Mobilne telekomunikacije
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Re: Mobilne telekomunikacije
Ja intenzivno danas koristim S5 uporedo sa Alfom jer treba da odlučim za firmu šta nam je sledeći službeni. Ne kapiram kako mogu da naprave na flagship modelima ovako kretenski software za kameru kojoj treba godišnji odmor da fokusira fotografiše i spakuje to u memoriju..... Senzor otiska prsta je potpuno nrupotrebljiv na oba modela. Procenat uspešnog prepoznavanja <50%. TW i dalje ume da zabrljavi ali makar radi mnogo bolje od S4. Moj predlog će biti Alfa, zbog lepšeg izgleda a imamo dosta žena korisnika i za njih je S5 preglomazan. Dosta s4 je oštećeno jer su im ispadali uređaji kada su pokušali da koriste jednom rukom.
https://play.google.com/store/apps/deta ... droid.duet koje zlo od igrice! Nije za one koji nemaju gorilla glass na ekranu ;-)
Sent from my LG-D838 using Tapatalk
Sent from my LG-D838 using Tapatalk
Vec od trejlera sam se iznervirao, ja ovo ne skidam razbicu telefon 

Ti si Floyd danas sreca covek...Floyd napisao:Note 4 je konačno stigao
Samsung je prevazišao sam sebe. Kvalitet izrade vrhunski (pogrešio sam što sam ga napamet poredio sa Alfom), 2.5D staklo preko ekrana odlično, sam ekran vrhunski... po slobodnoj proceni 50% bolji nego na S4. Čini mi se da je TW sad malo upeglaniji i radi dosta brže. Mana je što ipak ne može da se koristi jednom rukom i što se mene tiče za malo prelazi idealne dimenzije... to je jedan od razloga što sam odustao od još većeg Nexusa 6. Toliko za sad...
EDIT: Evo i jedne fotke u auto modu...
I dalje se secan nevere kad sam upalio ekran na N4, neverovatno kako izgleda...
Pa šta čekaš? Naručuj 
@Dzoni
Ni mene Alfa nije oduševila ali Note kao da je uređaj iz druge kompanije. Auto fokus je neverovatno brz ali skener otiska nisam još probao mada mi nije ni potreban.

@Dzoni
Ni mene Alfa nije oduševila ali Note kao da je uređaj iz druge kompanije. Auto fokus je neverovatno brz ali skener otiska nisam još probao mada mi nije ni potreban.
Pa narucio sam, samo nemam blagog pojma kad cu ga dobiti, nisu normalni gadjaju se sredinom novembra.
Nije mi jasno šta se dešava sa isporukom tog telefona. Mogli bi nešto da nauče od Apple-a.
Ako nekog zanima, na kutiji piše da je isti model i za Srbiju, 910f (Snapdragon 805).
Ako nekog zanima, na kutiji piše da je isti model i za Srbiju, 910f (Snapdragon 805).
Magarci, najveca brljotina Samsunga zadnjih godina.
Kako udjem u radnju da pitam imaju li N4, neko ko je ispred mene vec pita i slusam kako nema, bila samo dva...
Narucio sam kod ovih magaraca gde i ti, nemam reci koliko su losi, ako se pojavi negde pre otkazacu im.
Problem sa Samsungom je i sto pojma nemas gde da narucis jer jedne godine prvi nabavi Digitec, prosle Mediamarkt, a ove naprasno ovi indijanci, nikakve konzistentnosti.
Kako udjem u radnju da pitam imaju li N4, neko ko je ispred mene vec pita i slusam kako nema, bila samo dva...
Narucio sam kod ovih magaraca gde i ti, nemam reci koliko su losi, ako se pojavi negde pre otkazacu im.
Problem sa Samsungom je i sto pojma nemas gde da narucis jer jedne godine prvi nabavi Digitec, prosle Mediamarkt, a ove naprasno ovi indijanci, nikakve konzistentnosti.
Poslednja izmena od Laki021 u 27 Okt 2014, 21:43, izmenjeno 1 put ukupno.
Mobilne telekomunikacije
sta li vas toliko odusevljava kod note 4, drug je kupio pre par dana i koliko sam video nista posebno drugacije u odnosu na note 3 
mada me nije nesto posebno ni zanimalo da vidim kakav je, to mi je utisak na osnovu par klika, samsung vise svakako nikad necu kupiti.
Sent from my iPhone using Tapatalk

