Delija napisao:
I ovako im prodaja ide do moga i nazad iliti na ivici su propasti...
Trojka je rasprodata, ako se sad naruci, stize tek krajem oktobra...
Lager ima 20 vozila za Srbiju i sve je rasprodato, a ceka se sledeca popuna lagera. Ne znam kako je sa ostalim modelima, ovo je info za Mazdu 3. Veliki je broj narudzbina.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Price za malu decu.. To ce pokazati i statistika..
Tetka pitala staro za novo (prethodna trojka) i rekose da moze s tim da se ceka par meseci.
Razlog? Isto kao i kod ostalih ako nemaju na lageru.
A opste poznato je koliko su mali lageri za japanska vozila u odnosu na evropske proizvodjace.
Delija napisao:
I ovako im prodaja ide do moga i nazad iliti na ivici su propasti...
Trojka je rasprodata, ako se sad naruci, stize tek krajem oktobra...
Lager ima 20 vozila za Srbiju i sve je rasprodato, a ceka se sledeca popuna lagera. Ne znam kako je sa ostalim modelima, ovo je info za Mazdu 3. Veliki je broj narudzbina.
To je smejurija teska...
Po tvom Mazda sve sto proizvede odmah i proda... Nije nego...
Ovo je pravi razlog:
jocas napisao:Samo što i ja mislim da čekaju da se skupi za jedan šleper (ne brod), zato ide isporuka na 2-3 meseca.
Rekao bih "kontejner" na brodu, al' u svakom slucaju - jad i beda...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Mazda za Srbiju, Bugarsku i sl. ima mali lager, 20 vozila. I to je to. Kad se rasproda lager onda se ceka auto iz fabrike. To je zvanican info (mislim radim u medijima pa znam). Ceo lager trojki je rasprodat i to je to, ko oce sad da kupi ceka fabriku.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Lager 20 vozila. Mogu samo reci smesno xa novi model auta koji je usput i lep.
Mada svakako ne bi bila moj izbor a niti jedan koji bih trebao da cekam 3-6 meseci a da nije neki auto u ogranicenim serijama.
Zaboravljate koliko je situacija teska, Profil auto je propao. Auto je prelep ali to ne garantuje dobru prodaju. 3-6 meseci brzo prodje, ne daju se male pare pa da covek ne moze da saceka.
Problem je u psihologiji nasih prodavaca kojima bi pala kruna sa glave da prodaju 60 automobila, a da imaju zaradu kao da su prodali 25. Oni ce pre prodati 20...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Honda Srbija započinje specijalnu prodajnu akciju tokom koje će model CR-V sa 2.0 i-VTEC agregatom i 4×4 pogonom u Elegance paketu opreme ponuditi po ceni osnovnog paketa opreme Comfort.
Elegance paket opreme modela CR-V, u odnosu na bogato opremljen osnovni paket Comfort, dodatno sadrži parking senzore napred i pozadi, kameru za vožnju unazad, bluetooth, prednja svetla za maglu, senzor za automatsko paljenje svetala, senzore za kišu, alarmni uređaj, el. sklapanje spoljnih retrovizora, multifunkcionalni upravljač i ručicu menjača presvučene kožom… CR-V 2.0 i-VTEC sa pogonom 4×4 u Elegance paketu opreme može se kupiti po ceni od 24.900eur.
Za kupovinu modela CR-V Honda Srbija obezbedila je i atraktivne uslove finansiranja putem lizinga uz kamatnu stopu od 4.49%. Akcija važi za ograničen broj vozila sa lagera.
Podsećamo da je kupcima na raspolaganju i opcija kupovine automobila po principu zamene korišćenog vozila, nezavisno od brenda, za novi Honda automobil, uz najpovoljnije uslove doplate i razne modele finansiranja.
Svi zainteresovani kupci mogu zakazati test vožnju modela CR-V na sajtu http://www.honda-srbija.rs, Honda Srbija android aplikaciji ili na broj telefona 011/2010 919.
Viper uređaj uz novi Honda automobil!
Viper uređaj uz novi Honda automobil!
U susret visokim letnjim temperaturama pokrećemo prodajnu akciju u toku koje će svi kupci Hondinih vozila na poklon dobiti VIPER ADVANCE sistem.
VIPER uređaj, pored funkcije alarmnog bezbednosnog sistema, omogućava Vam sledeće:
- Rashladite ili zagrejte automobil iz stana ili kancelarije
Pre svake vožnje, uz pomoć ovog uređaja, možete da upalite automobil koji će raditi u režimu koji ste podesili prilikom poslednje vožnje (uključeno hlađenjeili grejanje) i sve to iz svog stana ili kancelarije, pri tom ne otključavajući vozilo. Ovakva mogućnost posebno je značajna u periodu visokih ili niskih temperatura. Ukoliko automobil ne palite često u zimskom periodu može doći do kvara, a uz pomoć ovog sistema vozilo po potrebi možete startovati sa bilo koje tačke u krugu od 1500 metara i tako preduprediti eventualni problem sa akumulatorom. Viper Vam dzvoljava i mogućnost podešavanja vremenskog automatskog startovanja vozila.
- Obaveštavanje o izvršenim funkcijama na displej uređaju
Pomoću displeja u mogućnosti ste da pratite šta se dešava sa Vašim automobilom, kada je otključan ili zaključan, kada je alarm aktiviran i kada ističe vreme trajanja daljinskog startovanja.
Ovo je najnovija generacija alarma, ali i uređaj koji u velikoj meri doprinosi komforu korišćenja automobila i omogućava Vam apsolutnu kontrolu nad automobilom. Takođe je kompatibilan sa fabričkim OEM alarmima. Ugrađuje se na sve Honda modele u ovlašćenom Honda servisu na Novom Beogradu za najviše dva radna dana. Akcija nije vremenski ograničena i trajaće dok traju zalihe VIPER ADVANCE sistema.
Kako ovo čudo radi ? Ostaviš sa podignutom ručnom, izbačen iz brzine ?