Samo napominjem da nije zgodno, ko misli da jeste slobodan je da se drzi stalaka

30 kg komadLaki021 napisao:Delija, verujem da tvoji stalci ne padaju lako, ali moji kao i vecina drugih nisu takvi. Deca iz nekog razloga (iz mog iskustva) imaju neodoljivu zelju da ljuljaju i guraju zvucnike tj stalke, najmanji je problem da ih sruse, medjutim to se desava tako da stalak ide na suprotnu stranu a zvucnik pravo na glavu... Zvucnik od 8kg nije bas nesto o cemu bih da razmisljam oce li nekom pasti na glavu... Mogu i podne da obore, ali oni padaju na suprotnu stranu...
Konkretno?zuzazu napisao:Tako da neke price koje citamo ovde na forumu ne piju bas vodu.
Gledam ih sada na Netu, prelepo... i naleteh na ovu fotku:Laki021 napisao:Video sam pre neki dan u radnji Sonus Faber Olimpica (samo video ne i slusao), odlepio sam totalno, ne znam da li sam ikad nesto lepse videoUmetnicko delo, ne bi morali ni da sviraju, samo bi ih drzao u sobi za ukras
A cena, ufff ta cena
Mislio sam na te fotelje, sa obarenjem?Delija napisao:Sonus Faber Olympica od 5k do 10k evra, u zavisnosti od modela.