mada me nije nesto posebno ni zanimalo da vidim kakav je, to mi je utisak na osnovu par klika, samsung vise svakako nikad necu kupiti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma katastrofa su. Ne kontam uopšte kako su oni najjači saradnici sve tri mrežeLaki021 napisao:Narucio sam kod ovih magaraca gde i ti, nemam reci koliko su losi, ako se pojavi negde pre otkazacu im.

Ja npr. i dalje ne mogu da se ulogujem na moj nalog kod njih jer stalno izbacuje grešku.
Evo baš sad gledam i piše da ga imaju na lageru... mada je pisalo kad sam i ja naručio prošle nedelje

Da da pise da imaju velike kolicine na lageru, ja narucio da mi ga posalju u radnju da preuzmem. I tako, pisalo mi u nalogu da jos nije poslato dok od jednom naprasno nije nestao svaki podatak o narudzbini i pise da nemam nikakve narudzbine 
Onda odem u tu radnju gde bi trebao da stigne, neki magarac radi tamo neljubazan, pojma nema, gleda u sistemu postoji narudzbuna jos uvek...
Pa reko jel tu telefon? Kako mislis jel tu, pa nece pre sredine Novembra, jos me gleda ko ludaka sto pitam jel tu.
Pa pise vam na sajtu da je dostupan!
Onda on tupi da to nije za preuzimanje u radnji, i nema sanse da skonta da sam ja narucio online i da osim ako nisu potpuno blesavi svejedno je da li mi salju kuci ili u radnju za preuzimanje...

Onda odem u tu radnju gde bi trebao da stigne, neki magarac radi tamo neljubazan, pojma nema, gleda u sistemu postoji narudzbuna jos uvek...
Pa reko jel tu telefon? Kako mislis jel tu, pa nece pre sredine Novembra, jos me gleda ko ludaka sto pitam jel tu.
Pa pise vam na sajtu da je dostupan!
Onda on tupi da to nije za preuzimanje u radnji, i nema sanse da skonta da sam ja narucio online i da osim ako nisu potpuno blesavi svejedno je da li mi salju kuci ili u radnju za preuzimanje...
Trebao si da staviš da ti pošalju kući. Ja sam bio u njihovoj najvećoj radnji ovde i isto sam dobio podatak da stiže tek polovinom novembra... nemaju čak ni izložen primerak. Očigledno im je sistem online kupovine teški krš.
Ovde imaju izlozbeni 
Pa kontam ako salju kuci onda moram da platim unapred, pa ce im trebati dva dana da skontaju uplatu, pa kad posalju postar ce nakon sto poljubi vrata odneti u postu gde cu tek sutra moci podici...
U iole ozbiljnoj firmi pod uslovom da je istina da ga imaju na lageru to je vec danas trebalo biti spremno za preuzimanje. Npr u Digitecu tipa do 11 ujutru ako narucis stize isti dan u radnju ako je na lageru...

Pa kontam ako salju kuci onda moram da platim unapred, pa ce im trebati dva dana da skontaju uplatu, pa kad posalju postar ce nakon sto poljubi vrata odneti u postu gde cu tek sutra moci podici...
U iole ozbiljnoj firmi pod uslovom da je istina da ga imaju na lageru to je vec danas trebalo biti spremno za preuzimanje. Npr u Digitecu tipa do 11 ujutru ako narucis stize isti dan u radnju ako je na lageru...
Zovi onaj broj što stoji kao pomoć za online kupovinu pa im objasni. Džaba ideš u radnju kad tamo rade kreteni... ovi su malo pismeniji.
Digitec je mnogo ozbiljniji ali em ga nemaju, em traže 100 franaka više.
Digitec je mnogo ozbiljniji ali em ga nemaju, em traže 100 franaka više.