paja napisao:Sedela je strogo na peškiru, hodala u onim gumenim cipelicama za vodu i pored svega toga kad joj se zalepi zrno peska za prst ludela dok joj ga ne skinemo.

Isto, isto, iiiisto! Mi idemo za 10tak dana (ovog puta na Kasandru), pa cemo videti kako ce ove godine biti.
Dobra strana toga je sto je stavis na peskir i dokle je granica peskira dotle ide. Nema brige da ce da odluta negde ili ode sama u vodu. Ali sad ima 3 god, tako da sada moze da joj se lepo objasni, hoce da proba itd. Ocekujem otpor prvog-drugog dana najduze.
Inace moja zena koja je odavno apsolvirala Grcku kaze da je po njoj bolji izbor Thassos, tj da izbegavas Jonsko more posto hoce septembra hladna struja da naidje. Takodje, prosle godine i pretprosle su nasi rodjaci isli sa malim detetom na Thassos i to u drugoj polovini septembra oba puta i kazu bilo je super oba puta. Oni ove godine hoce da promene i da odu na Sithoniu opet u drugoj polovini septembra i mislim da im je to los potez, tj velika kocka kakvo ce vreme biti.