Električni automobili
Re: Električni automobili
4-5x min + plus vikend varijante po 500-700 km, jednostavno volim da vozim. Ne kazem da to ne moze sa elektro auto, svi idemo ka tome, nego jednostavno samo putovanje bi bilo drugacije, planiranje itd..gde god ides po evropi vidis elektro kola na autoputu koja se vuku od 110-130, meni je to uspavljujuca voznja generalno.nidza napisao: 05 Avg 2025, 14:46 Koliko puta godišnje ideš na izlete od 1000+km?
Sent from my 2112123AG using Tapatalk
Ima i toga, ali imaj u vidu da svi oko tebe voze automobile dosadne za vožnju, svuda u saobraćaju su takvi automobili, na forumu su skoro svi automobili dosadni.Romanticni_Piroman napisao:
Problem je u tome sto su izuzetno dosadni voznju, to je jedini protiv argument koji imam.
Ljudi nisu ni shvatili da su većinom zapravo korisnici najdosadnijih kola koja postoje, ali upaliće se lampica. Najprodavanija kola su segment napravljen za američke domaćice 80tih.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ne samo u inostranstvu i ne samo čisto EV.Kabal napisao:
gde god ides po evropi vidis elektro kola na autoputu koja se vuku od 110-130
U poslednje vreme me "fasciniraju" novije Tojote hibridi. Na AP max 110, po gradu 30-50.
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Bitno je da ne voze ispod 100kmh i da ne 'kampuju' u levoj traci... U Srbiji je i dalje broj vozila na auto-putu dosta nozak, pa i nije problem obici sporija vozila, dok je na zapadu dosta vece zagusenje.
Ja nemam nista protiv EV, ali smer u kome se auto industrija krece je takva da cemo na kraju zavrsiti sa kupovinom 'paketa' - kao kod mobilnih operatera. E to je ono sto mi smeta i sto vidim da idemo ka tome (jos uvek polako, ali sigurno).
Ja nemam nista protiv EV, ali smer u kome se auto industrija krece je takva da cemo na kraju zavrsiti sa kupovinom 'paketa' - kao kod mobilnih operatera. E to je ono sto mi smeta i sto vidim da idemo ka tome (jos uvek polako, ali sigurno).
Tako pise u uputstvu
Odnosi se na posto od @pedja
Sent from my SM-S938B using Tapatalk

Odnosi se na posto od @pedja
Sent from my SM-S938B using Tapatalk