Putevi u Srbiji
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Putevi u Srbiji
Ortak mi se kune da je pre neko veče na Dorćolu video Đilasa kako zaustavlja BMW, izlazi, vafi pijuk iz gepeka i spravi udarnu rupu u asfaltu.

Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Mislim da je ionako tanak budzet Grada smanjen odlukom nekog iznad.
Šta da kažemo tek mi sa jeftinijim ulaznicama
Svako ko je na vlasti je odgovoran za ono što se dešava u zemlji. Krao ne krao, odgovran je i treba da odgovara.

Svako ko je na vlasti je odgovoran za ono što se dešava u zemlji. Krao ne krao, odgovran je i treba da odgovara.
Evo info od juče: radi se Bulevar Oslobođenja, desna traka u smeru ka Autokomandi, u visini Marakane otprilike.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Radi se to već dve nedelje sigurno.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Nakon svih ovih godina...
Komisija Ministarstva saobraćaja ispituje debljinu asfalta na putevima
http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/3837 ... a-putevima
Zbog loše izgrađenog puta na kome se samo posle nekoliko meseci pojave rupe, procepi i neravnine, u Srbiji nijedno putarsko preduzeće, niti nadzorni organ koji je kontrolisao radove, nije odgovaralo.
Ministarstvo saobraćaja formiralo je posebnu komisiju koja je već otpočela kontrolu puteva, saznaje „Blic“.
Javna tajna je, a to priznaju i sami građevinci, da se najviše krade na asfaltu. I pored činjenice da su srpski drumovi u katastrofalnom stanju, izvor “Blica” iz Ministarstva saobraćaja tvrdi da inspektori državnih puteva do sada nisu praktikovali da pišu prijave.
- Sada se radi takozvano kernovanje, i to tako što se na putu izdubi rupa u obliku valjka i tako izvadi ceo sloj, na kome se radi laboratorijska analiza - kvalitet asfalta, debljina, sastav... Provere su na bazi slučajnog uzorka. Na taj način videćemo kako je, gde i šta urađeno, tačno se zna ko je izvođač radova i ko je bio nadzorni organ. Tako ćemo znati ko je odgovoran - kaže naš sagovornik iz Ministarstva saobraćaja.
Komisija Ministarstva saobraćaja ispituje debljinu asfalta na putevima
http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/3837 ... a-putevima
Zbog loše izgrađenog puta na kome se samo posle nekoliko meseci pojave rupe, procepi i neravnine, u Srbiji nijedno putarsko preduzeće, niti nadzorni organ koji je kontrolisao radove, nije odgovaralo.
Ministarstvo saobraćaja formiralo je posebnu komisiju koja je već otpočela kontrolu puteva, saznaje „Blic“.
Javna tajna je, a to priznaju i sami građevinci, da se najviše krade na asfaltu. I pored činjenice da su srpski drumovi u katastrofalnom stanju, izvor “Blica” iz Ministarstva saobraćaja tvrdi da inspektori državnih puteva do sada nisu praktikovali da pišu prijave.
- Sada se radi takozvano kernovanje, i to tako što se na putu izdubi rupa u obliku valjka i tako izvadi ceo sloj, na kome se radi laboratorijska analiza - kvalitet asfalta, debljina, sastav... Provere su na bazi slučajnog uzorka. Na taj način videćemo kako je, gde i šta urađeno, tačno se zna ko je izvođač radova i ko je bio nadzorni organ. Tako ćemo znati ko je odgovoran - kaže naš sagovornik iz Ministarstva saobraćaja.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Pojeo vuk magarca.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Sta je bre ono ?Heinz napisao:Evo info od juče: radi se Bulevar Oslobođenja, desna traka u smeru ka Autokomandi, u visini Marakane otprilike.

Nego da pitam ja vas nesto, koji je NAJRAVNIJI put po kojem ste vozili u Beogradu (Srbiji) ?
Prema mom misljenju je to MOST NA ADI. Mislim da se nisam vozio ni po cemu ravnijem od dela bas iznad reke, ne znam kako se to u gradjevini zove, znaci cim se popnes na ravno pa do prvog spustanja...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Kreni prema Novom Sadu starim putem preko Inđije, ono novo parče do Banstola je odlično. Ja u skorije vreme nisam nigde video bolje... 

Nije u Srbiji ali pre jedno dve tri nedelje vozio sam se po Hrvatskom zagorju oko Varaždina i put je bio ko od stakla, to je bio melem za mene i za avto, am totalno bez rupa am konfiguracija pravljena za uživanje 

Ogi, gresis za deo kod Marakane, bilo je iskopano skroz. I podloga je nova.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Najravniji? Sabac - Valjevo preko Koceljeve... Milina 
Sent from my HTC Desire Z using Tapatalk 2

Sent from my HTC Desire Z using Tapatalk 2