Sent using Tapatalk
Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Boringly average, but also perfect for school run mums
Kaluđerica jeste kulturnije i lepše građena ali princip je isti.
-------------------------
Nokia Lumia 1520 & TT
-------------------------
Nokia Lumia 1520 & TT
Današnja situacija. Odem da isporučim robu u jednu (državnu) firmu i javim se portiru, 13.55 je bilo. Reko idem do tog i tog magacina kaže uf, nema tamo više nikog. Al ček,sad je ovaj dežurni krenuo kući nema 5 minuta pa ću ga zvati. I kroz par min. evo dežurnog vraća se. Silazi s bicikla i započinje konverzaciju nabubrelim jezikom pošto je verovatno od jutros cirkao: Šta si mi sad doš'o,znaš ti do kad se dolazi,do 14h. Reko od 07 do 15h (to im je r.vreme). Kakvih 15,sad ja zbog tebe da se vraćam nazad. Sad ću uzeti a sl. put ti neću primiti robu pa ćeš videti. Ja gledam i ne verujem,matori nadrkan kao da sam ga zbog neke gluposti digao iz kreveta u 3 ujutro. Reko važi. Daj napismeno na nećeš da primiš robu posle 14h. To da si još i dežuran možemo a i ne moramo da pominjemo. On me gleda, kaže ej mali nemoj da si bezobrazan. Reko,ajde lepo sve to na papir pa lupi i pečat, tu ti je pri ruci i nema nikakvih problema. I onda kreće spuštanje lopte s njegove strane kao sve je ok, interesuje se šta je od robe stiglo. More mrš.
Normalno... On je tu zbog tebe, a ne ti zbog njega 
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
kvcali napisao:EU: Borićemo se za Južni tok
http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?y ... _id=931627
nije proslo ni 24h, a vec poceli da otkopcavaju slic, kao sto sam i ocekivao...
ovo ja napisah 2. decembra
danas 20. na zapadu nista novo..
Lideri EU i Bugarske: Daćemo sve dozvole za Južni tok!
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299 ... -Juzni-tok
E pa drugovi, ne moze, morate sada da plaknete zube i da stanete u red...

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
-
Heineken
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Kao da se Bugari tu nesto pitaju..
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Sve je to foliranje i prebacivanje loptice...na kraju krajeva čvorište budućeg gasovoda biće na grčkoj granici, a ona je u EU, tako da je EU svejedno da li iz Bugarske ili Grčke ide gas. Oni mogu da imaju gasovod, uz malu sitnicu - sada treba i da ga naprave pošto su ionako hteli da budu gazde gasovoda...i još jedna sitnica - pregovaraće s Turcima, a ne s Rusima oko svih uslova, što može biti zajebanije za drugu stranu...koja god da je.
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
Za EU jeste svejedno, ali nije za bugare,

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Tuča zbog psa u autobusu
Jedna osoba lakše je povređena u tuči koja se jutros dogodila u autobusu na Zrenjaninskom putu u Beogradu.
Razlog za svađu koja je izbila oko 6 sati, a koja je kulminirala tučom, bila je namera dve osobe da sa psom uđu u autobus.
Kada je shvatio da i životinju uvode u autobus, vozač je počeo da negoduje, a u tome mu se pridružio i jedan od putnika, prenosi "Blic". Došlo je do žučne rasprave, a zatim i tuče u kojoj je lakše povređen putnik koji je bio protiv toga da se životinja vozi u autobusu.
Intervenisala je i ekipa Hitne pomoći.
http://www.021.rs/Info/Srbija/Tuca-zbog ... obusu.html
Jedna osoba lakše je povređena u tuči koja se jutros dogodila u autobusu na Zrenjaninskom putu u Beogradu.
Razlog za svađu koja je izbila oko 6 sati, a koja je kulminirala tučom, bila je namera dve osobe da sa psom uđu u autobus.
Kada je shvatio da i životinju uvode u autobus, vozač je počeo da negoduje, a u tome mu se pridružio i jedan od putnika, prenosi "Blic". Došlo je do žučne rasprave, a zatim i tuče u kojoj je lakše povređen putnik koji je bio protiv toga da se životinja vozi u autobusu.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Saće sruše sve smrdljive zgrade 
-
Heineken
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
starac vujadin napisao:Sve je to foliranje i prebacivanje loptice...na kraju krajeva čvorište budućeg gasovoda biće na grčkoj granici, a ona je u EU, tako da je EU svejedno da li iz Bugarske ili Grčke ide gas. Oni mogu da imaju gasovod, uz malu sitnicu - sada treba i da ga naprave pošto su ionako hteli da budu gazde gasovoda...i još jedna sitnica - pregovaraće s Turcima, a ne s Rusima oko svih uslova, što može biti zajebanije za drugu stranu...koja god da je.
Pravo u centar
Neverovatno kako se kod nas netolerancija prema ljudima preslikava i na zivotinje.dragvorl napisao:Tuča zbog psa u autobusu
Tapatalk post.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Taj pas garant manje smrdi nego pola njih u autobusu.
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Po zakonu i pravilima, sa zivotinjama ne sme da se ulazi u javni prevoz. Ja to nikad ne bi uradio.
Ali sa druge strane, ako neko udje u autobus sa psom, taj pas mene nema kako da ugrozi. A pored svog drugog smrada koji se trenutno u autobusu nalazi, ne verujem da bi mi smard tog psa smetao. Ali to sta sve ima u gradskom prevozu i bez pasa je prica za sebe.
Ali sa druge strane, ako neko udje u autobus sa psom, taj pas mene nema kako da ugrozi. A pored svog drugog smrada koji se trenutno u autobusu nalazi, ne verujem da bi mi smard tog psa smetao. Ali to sta sve ima u gradskom prevozu i bez pasa je prica za sebe.