1000 zašto - 1000 zato!
Re: 1000 zašto - 1000 zato!
Ne propustas nista sto nemas druge koka kole, veruj mi... Bio sam na takmicenjima u manje vise svakoj zemlji, od nas deset u timu samo jednom drugu se dopala cherry cola (ljubicasta etiketa, koka kola s visnjom), ostale nikome ni jedna... 

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ma ne patim ja za tim ukusima, ako cu uopste piti Kolu, picu standarnu, nego samo konstatujem da nisam ni znao da postoje
Inace kad sam bio klinac stalno sam pio Cherry Kolu

Inace kad sam bio klinac stalno sam pio Cherry Kolu

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
P:Sta ces da popijes?
O: moze sok.
P: Crni ili zuti?
O: ne mogu, hvala
Sent from my BlackBerry using Tapatalk
O: ne mogu, hvala

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Probao danas...Stefy napisao:Vrnjci Kola - najbolja Kola![]()

Odvratna je

Brzine idu u H-a !!!

Kada je ovakvo pitanje, uvek biram zuti ako vec moram.nuk napisao: P: Crni ili zuti?
Zuti "no name" ne moze biti toliko gadan koliko moze crni.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Evropa ili Kosovo je smejurija u odnosu na ovaj izbor
... U situaciji žuti ili crni sok, pitam da li imaju rakiju šećerušu. Ako već treba da geknem, da makar geknem ko čovek. 

Širim haos!
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Davnih dana sam u CH probao Coca Colu sa ukusom vanile, i to je jos bila kao neka promocija, bio u nekoj prodavnici i delile su se flasice od 0.5l .Gaginh0 napisao:Takodje sam sad saznao da u FR ima bezkofeinska Coca Zero, zatim sa ukusom vanile, cherry...![]()
Popio mozda pola flasice, totalno neobican ukus (valjda zbog navike), a posle 10-15 min od konzumacije mi se toliko slosilo da sam odleteo u wc i malo je falilo dusu da ispovracam.
Inace posto sam na nekom posebnom rezimu ishrane

- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Kod mene bi taj razgovor tekao ovako:
O: ... predomislio sam se, bolje pivo
O: ... predomislio sam se, bolje pivo

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Apropo zutog soka: radio sam svojevremeno u servisu koji je odrzavao stampace za velike firme, izmedju ostalih I za Sinalco. Jednom su nam doneli paket zutog soka da nas pocaste, nikad nesto grdje nisam probao. Krene zajebancija kako je to hemija koja skida farbu itd, I kolega sipa sok na krpu I krene da cisti stampac spolja od prljavstine I duvanskog dima. Zaprepastili smo se kad je krenuo da skida sve ko alkoholom da cistis :shock:
Od tada ne pijem nista slicno, preveliki rizik
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Vrede li ovi setovi za samostalnu popravku ogrebotina:

Neka budala (99% sam siguran da je zensko jer one tako otvaraju vrata) me je opicila juce vratima na parkingu pa imam jednu ogrebotinu i manje ulubljenje.

Neka budala (99% sam siguran da je zensko jer one tako otvaraju vrata) me je opicila juce vratima na parkingu pa imam jednu ogrebotinu i manje ulubljenje.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Realno, jos kad vidim onaj talog na dnuRakhil napisao:Apropo zutog soka: radio sam svojevremeno u servisu koji je odrzavao stampace za velike firme, izmedju ostalih I za Sinalco. Jednom su nam doneli paket zutog soka da nas pocaste, nikad nesto grdje nisam probao. Krene zajebancija kako je to hemija koja skida farbu itd, I kolega sipa sok na krpu I krene da cisti stampac spolja od prljavstine I duvanskog dima. Zaprepastili smo se kad je krenuo da skida sve ko alkoholom da cistis :shock:

Jos kad se secam nesrecnih vremena kada smo kao klinci kupovali crne I zute gazirane sokove kod Mike u garazi po povlascenoj ceni tipa max 30% od realne

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Valjevski Sodex sokovi
.
Pravljeni u pravoj pravcatoj kadi.

Pravljeni u pravoj pravcatoj kadi.

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Sinalko zuti je bio jos odlican, dosta slican ukus Fanti, ali zato kola
Jos kad sam bio klinac derao sam Frutelu i YU kolu, to je ono vreme oko bombardovanja... Jbg nije bilo para
Takodje novosadjani su culi za Bole kolu, kupovala se u staklenoj flasi, kako je otvoris cuje se ono cssssssssss, tad izadje sav CO2 i onda pijes negazirani sok...

Jos kad sam bio klinac derao sam Frutelu i YU kolu, to je ono vreme oko bombardovanja... Jbg nije bilo para

Takodje novosadjani su culi za Bole kolu, kupovala se u staklenoj flasi, kako je otvoris cuje se ono cssssssssss, tad izadje sav CO2 i onda pijes negazirani sok...