Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Jok, ono sto sam ja trazio, pokazivao je super.
E sada, ni ne koristim mnogo, s obzirom da je update na kolima resio dosta starih naziva ulica, pa vecinom koristim tu navigaciju.
Here Maps sam koristio, samo da bih video koliko je nesto udaljeno...
Moguce da te Here Maps ipak nisu iste kao na Windowsu...
Ovde nisam primetio stara imena ulica...
Dajte da uporedimo, recite sta je kod vas omasilo, pa da okacim ss gde je to kod mene naslo.
E sada, ni ne koristim mnogo, s obzirom da je update na kolima resio dosta starih naziva ulica, pa vecinom koristim tu navigaciju.
Here Maps sam koristio, samo da bih video koliko je nesto udaljeno...
Moguce da te Here Maps ipak nisu iste kao na Windowsu...
Ovde nisam primetio stara imena ulica...
Dajte da uporedimo, recite sta je kod vas omasilo, pa da okacim ss gde je to kod mene naslo.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Na androidu je još u beta fazi, malo sam testirao i dosta je to lošije nego na WP

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Isto je koliko vidim.

Možda se ovo vodi na Antifašističke borbe, mada nisam siguran, ali def Proleterske solidarnosti više ne postoji.

Možda se ovo vodi na Antifašističke borbe, mada nisam siguran, ali def Proleterske solidarnosti više ne postoji.
Posetite www.garaza.rs !
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Jeste, greška je na mapi, kod mene je isti slučaj.
Možda sam do sada dva ili tri puta naleteo na ovakve greške a malo više puta sam naletao na greške sa jednosmernim ulicama ali najbitnije, mislim da mi se nije desilo da ne nađe ulicu a ja baš, baš intezivno koristim navigaciju
Možda sam do sada dva ili tri puta naleteo na ovakve greške a malo više puta sam naletao na greške sa jednosmernim ulicama ali najbitnije, mislim da mi se nije desilo da ne nađe ulicu a ja baš, baš intezivno koristim navigaciju
Da,da, i kod mene je isti slucaj 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Isprobah N4, leleeee kakva sprava!
Ekran je daleko daleko najbolji do sada, a sve radi perfektno brzo, sve odaje sjajan utisak. Izrada telefona je vrhunska, sve u svemu daleko najbolja sprava na trzistu trenutno.
Jedina mana, osim izlozbenih primeraka nema ih na lageru...
Ekran je daleko daleko najbolji do sada, a sve radi perfektno brzo, sve odaje sjajan utisak. Izrada telefona je vrhunska, sve u svemu daleko najbolja sprava na trzistu trenutno.
Jedina mana, osim izlozbenih primeraka nema ih na lageru...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pa naravno, kad nije bilo nikakvog razloga za sumnju u N4.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Glupi posluzavnik... 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Koju boju uzimaš?

Posle S4, ovo mi je drugi uređaj koji sam uzeo na neviđeno. Nadam se da se nisam se zeznuo

Malopre uzeo Air 2ojku. Kakva zver od hardvera

Namerno su osakatili 6icu da bi imali adut za 6s.
Stvarno, kao grom iz vedra neba.Day Walker napisao:Pazi kad nisam ocekivao da ces to napisati
Infograd za android je idealna app za pronalazenje kucnih brojeva, samo misim da nema offline mod
Sent from my LG-D838 using Tapatalk
Sent from my LG-D838 using Tapatalk
Note 4 je konačno stigao 
Samsung je prevazišao sam sebe. Kvalitet izrade vrhunski (pogrešio sam što sam ga napamet poredio sa Alfom), 2.5D staklo preko ekrana odlično, sam ekran vrhunski... po slobodnoj proceni 50% bolji nego na S4. Čini mi se da je TW sad malo upeglaniji i radi dosta brže. Mana je što ipak ne može da se koristi jednom rukom i što se mene tiče za malo prelazi idealne dimenzije... to je jedan od razloga što sam odustao od još većeg Nexusa 6. Toliko za sad...
EDIT: Evo i jedne fotke u auto modu...

Samsung je prevazišao sam sebe. Kvalitet izrade vrhunski (pogrešio sam što sam ga napamet poredio sa Alfom), 2.5D staklo preko ekrana odlično, sam ekran vrhunski... po slobodnoj proceni 50% bolji nego na S4. Čini mi se da je TW sad malo upeglaniji i radi dosta brže. Mana je što ipak ne može da se koristi jednom rukom i što se mene tiče za malo prelazi idealne dimenzije... to je jedan od razloga što sam odustao od još većeg Nexusa 6. Toliko za sad...
EDIT: Evo i jedne fotke u auto modu...