Gledam bas ovaj Elegance paket opreme, zaista je oprema prebogata, npr Tiguan sa ovom opremom nov ne moze ispod 40 hiljada, da ne spominjem Q3, X1 i sl...za ove pare moze i A7 polovan, ali jbgXepoj87 napisao: 01 Feb 2018, 11:46 Sta vam je tu tacno precenjeno?
29k za 4x4 "suv", sa solidno jakim motorom, automatskim menjacem i jako puno opreme?
Ste videli vi taj spisak opreme?
https://www.hyundai.rs/upload/document/ ... egance.pdf
Jedino sto bih se ja razmisljao, jeste da li da dodam jos 3 soma za 2.0 4x4 dizel od 185ks, sa istom opremom, samo sto se tu drugacije zove paket.
To ima smisla ako se prelazi preko 15k km godisnje.
Kuga je socijala za ovo, iskreno, a verujem i da je 3 puta nepouzdanija, kao i svaki Ford u odnosu na Hyundai.
Razmazili su vas polovnjaci od po 200k km, pa mislite da ako ste vi uzeli za 20k evra auto od 60, 70k ili za 10k auto od 30, 40k, da je ovo precenjeno.
A skontas koliko nije precenjeno kada resis da kupis nov auto, pa krenes da poredis cene samo sa novim automobilima.
Za te pare ne moze da se sklopi A klasa ili A3. Ovako opremljen 2.0 TDI Golf bi kostao 40k evra, kada smo vec kod precenjenog.

@Darko, cesto kad odem na servis sednem bas u Kugu u salonu, iskreno mi ne bi bila u prvih 5 kao kandidat.
@Risto, zene gledaju vise tu estetiku i neku kao prakticnost, ovde joj se izdvojio Tucson, ja pokusavam malo to ispod haube da procackam pa da spojim ta dva sveta

Idem danas jos jednom da vidim Nissan pa cu da presecem, sakom o sto