Da, pisao ja, skoro metar dubine su bili iskopali.Heinz napisao:Ogi, gresis za deo kod Marakane, bilo je iskopano skroz. I podloga je nova.
Putevi u Srbiji
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Putevi u Srbiji
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Putevi u Srbiji
Sećam ga ja se i iz vremena kad je bila zakrpa na zakrpi. Čak sam prošao i baš kada su ga asfaltirali - po sveže crnom, bez belih linija, još nije bio ni pušten u saobraćaj.TheWickerMan napisao:Najravniji? Sabac - Valjevo preko Koceljeve... Milina
Sent from my HTC Desire Z using Tapatalk 2

Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ja sam prosao (zatvorenom) deonicom puta ka Zajecaru, tek sto su opalili asfalt. Prosto bude coveku nelagodno 
TT

TT
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Putevi u Srbiji
I ovo gore što sam pomenuo je bio isti slučaj. Put je u stvari bio zatvoren, no vidim neki se ispred nas provlače pored rampe i znakova zatvorenog puta i odoše pravo. Da ne bih išao ponovo okolo kroz neka sela - rekoh idem i ja, pa šta bude. 
Taman pada noć, baš neprijatno bilo koliko je crn asfalt, farovi kao da ne rade, linija nema, čak nisu napravili ni silaske na lokalne putiće nego po pola metra razlike, ne znam ni kako su lokalci uopšte prilazili kućama. No sve je prošlo fino (deonica od nekih 15-20 km, možda i više), na kraju se opet provukosmo pored rampe i znakova na drugoj strani i sve bilo o.k.
Tapatalk

Taman pada noć, baš neprijatno bilo koliko je crn asfalt, farovi kao da ne rade, linija nema, čak nisu napravili ni silaske na lokalne putiće nego po pola metra razlike, ne znam ni kako su lokalci uopšte prilazili kućama. No sve je prošlo fino (deonica od nekih 15-20 km, možda i više), na kraju se opet provukosmo pored rampe i znakova na drugoj strani i sve bilo o.k.

Tapatalk
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
U sta upade jbt, jel se to otvorila neka rupetina na putu ili propao kroz asfalt ili nesto? 

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Nova rupa/ruzno udubljenje u srednjoj traci na Gazeli u smeru prema Nisu, na novobeogradskoj polovini. Poceo je raspad.
Ta rupa je aktuelna bar 6 meseci.
Sent from my HUAWEI U8815 using Tapatalk 2
Sent from my HUAWEI U8815 using Tapatalk 2
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Je l' ? Ja vozim samo levom pa sam je zato tek danas video. Pre neki dan mi se ucinilo da je vidim pa sam buljio sa nevericom u retrovior i zamalo da sam opalio kola ispred. Naglo sam zakocio. Danas su se moje slutnje obistinile. Rupa.
Rupa. Neumitno vuce tocak k njojzi. Rupa. Jednom kada upadnjes u nju, vezan si ceo zivot. Rupa.

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Crne rupe su cudo, samo vrebaju nacin da e progutaju. 

Ipak ima preko 9 meseci.ftj napisao: 24 Aug 2012, 10:03
Da mi ne kaže opet neko da sam sanjao pa nek ostane zabeleženo ovde. Na Gazeli u pravcu Niša čini mi se u srednjoj traci, opet osvanula rupa od ulegnutog asfalta negde pre jednog od češljeva. Očekujemo još jedan 'test opterećenja' gde će se ta rupa naprasno zakrpiti. Opet ponavljam 60 miliona evra je dato za rekonstrukciju, nije prošlo 6 meseci i asfalt se već dva puta krpio i mogao bi još jedanput.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Primetio sam i ja tu rupu o kojoj Ogi prica i to bas pre nedelju dana, a obzirom da idem tuda cesto rekao bih da je novonastala. Samo mi jedna stvar ne ide u glavu, kako nastane toliko ulegnuce ako je ispod čelična ploča. Znaci da je asfalt katastrofalno uradjen ili ocajnog kvaliteta, ili da most ima neke vibracije koje ne bi trebao da ima.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Pre neki dan, na Tari, naletim na gomilu odrona na putu. Sreca pa sam bas krenuo na prosirenje, kako bi suvozac ispusio svoje.
Odron je u krivini i ne vidi se dok se na njega skoro ne naidje. Dosta krupnog kamena, ali i sitnih/ostrih delova stene. Sklonim ja ono vece kamenje, sto bi nizi auto sigurno pokupio, usputno usporavajuci automobile koji nailaze, pa pozovem AMSS. Saopstim coveku da je u krivini, nakon izlaska iz tunela Kremna ka M.Gori, odron i da ljudi nalecu relativno velikom brzinom. Lik u AMSSu me uputi na Puteve UE i cao dovidjenja. Pozovem ja Puteve, zena se javi, ja opet istu pricu, a ona ce: "I sta mi sada da radimo?" Nije to rekla drcno, nego kao da pojma nema sta da radi u toj situaciji. Onda je pitala da li da obavesti saobracajce...
Pojasnih da, na srecu, nema udesa trenutno, te da se pobrinu za deonicu koju odrzavaju. Zahvalila se najlepse i prekinula vezu. Tipujem da je na drugo uvo izaslo... Sklonih jos sitnog i ostrog kamena, koliko sam mogao i imao vremena, pa svojim putem...
Odron je u krivini i ne vidi se dok se na njega skoro ne naidje. Dosta krupnog kamena, ali i sitnih/ostrih delova stene. Sklonim ja ono vece kamenje, sto bi nizi auto sigurno pokupio, usputno usporavajuci automobile koji nailaze, pa pozovem AMSS. Saopstim coveku da je u krivini, nakon izlaska iz tunela Kremna ka M.Gori, odron i da ljudi nalecu relativno velikom brzinom. Lik u AMSSu me uputi na Puteve UE i cao dovidjenja. Pozovem ja Puteve, zena se javi, ja opet istu pricu, a ona ce: "I sta mi sada da radimo?" Nije to rekla drcno, nego kao da pojma nema sta da radi u toj situaciji. Onda je pitala da li da obavesti saobracajce...
Pojasnih da, na srecu, nema udesa trenutno, te da se pobrinu za deonicu koju odrzavaju. Zahvalila se najlepse i prekinula vezu. Tipujem da je na drugo uvo izaslo... Sklonih jos sitnog i ostrog kamena, koliko sam mogao i imao vremena, pa svojim putem...
Zatvorili su prvi (mali) izlaz sa autoputa kod Dušanovca, pre Forma Ideale. Sad će biti haos na normalnom izlazu, genijalci.