Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
Re: Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
Na Košutnjaku kod trim staze čoveku iz Mercedesa C ukrali lične stvari (novčanik, telefon) + žensku tašnu iz gepeka (tek ubačenu, jer ne bi ni videli da je tamo + Louis Vuitton).
Objašnjenje iz policije je da se to redovno dešava na tom delu (kao i na Adi) i da lopovi imaju neki uređaj koji ometa i sprečava daljinsko zaključavanje.
Dakle, obavezno proverite da li ste zaključali kola jer policija zna da ovi tamo operišu i ne radi ništa po tom pitanju.
Objašnjenje iz policije je da se to redovno dešava na tom delu (kao i na Adi) i da lopovi imaju neki uređaj koji ometa i sprečava daljinsko zaključavanje.
Dakle, obavezno proverite da li ste zaključali kola jer policija zna da ovi tamo operišu i ne radi ništa po tom pitanju.
a gde su otišli da se kupaju u šumu, pa su sve najskuplje stvari ostavili u autu?
Stvari, čak ni obična jakna ne treba da se ostavlja na vidnom mestu, napraviće ti štetu ako ti već ne ukrade to....

Stvari, čak ni obična jakna ne treba da se ostavlja na vidnom mestu, napraviće ti štetu ako ti već ne ukrade to....
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Dvojici komšija preksinoć lopovi na parkingu ispred zgrade skinuli ratkapne (Clio i Laguna). Nismo dugo bili mirni... Šurjaku par nedelja ranije obili Yuga i odneli akumulator.
TT
TT
Ovaj C5 čak nema ni alu felne. Odosmo u tri lepe.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Taj parking je dušu dao za krađu. Preko dana jeste pun ko oko, ali noću pijaca, TC i dom zdravlja ne rade, a zgrade preko puta ulice i ne vidi se ništa od drveća na parkingu. Oko pijace uvek nekog šljama i onda bude ovako. 

Širim haos!
Prijateljici su sa Opel Astre GTC (Astra H sa troje vrata) ukrali poklopac na krovu gde se šrafi nosač. Problem je što je izgleda njega jako teško naći, a još je u boji karoserije, nije klasična crna ili siva plastika.
Ima li neko ideju gde to može da se nađe, pitala u ovlašćenom - nema, uputili je na auto otpade. Može i u drugoj boji, pa da se ofarba.
Evo kako izgleda onaj koji fali , i onaj koji je ostao .

Inače, drugu je neki kreten probao da skine desni retovizor sa Seata Ibice, a pošto je zašrafljen toliko je cimao da mu je čak iskrivio i vrata
Sreća pa je čuo da je nešto puklo, pa je izašo na prozor i počeo da viče... Ovaj pokupio torbicu sa alatom i mirno otišo dalje...
Ima li neko ideju gde to može da se nađe, pitala u ovlašćenom - nema, uputili je na auto otpade. Može i u drugoj boji, pa da se ofarba.
Evo kako izgleda onaj koji fali , i onaj koji je ostao .

Inače, drugu je neki kreten probao da skine desni retovizor sa Seata Ibice, a pošto je zašrafljen toliko je cimao da mu je čak iskrivio i vrata

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Kako nema u ovlascenom?
Svaki pa i najmanji deo moze da se naruci. Pitanje je samo cene i to sto mora da se farba.

Svaki pa i najmanji deo moze da se naruci. Pitanje je samo cene i to sto mora da se farba.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Pitala je u Mirkosu u Požarevcu gde održava auto, gde ga je i kupila. Vlasnik joj je prijatelj, on je uputio na otpade, i rekao da će da se raspita. Ženi novac nije problem, dakle nije - ovlašćeni traži xx dinara, pa je skupo.
Čak razmišlja da kupi nosač, pa da ušrafi, da ne stoji onako rupa na krovu.
Čak razmišlja da kupi nosač, pa da ušrafi, da ne stoji onako rupa na krovu.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
I meni je nepojmljivo da nema da se kupi.
Nek vidi drugi neki ovlašćeni.
Nek vidi drugi neki ovlašćeni.
Ovlašćeni u Nišu je totalni raspad, pred gašenjem, u salonu nemaju ništa od vozila, a servis radi samo male servise...
Proverićemo i u drugim servisima, verovatno im je akcija sa malom zaradom, pa ih mrzi da se potrude.
Ako neko naleti negde na nov/polovan poklopac neka javi.
Proverićemo i u drugim servisima, verovatno im je akcija sa malom zaradom, pa ih mrzi da se potrude.
Ako neko naleti negde na nov/polovan poklopac neka javi.
Nek kontaktira iz BG ovlašćene tipa Komnenović ili Autopromet....Sigurno može da se poruči...
Kad su meni uspeli neku glupavu i šuntavu plastiku da poruče za moju Astru koja je deo nekog držača za nivelaciju fara, a veličine igle, može sigurno i to. Sve to ide po serijskom broju....
Edit: Moguće da joj je ispalo negde, čisto sumnjam da će to neko da krade, mislim za koj moj?
Kad su meni uspeli neku glupavu i šuntavu plastiku da poruče za moju Astru koja je deo nekog držača za nivelaciju fara, a veličine igle, može sigurno i to. Sve to ide po serijskom broju....
Edit: Moguće da joj je ispalo negde, čisto sumnjam da će to neko da krade, mislim za koj moj?

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Moze sigurno da se naruci taj deo, treba joj samo kataloski broj tog dela i eventualno broj sasije.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Sinoc mi je neko skinuo cepove sa felni
Na brzinu sam pregledao auto, nisam video druga ostecenja, vidim da srafove nisu dirali... Vidim i da su skinuli cepove i sa jedne Astre i sa jednog Notea. Popizdio sam, ne toliko zbog "stete, nego sada se osecam manje sigurno u svom kraju.
U pitanju je Grbavica, vrlo prometna ulica, auto parkiran uzduzno na osvetljenom mestu ali dzabe...
Koliko kostaju cepovi za felne? Kakva su iskustva, vredi li ih stavljati ponovo (zbog nove kradje), da li lopovi to redovno kradu?

Na brzinu sam pregledao auto, nisam video druga ostecenja, vidim da srafove nisu dirali... Vidim i da su skinuli cepove i sa jedne Astre i sa jednog Notea. Popizdio sam, ne toliko zbog "stete, nego sada se osecam manje sigurno u svom kraju.
U pitanju je Grbavica, vrlo prometna ulica, auto parkiran uzduzno na osvetljenom mestu ali dzabe...
Koliko kostaju cepovi za felne? Kakva su iskustva, vredi li ih stavljati ponovo (zbog nove kradje), da li lopovi to redovno kradu?
Ja ne bih kuopovao originale jer su preskupi. Gledao bi neke sa sa Alija za par dolara.