Mobile uploads
Re: Mobile uploads :)
Gezo, najbolji si fotograf na forumu. Uvek spektakl 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Re: AW: Mobile uploads :)

Sa nedeljne vožnje. 65km oko Cugerskog jezera. Lep dan, lepa vožnja... beše i jedno čukanje sa nekom ribom (njenom krivicom) ali bez posledica...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Jel je sudar bio s guza ili ceoni 
Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока

Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Ako je ona kriva, morao si da je kaznis...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Bas ste perverzni 
E ovako je bilo...
Na jednoj deonici puta su radovi pa je od dve trake za automobile i dve za bicikliste napravljena samo jedna za automobile a biciklisti se preusmeravaju na trotoar, jedan ili drugi u zavisnosti od smera. Kako je na trotoaru zbog toga prilicna guzva, vozi se polako. Ispred mene je vozila zena a ispred nje na biciklu (prilicno nesigurno) neko (valjda njeno) dete a sa desne strane pesaci. Ja plako iza njih i cekam prosirenje da bi ih obisao a zenska iza je na neki cudan nacin procenila da moze sve da nas obidje i tako krece i zakaci me ramenom. Meni naravno nista ali se ona odbila od mene i pocinje da izlazi na put gde idu automobili. Ja je lepo povucem za ruku i vratim je na trotorar, ona meni "merci vielmal" i cao

E ovako je bilo...
Na jednoj deonici puta su radovi pa je od dve trake za automobile i dve za bicikliste napravljena samo jedna za automobile a biciklisti se preusmeravaju na trotoar, jedan ili drugi u zavisnosti od smera. Kako je na trotoaru zbog toga prilicna guzva, vozi se polako. Ispred mene je vozila zena a ispred nje na biciklu (prilicno nesigurno) neko (valjda njeno) dete a sa desne strane pesaci. Ja plako iza njih i cekam prosirenje da bi ih obisao a zenska iza je na neki cudan nacin procenila da moze sve da nas obidje i tako krece i zakaci me ramenom. Meni naravno nista ali se ona odbila od mene i pocinje da izlazi na put gde idu automobili. Ja je lepo povucem za ruku i vratim je na trotorar, ona meni "merci vielmal" i cao

Covek stena!Floyd napisao:Meni naravno nista ali se ona odbila od mene

Ma jok nego sam ipak malo veci i tezi od nje