Dobro veče
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Dobro veče
Bar nam reci sta vozi jako fina devojka? 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ocekivao sam da ces reci Corsu D. U zadnje vreme primecujem da sve dobre ribe voze Corsu. 

Pa i20 i Corsa se od pozadi ne mogu razaznati dok ne pridjes na 10m 

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Da naletim na osobu (pol je nebitan u ovom slucaju) koja ne zna da sipa gorivo u svoj auto, verovatno bih joj kupio upaljac i zamolio je da se polije i zapali, kako se takvi geni ne bi sirili dalje

Naucicu je ja. Zamisli slucajno da naleti na tebe, manijaka

- Rakhil
Manijak piroman
Pa jbt, sta je tu nauka, odvrnes cep i turis pistolj unutra. Opste obrazovanje i gram mozga. Zamisli da vozi Forda, pa da naleti na onaj preklop-cep ko kod mene. Ja sam ga gledao na pumpi ko budala dok nisam skontao kako radi, ona bi mogla samo da se povredi u pokusaju da shvati

Pa jbt, sta je tu nauka, odvrnes cep i turis pistolj unutra. Opste obrazovanje i gram mozga. Zamisli da vozi Forda, pa da naleti na onaj preklop-cep ko kod mene. Ja sam ga gledao na pumpi ko budala dok nisam skontao kako radi, ona bi mogla samo da se povredi u pokusaju da shvati
E, to je zenski mozak... Uostalom, nebitno. 

- Rakhil
Ma nek je ona glupa koliko god hoce, samo dok si ti meni srecan 

cekaj, videcemo dal je glupa

Ja kada sam prvi put uzeo Land Cruisera,dodjem da sipam gorivo,naravno ne znam da ima dugme u kabini za otvaranje rezervoara,pored staje lik sa fokusom,valjda ima ona unutrasnja vratanca...Rakhil napisao:Da naletim na osobu (pol je nebitan u ovom slucaju) koja ne zna da sipa gorivo u svoj auto, verovatno bih joj kupio upaljac i zamolio je da se polije i zapali, kako se takvi geni ne bi sirili dalje
Gledam ja okolo kola,pa stanem,gleda on oko svojih,pa stane...
Pogleda on mene,pogledam ja njega,pita on mene da li znam kako se sipa gorivo u taj auto,ja reko nemam pojma ni u svoj,a ne u tvoj,znas li ti mozda u moj?

Malo se nasmejasno i vratismo mukama sipanja goriva

Nego,sta rece ti,nisi znao da sipas gorivo u svoj auto?

I nisi se zapalio? Licemeru.

