom u oba smera ili ne? Na poslednjem stajanju na putarini izaslo je obavestenje na ekranu da su stredstva na minimumu pa nisam siguran. Pogotovo sto se vracam posle 15og avgusta, pa da znam. Da ne odem na rampu za tag pa da na kraju moram da se vracam nazad.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Jeste ima dovoljno. Nego im mnogo ranije obavestava.
Ja koliko sam video ljudi karticu ocitavaju i tamo gde pise cash.
@gazza a daj kud ne pitah ranije
Gde imas preporuku za Bitolju? Da znam ubuduce.
Ja koliko sam video ljudi karticu ocitavaju i tamo gde pise cash.
@gazza a daj kud ne pitah ranije

Gde imas preporuku za Bitolju? Da znam ubuduce.
Mi smo bilo 4 km od Jerisosa, fenomenalna velika plaza a maltene nigde nikoga.meidling napisao:Juce na Xiropotamiju nisi mogao da nadjes mesto.Sve je bilo puno.Danas vec manje ali se plaza vec ono 11 napunila.Kakoudia ni jednog mesta oko 12.Jerisos gradska plaza takodje dosta ljudi bilo je smo par mesta
Edit: vidim da je to Kakoudia beach, nase iskustvo je od pre 6 godina, sorry…
Voda kristalna jer ima kamenja a i jezeva.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako mogu da uskočim sa mišljenjem oko hrane u Bitoli.
Restoran preko puta hotela Epinal, pre nekoliko godina bio i sasvim ok koliko se sećam.
To je u glavnom ulici gde je pešačka zona.
Takodje, dobra klopa se mogla naći u starom gradu, odmah pored reke. Letnje bašte su tu.
Ne znam da li još postoji neka ponuda na Tumbe kafe (gore iznad bivše kasarne) lokaciji , bilo je u tom kraju nekoliko neuglednih kafanica ali dobra klopa.
Godinu dana proživeo u tom gradu, doduše davno bilo.
Ma uostalom bilo gde u MK je obično dobra klopa, samo pogledaj gde je gužva i gde idu lokalci.
Restoran preko puta hotela Epinal, pre nekoliko godina bio i sasvim ok koliko se sećam.
To je u glavnom ulici gde je pešačka zona.
Takodje, dobra klopa se mogla naći u starom gradu, odmah pored reke. Letnje bašte su tu.
Ne znam da li još postoji neka ponuda na Tumbe kafe (gore iznad bivše kasarne) lokaciji , bilo je u tom kraju nekoliko neuglednih kafanica ali dobra klopa.
Godinu dana proživeo u tom gradu, doduše davno bilo.
Ma uostalom bilo gde u MK je obično dobra klopa, samo pogledaj gde je gužva i gde idu lokalci.
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
ima taj stari bazar sa malim radnjicama i kafanicama koje služe mahom radnike a i mušterije, ja tamo kad se zadesim volim da jedem na kašiku (ili viljušku, jela su iz rerne zapravo) stvari koje se retko sreću po kafanama u srbiji - recimo od jagnjećih iznutrica kao što je kukurek ili širden. bitola je isto dobro mesto za pastrmaliju, ko voli. od kafana ima svašta, ako tražiš meso ili sač (tavu) onda definitivno "grne" na početku pešačke zone koji je džabana mada je seljački utovar realno.
- meidling
- Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
- Garaža: Volvo XC90 II D4
@ikac2000 Sad je tu postavljen beachbar sa lezaljkama.Inace kao i sto sam znas velika je plaza tako da sa sopstvenim mobilijarom ima uvek mesta
@Kuzmanovic Ja sam prolazio na mcard i cash rampama.Karticu sam kupio pre 2 godine.Kredit mozes dopuniti online
@Kuzmanovic Ja sam prolazio na mcard i cash rampama.Karticu sam kupio pre 2 godine.Kredit mozes dopuniti online
Volvo XC90 II D4