Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Au koji bezobrazluk... Kapiram da ce biti nize cene za mesec-dva. Bice verovatno ljudi koji bi kupili i po ovim uslovima, pa vele da uzmu malo vise love u toj prvoj turi...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ma ovo je vredjanje inteligencije... Pa nov simfree kosta 680e
Brzine idu u H-a !!!

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Rekose da ce biti i 5S a nema ga u ponudi.
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
@Markoni
Pogledaš cene ostalih telefona, pa dodjes do nekog zaključka. Ima daleko povoljnijih načina da se dodje do telefona. Svaki put kada im vidim cene, zapitam se da li ih toliko zabole...a cene su im gotovo fiksne...tako da se ja ne bih nadao, pogledaj koliko je pala cena S petici...
Pogledaš cene ostalih telefona, pa dodjes do nekog zaključka. Ima daleko povoljnijih načina da se dodje do telefona. Svaki put kada im vidim cene, zapitam se da li ih toliko zabole...a cene su im gotovo fiksne...tako da se ja ne bih nadao, pogledaj koliko je pala cena S petici...
Poslednja izmena od carov2 u 24 Okt 2014, 09:13, izmenjeno 1 put ukupno.
- Kuzmanovic
Posle ovakvih cena, ne bi me cudilo da 5S bude jeftiniji u proseku 3-4 hiljade, zato necu da dolazim do zakljucka.
Aj' da kazemo da u Telenoru niko ne kupuje telefon bez ugovorne obaveze. Uz najvecu tarifu, koja je 7000 din. mesecno, M8, S5 i ostali flagship-ovi se kupuju za dinar. Note 4 je 10.000 din. Realno bi iPhone 16GB trebao da bude dinar, a 64 GB 10.000 din. Sve ostalo je cist bezobrazluk ako se ja pitam. A ne pitam se 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
- carov2
- Kontakt:
@Kuzmanovic
Ono moje je Markoniju bilo upućeno, komentarisao sam očekivani pad cene.
A što se tiče 5S, biće i tu super cena. 
Inače ih razumem, u fazonu su, ne može ip6 da košta kao galaxy s5, plus je Apple božanstvo, tako da je bilo realno očekivati najviše cene, testiraju elasticnost.
Ono moje je Markoniju bilo upućeno, komentarisao sam očekivani pad cene.

Inače ih razumem, u fazonu su, ne može ip6 da košta kao galaxy s5, plus je Apple božanstvo, tako da je bilo realno očekivati najviše cene, testiraju elasticnost.
- Kuzmanovic
Sad vidim da si dodao da je odgovor za Markonija 
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk

- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Mozda je opet uticao jak Samsungov lobi na formiranje cene Iphone-a
Sad ce opet tema kako je S5 povoljniji i bolji telefon 

Mobilne telekomunikacije
sve sto mi trebaXepoj87 napisao:Koliko vidim, ti ovde imas 12gb, a ne 16 na raspolaganju...ADrei napisao:sta drzite na telefonima pa vam treba 128GB?
pa nije to plastikaner pa da mu 5GB pojedu virusi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni samo nije jasno kako je tebi puno samo 3.8 gb memorije... Imas li ista ti na telefonu? Meni je puno 16gb, od 29...

skinute sve aplikacije koje koristim i oko 150-200 slika u galeriji, ne znam sta bi vise drzao na telefonu..
meni se samsung S4 posle godinu dana napunio, kupim karticu id 32GB i onda mi drug skine neki program i obrise 6GB virusa, tako da sam karticu dzabe i kupovao..
Poslednja izmena od ADrei u 24 Okt 2014, 09:41, izmenjeno 1 put ukupno.
Cene su skroz ocekivane, slicne i kao u drugim zemljama.
- carov2
- Kontakt:
@Half man
Ovde kod nas takva tema? Zna se valjda kakav je stav našeg foruma po pitanju S petice, nemoj da se brukas, pomisliće neko da nisi naš.
Ovde kod nas takva tema? Zna se valjda kakav je stav našeg foruma po pitanju S petice, nemoj da se brukas, pomisliće neko da nisi naš.

- Kuzmanovic
Meni je 2gb dovoljno, imam giga muzike i nekih 400-500 mb slika, ostale aplikacije su na memoriji telefona i to je to. Sve sto slikam/snimim uploadujem na Drive, skinem na kompu i obrisem iz telefona. Ne pamtim kad sam uzeo da gledam slike na telefonu.ADrei napisao:sve sto mi trebaXepoj87 napisao:Koliko vidim, ti ovde imas 12gb, a ne 16 na raspolaganju...ADrei napisao:sta drzite na telefonima pa vam treba 128GB?
pa nije to plastikaner pa da mu 5GB pojedu virusi
Meni samo nije jasno kako je tebi puno samo 3.8 gb memorije... Imas li ista ti na telefonu? Meni je puno 16gb, od 29...
skinute sve aplikacije koje koristim i oko 150-200 slika u galeriji, ne znam sta bi vise drzao na telefonu..
meni se samsung S4 posle godinu dana napunio, kupim karticu id 32GB i onda mi drug skine neki program i obrise 6GB virusa, tako da sam karticu dzabe i kupovao..
Sa net-a Istok Pavlović :

Navala je tolika da je "puko" sajt TelenoraCena za iPhone 6 u Telenoru: 110.000 dinara
Cena povratne avionske karte do Njujorka + iPhone u Apple radnji u Njujorku: 103.000 dinara

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
U kojim zemljama? Evo na brzinu sam usao na Francuski Orange i tamo je cena samog aparata ip 6 od 16 GB bez ugovora 660€, a ovde je ta cena uz drugi najveci paket ako se ne varam. Cist bezobrazluk i izivljavanje...Laki021 napisao:Cene su skroz ocekivane, slicne i kao u drugim zemljama.