Kako se vozi u Srbiji?

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Re: Kako se vozi u Srbiji?

Post od Vladapetr »

Kakva budala :) A što nema zvuka na snimku?
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
lami
Reactions:
Pridružio se: 19 Feb 2017, 15:34

Post od lami »

Fabricki nema

Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Post od mića »

Pa ko ona luda zena sto nagazila sirenu, za F odelenje bez uputa odma. Sta u ljudima budi agresiju od ramog jutra ne znam ali valjda je tada covek odmoran, naspavan, raspolozen. Da li ova kriza, nemastina ne znam. Sad zamisl da svi ti agresivni imaju po dva soma eura platu, pa to bi bilo bahato da ubija sve oko sebe.
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Sto ja volim da podjebavam ljude od ranog jutra, posebno kad nanjusim da je zensko za volanom :kezo: To kad krene da frkce, sikce i peni, nista sladje. Samo ih par puta treba pecnuti sirenom. Tako sam pre neki dan jesnu tetkicu u Temerinskoj iscimao, da ste je videli Slika

Sent from my P10 Lite using Tapatalk

Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Pa to je tipican vozac Stila. :rofl:
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Jutros vozim na AP oko 130kmh, obilazim kamion. I Punto oce me pretekne (ja obicno drzim 125-130 tempomat). Ja se sklonim i on izgleda ne moze brze (ili ne sme, duvao je jak vetar) i ide uporedo samnom pola kilometra. Ja sviram, pokazujem mu da se vrati nazad u desnu traku jer ce nabiti kolonu iza, nista on ne konta, svo vreme tako u levoj. Na kraju sam morao da dodam gas i obidjem ga sa desne strane jer su ispred mene bili neki kamioni a nisam imao nameru da ga cekam. I dalje se nije sklonio iz leve trake, iako je kad sam je ja sklonio smanjio brzinu na tipa 120 (kad sam ubrzao na 150 da ga obidjem dobrano sam ga ostavio). Ne razumem sta im to znaci? I tako ce da vozi u levoj traci sporije od 130, neko ce ga osine i eto karambola. Ne razumem koja je poenta voziti tako u levoj, kad je AP pregledan i kad si u desnoj u vecini slucajeva preticanje je jako predvidivo.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

Juče s posla vozim I kolona u levoj traci. Iza mene turkinja ili albanka, nisam tačno siguran. I nabila se standardno u gepek, a u koloni 4-5 auta napred I ja. I vidim da je guska postala nervozna I ode u desnu traku I htela da pretiče. I ja namerno migavac I desno. Ona nabola na kočnicu naravno I ljuti se.
Rodjak platio 1200 chf I valjda 6 ili 12meseci zabrane za preticanje sa desne strane.

Kazna ide do 4500 chf I min 3 meseca zabrane, zavisi od kantona. Poprilično težak prekršaj
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

To je drugi ekstrem od ovih sto se nabiju u levoj sporije i nece nikome da se sklone, kao ovaj sa Puntom. Jednostavno ga moras obici sa desne strane ili ce se napraviti kolona ili sudar. Treceg nema. Tako se i desavaju sudari na AP. Ne razumem zasto to rade. A pre toga mi se nabio, ja se lepo sklonio da prodje, jer se nikad ne trkam, a onda vozi uporedo jer ne moze brze. Ne kapiram. Pa normalno je da ce ga svi preteci s desne strane ako nece da se skloni. Dok ne naleti na nekog nervoznog ko ce ga zaustavi posred AP i istambura ga.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
lami
Reactions:

Post od lami »

Vidite sto imamo junake na ovom forumuSlika
Mozda je vozac stilaSlika
Sto se mene tice, mozes i na ovom forumu da mi kazes da sam dripac i da nam je mali iq, mislim da bi bilo ljudski. Ovo je ipak forum gde razmenjujemo i iskustva i nekad vidimo ukoliko napravimo gresku. Ziv nam bio Vladivoje.

Slika

Korisnikov avatar
stejer
Reactions:
Pridružio se: 11 Mar 2018, 03:04
Garaža: Corsa C 1.8 GSI, Audi A3 1.9 TDI, VW Scirocco 2.0 TSI DSG, BMW F10 525d xDrive, Leon Cupra 280 DSG

Post od stejer »

Hahaha bas volim ovu temu.

Evo danas iz Beograda krenuo autoputem ka jugu i od iskljucenja za Konjarnik neki mića u C-HR vozi levom i blica sve vreme, znaci jedno minut je on zaboga blicao. Prvo liku u Caddy-ju, koji je bio iza mene i koji je cimao volan i palio sva 4, u znak protesta valjda hahah (prvi put sam video tako nesto). Pa je mene probao da obidje sa desne strane ali nije mogao zbog guzve pa se vratio iza mene i poceo da svira a ispred po 20 vozila u obe trake. Na kraju se probio nekako divljacki i otisao. Kad se nije prevrnuo niz Begaljicko. Šou je narod postao.

Sve cesce su i situacije gde se unervozi onaj iza kad stanem da pustim nekoga da se ukljuci ili skrene svoje levo iz suprotnog smera jer je guzva takva da ovi svi opet stoje 10 metara ispred nas. Ali vecina apsolutno samo sebe gleda, sto pomenuste, a bukvalno da se malo isolidarisemo tacno bi tecniji saobracaj bio. Ulecu u velike raskrsnice a ne mogu da izadju iz njih pre nego sto krenu drugi ucesnici s leva i desna.

A ta zena u dzipu sto je divljala kod Stadiona je neka nabedjena keva tu odozgo sa padine 1/1. Ima ih kolko hoces.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Evo ja ću da se složim sa njim, da zanemarimo činjenicu da si "isekao" put vozilu sa snimka prestrojavajući se iz krajnje desne u krajnju levu traku što se eto svima nama dešava iz bilo kojeg razloga, umesto da mahneš i izvineš se čoveku, ti kačiš snimak i praviš se lud predstavljajući sebe kao "žrtvu" što u neku ruku dođe malo debilno i bespotrebno, najblaže

Edit:

Ulete post između, jasno :)

lami
Reactions:

Post od lami »

Druze, da li si ti vozio nekad u spicu po Beogradu? Ja nikad ne secem ljude, prvo jer ne volim ni meni kad to rade, drugo jer ne zelim da se smaram sa policijom i kaskom. Ovaj sto je ovo napisao, ne zna nista o saobracaju, dao sam zmigavac, prestrojio se u levu traku, sacekao gde je dozovljeno i prestrojio se u krajnju levu traku. Da sam bio bahat, isao bih srednjom trakom do semaforra i blokirao ljude, kao sto vidis na snimku da rade. A stvarno mi nije jasno o kakvom izvinjavanju pricas, kad se vidi da je vozac ili labilan ili mu je naisla zuta minuta. I ponavlljam ako je ovo za tebe secenje, onda ne znam, stvarno.

Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

@lami se nije ubacio ispred Stila, zbog čega onda on divlja?
ikac2000
Reactions:
Pridružio se: 08 Jul 2012, 22:50

Post od ikac2000 »

Ja ne vidim sta je lose ucinio da se prestroji skroz levo, osim nervoze i netolerancije ovog iz Stila.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

E da, @vladivoje mnogo si jadan :D
Odgovori