Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Mnogi se žale, prijavljen im je problem, navodno rešavaju. Kupovinu možeš da obaviš plaćanjem direktno sa kartice. Ja koristim hrvatski PP nalog i nemam tih problemaDare4x4 napisao:Hteo sam pre neki dan da kupim nešto sa ebaya ali PayPal mi je onemogućen kao sredstvo plaćanja. Kontaktirao sam PayPal i rekli su da mi je sa nalogom sve ok ali da neki kupci iz Srbije imaju isti problem i da se obratim ebay-u.
Međutim, posle sam shvatio da je ebay nemoguće kontaktirati jer nemaju direktan mail niti čet sa podrškom. Imaju samo neki broj telefona koji ne planiram da zovem. Piše se po internetu da se čeka po pola sata da se operater javi i da najčešće ne reši problem.
Da li neko ima sličnih problema? Da li je pametno da otvorim nalog na ime nekog od ukućana?
Kakvih provizija, nisam u toku ?igor_harris napisao: 05 Okt 2017, 20:44 Ja sam prestao da koristim paypal zbog nenormalnih provizija. Vise ne moras kao ranije da na ebay-u placas iskljucivo paypal-om.
Hvala.nuk napisao: 05 Okt 2017, 20:48 Mnogi se žale, prijavljen im je problem, navodno rešavaju. Kupovinu možeš da obaviš plaćanjem direktno sa kartice. Ja koristim hrvatski PP nalog i nemam tih problema
Isti problem imam, ali uspeo sam platiti preko mobilne aplikacije na telefonu.Dare4x4 napisao: 05 Okt 2017, 20:34 Hteo sam pre neki dan da kupim nešto sa ebaya ali PayPal mi je onemogućen kao sredstvo plaćanja. Kontaktirao sam PayPal i rekli su da mi je sa nalogom sve ok ali da neki kupci iz Srbije imaju isti problem i da se obratim ebay-u.
Međutim, posle sam shvatio da je ebay nemoguće kontaktirati jer nemaju direktan mail niti čet sa podrškom. Imaju samo neki broj telefona koji ne planiram da zovem. Piše se po internetu da se čeka po pola sata da se operater javi i da najčešće ne reši problem.
Da li neko ima sličnih problema? Da li je pametno da otvorim nalog na ime nekog od ukućana?