Zatamnjena stakla
Re: Zatamnjena stakla
Cek oni dozvoljavaju da se iza B stuba zatamni koliko hoces, a traze za to atest?
Pa da, može da se zatamni samo na odgovarajući način, refleksija i te fore
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Uvek bilo, samo se svi hvataju za zatamnjenost
Da li postoji neko logicno objasnjenje zasto atest/homologacija ne moze da se uradi na vec ugradjenim folijama?
Može i retroaktivno. Zna se fabrička specifikacija stakla na autu, zna se proizvođač i model folije, mogli bi na brzinu i jeftino da uzmu pare od ljudi.
Na kraju krajeva, kao da su te folije neki preteran problem u saobraćaju.
Tapatalk
Tapatalk
Jutros pitam u Black glass-u u Nišu, nemaju pojma šta će biti.
Skidanje - zadnje staklo 1000 din, bočna stakla 500 po komadu.
Skidanje - zadnje staklo 1000 din, bočna stakla 500 po komadu.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Haha.. Ovako cemo i mi kad nas zaustave 
http://www.youtube.com/watch?v=ZnAExnLm5bQ

http://www.youtube.com/watch?v=ZnAExnLm5bQ
Brzine idu u H-a !!!

Probaću od BG da dobijem nešto crno na belo šta je zalepljeno, što preciznije...pa idemo daljenidza napisao:Može i retroaktivno. Zna se fabrička specifikacija stakla na autu, zna se proizvođač i model folije, mogli bi na brzinu i jeftino da uzmu pare od ljudi.
Tapatalk
Zamolio bih bar par vas sa zatamnjenjem da pišete iskustva ako ovih dana neko registruje auto, hvala
Danas oko 10:30, blizu raskrsnice Z. Polja sa NS putem zaustave me i krene žvaka o folijama. Tražio da skinem table pa se odjednom predomislio i pustio me. Kaže "uštedeli smo ti da kupiš švalerki parfem..." Nisam hteo da se raspravljam, brzo je promenio priču, čekao da se uhvatim za novčanik. A to morgen.
Malo sam se raspitivao, već sada neki tehnički pregledi prave problem za stakla...
Malo sam se raspitivao, već sada neki tehnički pregledi prave problem za stakla...
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Ne neki vec vecina tehnickih pregleda.
Juce popodne u razgovoru sa prijateljem koji radi u Ams.Ne u ams cmv,vec u drugom ogranku,kaze da se atesti vec izdaju,onima koji uplate i prikupe papire.
Ako je on u neznanju onda jbg....
Da li je neko uopste okrenuo brojeve telefona tih institucija koje izdaju potrebne papire ili se prica i dalje svodi na rekla-kazala.
Juce popodne u razgovoru sa prijateljem koji radi u Ams.Ne u ams cmv,vec u drugom ogranku,kaze da se atesti vec izdaju,onima koji uplate i prikupe papire.
Ako je on u neznanju onda jbg....
Da li je neko uopste okrenuo brojeve telefona tih institucija koje izdaju potrebne papire ili se prica i dalje svodi na rekla-kazala.
Problem je i što niko ne garantuje da skidanje folije sa zadnjeg stakla neće oštetiti grejače stakla.
EDIT: Ja sam zvao i CMV i ABS, više puta. Info o neizdatim atestima je od CMV i od tri velika servisa koja sam zvao.
EDIT: Ja sam zvao i CMV i ABS, više puta. Info o neizdatim atestima je od CMV i od tri velika servisa koja sam zvao.
Čoveče koji zicer. Samim čudom ne stavih folije pre 2 meseca.
Tapatalk
Tapatalk
Haha, koji zicer, stavio sam folije pre 2 meseca 
Jel neko ima informaciju iz Black Glass Beograd, da li izdaju nekakve papire za ovo nakandno?

Jel neko ima informaciju iz Black Glass Beograd, da li izdaju nekakve papire za ovo nakandno?
Daće ti izjavu da si kod njih radio, ako te pronađu u bazi.
Ja izgleda mogu da skupim papire, ali mi se ne daje 17k za sve to. S druge strane, hajducima za tehnički + skidanje folija = 4-5k + rizik za oštećenje grejača.
TT
Ja izgleda mogu da skupim papire, ali mi se ne daje 17k za sve to. S druge strane, hajducima za tehnički + skidanje folija = 4-5k + rizik za oštećenje grejača.
TT