Naravno da je ista kuca, ali nisu isti prodavci.DukeNS napisao:Ista kuća je u pitanju-isti prodavci...
Sasa koji radi u Veterniku je sasvim ok lik.
Naravno da je ista kuca, ali nisu isti prodavci.DukeNS napisao:Ista kuća je u pitanju-isti prodavci...
Ako je intens imao 8.7" tj najveci ekran za njega se kartografija ne doplacuje. A i internet vezu ima. To je paket r link 2 il tako nesto, doplata od 600e za najveci ekran, karte i internet vezu. I da, Sasa u Veterniku deluje kao skroz korektan covek.DukeNS napisao:petarboj napisao:upravo sam prosao pored sekulica na novom naselju, imaju 2 megana - obicnog i karavana. posto nisu radili samo sam provirio, cini mi se da je karavan u malo boljoj opremi, tj ima ona polu kozna sedista iz intensa. kazem cini mi se jer nisam siguran, nije se bas jasno video. izgleda ok, lepa neka crvena boja, ali ne-karavan izgleda boljea pored je naravno i talisman
Intens nivo opreme je + neki dodaci (elektro parkirna, veći ekran...). Prolazio sam, pa sam stao da pogledam. Ovo što Heinz govori sam baš hteo i da proverim, jer mi se učinilo da nazad ima dosta više mesta nego u heču. Sam gepek me je razočarao. Prilično plitak, bez duplog dna (sa rezervnim točkom) i nisam uspeo da vidim neku preveliku prednost karavana. Osim niže utovarne ivice.
Prodavci u Sekuliću su posebna priča. Mislim da bih išao u Bg ili Suboticu da kupim auto. Neka visoka pametnjakovićka je radila i krenula da se ubeđuje sa mnom kako se kartografija na Intensu ne doplaćuje, već da dolazi u seriji. Videla onaj ekran i valjda konta da je to-to. Kaže da se doplaćuje samo internet veza, koja u Srbiji svakako ne funkcioniše. Rekao sam joj da pogleda još jednom cenovnik, ali nije vredelo. Još je bila i bezobrazna-odgovorila mi sarkastično "važi". Nakon toga sam samo izašao...
U srb je takav 19k. Moguce da taj sto si vozio ima neke dodatne opcije ali opet 30k.Floyd napisao:Probao sam danas na par km 1.6dci Intens (pogrešno sam napisao Bose).
Ne znam. Baš sam malopre poslao SRB cenovnik drugu, pa i njemu nije jasno otkud tolika razlikaDarko napisao:A zasto su tako visoke cene? nije razlika 1k nego 10k za isti auto i to jos oni kao kupuju domaci brend logicno bi mi bilo da je tamo jos jeftiniji.
I mi placamo porez 20% koliko je onda tamo.