Inace temperature ovih dana kod nas (Amsterdam)

carov2 napisao: 17 Jul 2023, 18:09 Ovo nije tačno da niko ne priča ništa negativno o Grčkoj.
Pre bih rekao da je takav slučaj za Hrvatsku, ne pamtim da sam pročitao loše iskustvo, to je jedan topić, osim što je skupo.
Moram da se selim kod vas, ravnica i bez vrucine, raj na zemlji za mene. Jedino sneg bi mi nedostajao.ljuba napisao: 17 Jul 2023, 22:10 @ljubitelj tebi cirkulacija slabo radi ili ti se zaglavio termostatZezam se, meni je ta temperatura vise nego prijatna da budem i 1h u vodi… Ove godine je bas bila prelepa voda krajem juna…
Inace temperature ovih dana kod nas (Amsterdam)Sto bi rekli na vestima danas tipicno Holandsko leto…
To je osnova boravka u HR: da imaš nekoga.DukeNS napisao:carov2 napisao: 17 Jul 2023, 18:09 Ovo nije tačno da niko ne priča ništa negativno o Grčkoj.
Pre bih rekao da je takav slučaj za Hrvatsku, ne pamtim da sam pročitao loše iskustvo, to je jedan topić, osim što je skupo.
Uvek bude po vestima. Pa politicari i mediji jedva cekaju da poseju zlu krv, tako da se takve stvari ne propustaju…
Sve je u ljudima. Meni je prvi komsija na moru ucesnik rata devedesetih. Svega se nagledao, svasta prosao. On mi je najvise pomagao kad smo se ponovo vratili da letujemo i tu mi je i dan danas za sve sto treba.
Ne znam čim se baviš nebitno, iz Broda ti je Jadranko što je uzeo crni A5 F5 i komentarisao ti je tvoj ex na onom forumu ne moram da imenujem kojem. Čovek radi na gradjari baš u Brodu , skroz ok lik ..carov2 napisao:
Mi imamo firmu u Slavonskom Brodu i nikada većih problema, ljudi sa kojima radimo su divni
Sent from my LE2121 using Tapatalk
Proveri cene u Madjarskoj pre nego sto krenes. Nisam siguran da je vise toliko jeftinije kao pre. Hrana je daleko najvise poskupela u HU od svih EU zemalja.Saša napisao: 16 Jul 2023, 16:08 Neko je pomenuo šoping u Bijeljini? Zar su i tamo puno niže cene nego kod nas (nisam upućen)? Kelebija mi je na 100 km, Bijeljina na 120. A maltene svaki vikend sam ionako na tromeđi Hrvatske, Srbije i Mađarske. Sipam gorivo kod jednih, napunim gepek/frižider kod drugih a ovim našim derikožama ostavim šipak. Još samo da sam disciplinovan toliko pa da to i radim…
Sent from my iPhone using Tapatalk