Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Pa o tome i pricam zex, rentirate kola od salona i vracate ih nazad.
Bespoentno je pricati o ceni novog u kesu, kada njega ne kosta toliko, nego svega ~25 hiljada.
Ja kada sam uzimao ponudu za c klasu, za 60k, ucesce 20k i rata 750e.
Sent from my Sony
Bespoentno je pricati o ceni novog u kesu, kada njega ne kosta toliko, nego svega ~25 hiljada.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Na koliko godina i koja kilometaraža?
Na 5 godina i bez kilometraze, da kupim auto, ne rentiram.
Zato i pricam, nije isto kupiti auto i rentirati. Ja bih sada sigurno vozio nesto besno da mogu sa dajem 500e mesecno i to je to.
Sent from my Sony
Zato i pricam, nije isto kupiti auto i rentirati. Ja bih sada sigurno vozio nesto besno da mogu sa dajem 500e mesecno i to je to.
Sent from my Sony
Ok... mislio sam da pričaš o lizingu.
Jeste lizing u pitanju, samo ne ista vrsta 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Ovde je to kredit. Za lizing se podrazumeva da diler preuzme auto posle a ti uzmeš novi. Naravno, niko ti ne brani da insistiraš da ostatna vrednost bude manja i da posle ti preuzmeš auto.
Tako je moj drug uradio za Tiguana ali se on zajebao jer je franak ojačao pa sad ne može da dobije za njega ni blizu koliko je očekivao.
Tako je moj drug uradio za Tiguana ali se on zajebao jer je franak ojačao pa sad ne može da dobije za njega ni blizu koliko je očekivao.
-
- Pridružio se: 23 Feb 2013, 17:52
- Garaža: Audi A3 Sportback
Da, ali je to klasican leasing...Imas ga i ovde...Firme uglavno, odnosno uvek uzimaju operativni leasing. Ja na kraju mogu da otkupim svoj auto ako to zelim, nije problem. Samo ne vidim razlog zasto bih daop 20000 evra kesa kad mogu da vozim kola za dzabe...Xepoj87 napisao:Pa o tome i pricam zex, rentirate kola od salona i vracate ih nazad.
Sent from my Sony
Kako bre džaba? Valjda ti se skida od plate?
-
- Pridružio se: 23 Feb 2013, 17:52
- Garaža: Audi A3 Sportback
da, za nepunih 300 evra...Pa da odem u salon i da dam ucesce od 15000 evra i uzmem istog takvog imacu vecu ratu...i gubitak vrednosti placa neko drugi, servise, gorivo, gume...za mene je ovaj porez od 300 evra za ovaj auto, dzaba...
Znaci bilo bi ucesce 10,790, rata 412,5 evra i otkup na kraju 25647,5 evra...Jos gorivo, zimske gume...Tako da je ovo dzaba
Znaci bilo bi ucesce 10,790, rata 412,5 evra i otkup na kraju 25647,5 evra...Jos gorivo, zimske gume...Tako da je ovo dzaba

Ne znam o kakvom porezu pričaš? Manji ti je porez na zaradu zato što ti firma isplati manje a drugi deo daje za auto?
Meni je to bzv. Ima drugar takav dil sa firmom ali ne može da uzme auto kakav hoće... pa umesto da vozi M3 kog sanja, traći život u Passatu.
Meni je to bzv. Ima drugar takav dil sa firmom ali ne može da uzme auto kakav hoće... pa umesto da vozi M3 kog sanja, traći život u Passatu.
Ne znam šta je ovde zanimljivo ali cena svakako nije.
Nisu ovi farovi isli na 2009. 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Nista na njemu nije islo 2009teMilos napisao:Nisu ovi farovi isli na 2009.