Letnje gume
Re: Letnje gume
Šteta, jer vas deru dole sa cenama
Sad jos i nije strasno, mislim da su sad gume najjeftinije u zadnjih 5-6 godina...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Onda ne želiim da znam pošto su bile prethodnih godina i jasno mi je zašto ima svaki drugi čelave gume
( ili je imao )

- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Kada ozbiljna firma, na ozbiljnom autu, sebi dozvoli glupost. Mercedes E 320.

Sta je razlog neravnomerne potrosnje guma?
Opet Next driftovao.ivancho napisao:Kada ozbiljna firma, na ozbiljnom autu, sebi dozvoli glupost. Mercedes E 320.

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Popizdeću od uže i šire porodice, majke mi...
Kakva je Debica Passio, kako se pokazala u praksi???
Danas sam imao svoje prvo iskustvo sa njom u veličini 175/65/r14. Nije mnogo bučna, mekana je (na Getzu izgleda skoro kao da je ispustila), i mnogo, ali mnogo udobnija od prethodnog Tigra.
EDIT Ili Save, ne sećam se koje su gume bile pre nje...
Kakva je Debica Passio, kako se pokazala u praksi???
Danas sam imao svoje prvo iskustvo sa njom u veličini 175/65/r14. Nije mnogo bučna, mekana je (na Getzu izgleda skoro kao da je ispustila), i mnogo, ali mnogo udobnija od prethodnog Tigra.
EDIT Ili Save, ne sećam se koje su gume bile pre nje...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije to neka guma, vrlo prosečan rang..ali bolje od neke stare ili čelave
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Došli na zamenu ove armature što počela da viri?ivancho napisao:Kada ozbiljna firma, na ozbiljnom autu, sebi dozvoli glupost. Mercedes E 320.

- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
@Uros Najveci razlog je sto je decko zaduzen za taj auto bio odsutan vise od mesec dana. Onda je bilo ono, koji je auto najbrzi, pa sluzbeni. Rezultat, tri krive felne, jedna od njih pukla, razvaljena oba trapa i sjebane cetiri gume 

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
@bane,
Bolja nego Tigar Sigura, nisam je vozio ali meni deluje dosta ozbiljnije i kvalitetnije. Imam par povratnih informacija na 13'' i 14'' i ljudi su za sad bas zadovolni.
Sto se tice ovih guma svaka cast ''majstorima'' doterali su auto na zicama, potrosili zice, dosli do unutrasnjeg sloja gume i nije im ispustila, to treba umeti.
Imao sam slicne majstore, pa pravih da su istrosili zice, a do zice ih ima pa da ne kazem skoro svaki dan.
Jedino sto mi ovo cudno za firmu, kako ti kazes ozbiljnu, da dodju do toga. Na stranu krive felne, ali ovako pojedena guma, razvaljen trap, to ne moze za mesec dana da se odradi, moze ali bem ga kakvi divljaci treba da voze.
Bolja nego Tigar Sigura, nisam je vozio ali meni deluje dosta ozbiljnije i kvalitetnije. Imam par povratnih informacija na 13'' i 14'' i ljudi su za sad bas zadovolni.
Sto se tice ovih guma svaka cast ''majstorima'' doterali su auto na zicama, potrosili zice, dosli do unutrasnjeg sloja gume i nije im ispustila, to treba umeti.
Imao sam slicne majstore, pa pravih da su istrosili zice, a do zice ih ima pa da ne kazem skoro svaki dan.

Jedino sto mi ovo cudno za firmu, kako ti kazes ozbiljnu, da dodju do toga. Na stranu krive felne, ali ovako pojedena guma, razvaljen trap, to ne moze za mesec dana da se odradi, moze ali bem ga kakvi divljaci treba da voze.

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Hvala dag. 

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Video svojim očima ispred FAS Đulijetu sa "slikovima" kako stoji ispred fabrike. Ako oni nemaju šemu za gume...
Tapatalk HD
Tapatalk HD
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Kome prodaju gume po ovim cenama
Ovi su skupllji i do 50% od ostalih
http://www.autogume.rs/cgi-bin/rshop.pl ... 7&s_p=gume

Ovi su skupllji i do 50% od ostalih

http://www.autogume.rs/cgi-bin/rshop.pl ... 7&s_p=gume
Never Say Never Again