@Kabe
Probaj valjevsko

Izvinjavam se, odradih c/p sa skvera, misleci da je neko kasvetno napisao da ne bih poludeo dok ga ja ispelujem i napisem, ali izgleda da sam mnogo ocekivaostarac vujadin napisao:Weihenstephaner...najstarija aktivna pivara na svetu. Redovno pijem njihov odlični lager kad god svratim do Berlinera.Weihenatephaner Hafeweissbier
Probao sam Valjevsko prvi put u zivotu (i nikad vise) pre jedno cetri godine, u Valjevu. 0.33, kao da je danas bilo pored pozorista valjda bese neki kafic. Nisam bio previse odusevljen ocekivao sam mnogo vise. Mnogo ljudi mi je reklo da je izvrsno inace. Moguce da su promenili nesto u tehnologiji sada... Probao bih opet samo da ga "nahvatam".ftj napisao:Odlican stvarno. Toceno mi je u rangu sa augustinerom koje mi je inace najbolje.
@Kabe
Probaj valjevsko
Apsolutno, ovo sto se sad toci i to uvozno sa pocetka nemaju veze jedno sa drugim, bas steta za tako vrhunsko pivo.starac vujadin napisao: Primecujem primetan pad kod Stella Artois kod nas koje je inace vrhunsko pivo. Dok se uvozilo I bilo skupo bilo je kako treba.