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Kad ste vec kod sipanja goriva:
slucaj br 1- pre par godina uzeo otac od majstora Mondea i krenuo na put van grada. Stao da sipa gorivo i ne zna da otvori rezervoar na b.s. Pumpadzija je bio u fazonu "Kakao ne znas? Pa jel tvoj auto?" Na sta je otac imao da odgovori "U saobracajnoj pise da jeste, ali ga do sada nisam imao potrebu da otvaram rezervoar." A otvara se kao na Toyotama, polugica na podu pored vozackog sedista.
slucaj br 2- kako sam do Clia vozio uglavnom kola koja imaju dugme/polugu za otvaranje rezervoara iznutra, jednom sam po analogiji izasao iz auta rekao pumpadziji "Bezelovni za 1000" i krenuo put kase. (iskreno nemam taj problem da neko drugi sipa umesto mene gorivo) Pumpadzija me je na to gledao kao da sam pao s' Marsa. Tad sam ukapirao da ne bi bilo lose da mu otkljucam rezervoar.
slucaj br 3- jos uvek sam kotrljao Rava. Svracam na NIS pumpu na B.Brdu da tocim gorivo. Za to vreme stize neki audi nesto noveije generacije, ne secam se modela - utvrdili smo da su ko jaje jajetu pa mi je oprosteno. Iz njega izlazi devojka koja ne zna kako da otvori rezervoar. Dok ja tocim u svoj oko njenog auta obilazi pumpadzija koji takodje ne moze da se snadje. Nakon sto sam platio na kasi kod njih situacija nepromenjena i tu ja resim da ispadnem Zentlmen. Kao koliko moze biti komplikovano otvoriti jedan obicni rezervoar. A i devoka je bila
Nesto starija od mene, ali zapala za oko. Elem, nije na pritisak poklopca jer sam ih video da su probali. I ja onako u fazonu "ma znam ja to 100%" prommaljam glavu u auto kako bih stisnuo prekidac koji bi trebalo da je negde pored prekidaca za sva 4 migavca, maglenki, grejaca sedista... Kad unutra sedi neki lik na suvozackom.
Prvo sto nisam nasao prekidac, drugo sto sam se nesto odjednom pogubio da sam u najkracem mogucem roku izasao iz auta, seo u svoj i otisao.
A i onaj mazgov sa suvozackog, pustio devojku da ga vozi + ni da joj pomogne da otvori rezervoar.
slucaj br 1- pre par godina uzeo otac od majstora Mondea i krenuo na put van grada. Stao da sipa gorivo i ne zna da otvori rezervoar na b.s. Pumpadzija je bio u fazonu "Kakao ne znas? Pa jel tvoj auto?" Na sta je otac imao da odgovori "U saobracajnoj pise da jeste, ali ga do sada nisam imao potrebu da otvaram rezervoar." A otvara se kao na Toyotama, polugica na podu pored vozackog sedista.
slucaj br 2- kako sam do Clia vozio uglavnom kola koja imaju dugme/polugu za otvaranje rezervoara iznutra, jednom sam po analogiji izasao iz auta rekao pumpadziji "Bezelovni za 1000" i krenuo put kase. (iskreno nemam taj problem da neko drugi sipa umesto mene gorivo) Pumpadzija me je na to gledao kao da sam pao s' Marsa. Tad sam ukapirao da ne bi bilo lose da mu otkljucam rezervoar.
slucaj br 3- jos uvek sam kotrljao Rava. Svracam na NIS pumpu na B.Brdu da tocim gorivo. Za to vreme stize neki audi nesto noveije generacije, ne secam se modela - utvrdili smo da su ko jaje jajetu pa mi je oprosteno. Iz njega izlazi devojka koja ne zna kako da otvori rezervoar. Dok ja tocim u svoj oko njenog auta obilazi pumpadzija koji takodje ne moze da se snadje. Nakon sto sam platio na kasi kod njih situacija nepromenjena i tu ja resim da ispadnem Zentlmen. Kao koliko moze biti komplikovano otvoriti jedan obicni rezervoar. A i devoka je bila

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ja sam uvek znao kako se otvara rez, jeidno mi se dogodi da zaboravim na Kalosu, jer se otvara preko polugice pored sedista.
Nego moj najveci trip je bio kad sam tek polozio da sam sipam gorivo, i na gomilu pumpi nisam isao zato sto sam morao sam da spipam gorivo. Uvek sam se bojao da cu nasuti vise nego sto imam para, da ce mi pistolj zablokirati pa sipati, sipati... Gluposti
Odoh da vidim kako sam prosao na ispitu
Nego moj najveci trip je bio kad sam tek polozio da sam sipam gorivo, i na gomilu pumpi nisam isao zato sto sam morao sam da spipam gorivo. Uvek sam se bojao da cu nasuti vise nego sto imam para, da ce mi pistolj zablokirati pa sipati, sipati... Gluposti

Odoh da vidim kako sam prosao na ispitu

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:

Meni je najgluplje rešenje to zaključavanje tj. kad moraš ključ da guraš u čep rezervoara da bi otključao. Onaj čep se okreće i levo i desno, a nikako da se otvori.

Posetite www.garaza.rs !
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Kao i dobra od loše ribe, čak i na još manjem rastojanju.Texonja napisao:Pa i20 i Corsa se od pozadi ne mogu razaznati dok ne pridjes na 10m

Širim haos!