Ne bih matoru zgradu. Nije samo poenta u stanu (on bi izgledao kao nov), vec svaki dan cu gledati i tu zgradu i hodnike i lift i garazu - a za 15 godine kad i nova zgrada orone i tako planiram da vec budem u kuci.
Takodje, u tom slucaju nemam povracaj PDV-a (nije neka velika usteda, ali ipak 4m2 za dz).
Centar (i Grbavica, recimo) mi se ne svidja ne samo zbog cene, vec i zbog guzvanjca generalno - iako obavezno kupujem garazu, a ako bude moglo i jos jedno parking mesto za goste i kasnije eventualno za drugi auto.
Gledam Somborski bulevar, Bulevar Evrope, Novo Naselje. Bulevar Evrope je malo zeznut jer je desna strana do Futoske ulice (gledano od Limana) u 1. zoni, pa su cene vece.
Ovde recimo ima par zanimljivih trosobnih stanova (tip 3, recimo):
http://lagunaresidence.rs/
Cena za kvadrat "preko telefona" je 1200 evra za stan i 700-750 evra za garazu. To mi zvuci kao previse para za taj deo grada, ali sam naveo kao primer onoga sto mi je zanimljivo kada je recimo konfiguracija stana u pitanju i lokacija.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...