Putevi u Srbiji

Stanje na putevima, registracija, osiguranje i druge informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Re: Putevi u Srbiji

Post od Uroš S. »

Heinz napisao:Ogi, gresis za deo kod Marakane, bilo je iskopano skroz. I podloga je nova.
Da, pisao ja, skoro metar dubine su bili iskopali.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Re: Одг: Putevi u Srbiji

Post od Saša »

TheWickerMan napisao:Najravniji? Sabac - Valjevo preko Koceljeve... Milina :)

Sent from my HTC Desire Z using Tapatalk 2
Sećam ga ja se i iz vremena kad je bila zakrpa na zakrpi. Čak sam prošao i baš kada su ga asfaltirali - po sveže crnom, bez belih linija, još nije bio ni pušten u saobraćaj. :)

Tapatalk
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Ja sam prosao (zatvorenom) deonicom puta ka Zajecaru, tek sto su opalili asfalt. Prosto bude coveku nelagodno :D

TT
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Re: Одг: Putevi u Srbiji

Post od Saša »

I ovo gore što sam pomenuo je bio isti slučaj. Put je u stvari bio zatvoren, no vidim neki se ispred nas provlače pored rampe i znakova zatvorenog puta i odoše pravo. Da ne bih išao ponovo okolo kroz neka sela - rekoh idem i ja, pa šta bude. :)
Taman pada noć, baš neprijatno bilo koliko je crn asfalt, farovi kao da ne rade, linija nema, čak nisu napravili ni silaske na lokalne putiće nego po pola metra razlike, ne znam ni kako su lokalci uopšte prilazili kućama. No sve je prošlo fino (deonica od nekih 15-20 km, možda i više), na kraju se opet provukosmo pored rampe i znakova na drugoj strani i sve bilo o.k. :)

Tapatalk
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Slika
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

U sta upade jbt, jel se to otvorila neka rupetina na putu ili propao kroz asfalt ili nesto? :o
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Nova rupa/ruzno udubljenje u srednjoj traci na Gazeli u smeru prema Nisu, na novobeogradskoj polovini. Poceo je raspad.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Ta rupa je aktuelna bar 6 meseci.

Sent from my HUAWEI U8815 using Tapatalk 2
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Je l' ? Ja vozim samo levom pa sam je zato tek danas video. Pre neki dan mi se ucinilo da je vidim pa sam buljio sa nevericom u retrovior i zamalo da sam opalio kola ispred. Naglo sam zakocio. Danas su se moje slutnje obistinile. Rupa.
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Rupa. Neumitno vuce tocak k njojzi. Rupa. Jednom kada upadnjes u nju, vezan si ceo zivot. Rupa.

Slika
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
kapor
Reactions:
Pridružio se: 24 Jan 2013, 20:15
Garaža: renault clio rs 172

Post od kapor »

Crne rupe su cudo, samo vrebaju nacin da e progutaju. :)
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

ftj napisao: 24 Aug 2012, 10:03
Da mi ne kaže opet neko da sam sanjao pa nek ostane zabeleženo ovde. Na Gazeli u pravcu Niša čini mi se u srednjoj traci, opet osvanula rupa od ulegnutog asfalta negde pre jednog od češljeva. Očekujemo još jedan 'test opterećenja' gde će se ta rupa naprasno zakrpiti. Opet ponavljam 60 miliona evra je dato za rekonstrukciju, nije prošlo 6 meseci i asfalt se već dva puta krpio i mogao bi još jedanput.
Ipak ima preko 9 meseci.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Primetio sam i ja tu rupu o kojoj Ogi prica i to bas pre nedelju dana, a obzirom da idem tuda cesto rekao bih da je novonastala. Samo mi jedna stvar ne ide u glavu, kako nastane toliko ulegnuce ako je ispod čelična ploča. Znaci da je asfalt katastrofalno uradjen ili ocajnog kvaliteta, ili da most ima neke vibracije koje ne bi trebao da ima.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Pre neki dan, na Tari, naletim na gomilu odrona na putu. Sreca pa sam bas krenuo na prosirenje, kako bi suvozac ispusio svoje.

Odron je u krivini i ne vidi se dok se na njega skoro ne naidje. Dosta krupnog kamena, ali i sitnih/ostrih delova stene. Sklonim ja ono vece kamenje, sto bi nizi auto sigurno pokupio, usputno usporavajuci automobile koji nailaze, pa pozovem AMSS. Saopstim coveku da je u krivini, nakon izlaska iz tunela Kremna ka M.Gori, odron i da ljudi nalecu relativno velikom brzinom. Lik u AMSSu me uputi na Puteve UE i cao dovidjenja. Pozovem ja Puteve, zena se javi, ja opet istu pricu, a ona ce: "I sta mi sada da radimo?" Nije to rekla drcno, nego kao da pojma nema sta da radi u toj situaciji. Onda je pitala da li da obavesti saobracajce...
Pojasnih da, na srecu, nema udesa trenutno, te da se pobrinu za deonicu koju odrzavaju. Zahvalila se najlepse i prekinula vezu. Tipujem da je na drugo uvo izaslo... Sklonih jos sitnog i ostrog kamena, koliko sam mogao i imao vremena, pa svojim putem...
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Zatvorili su prvi (mali) izlaz sa autoputa kod Dušanovca, pre Forma Ideale. Sad će biti haos na normalnom izlazu, genijalci.
Odgovori