Domaće auto emisije
Re: Domaće auto emisije
Geely Coolray je auto, imamo temu na forumu.
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Samo što to možda i nisu pravi izduvi, već samo ukrasi na masci. Ne znam za taj konkretno model, ali ima i toga. Kad već o izduvima pričamo.Pulp Fiction napisao:Ne znam za te priče nisam baš iz tog sveta, nego vidim da je taj Piroski spominjao Kineze. Pre neki dan prodjem pored nekog auta, iza ima 4 izduva, ono dupli sa obe strane, kao neki crossover kako se to već kaže. Ja pomislih šta je ovo atraktivno ovako, mora da ima 200+ konja, pomislio neki SEAT ili Cupra, bio je mrak, pridjem ono ladno Cherry Coolray se zove model.
Skroz ok izgleda, i ovih MG dosta ima, njih vidjam baš.
A od ovih voleo sam da pogledam Acu PH, Borka, i onog Savina jer često ide na neka putovanja buržujska mesta. Ono što ja ne mogu pa gledam.
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

to su bili automobili
Očaj epizoda.
slazem se, kao i jos neke i ova je samo da se popuni praznina, ocigledno nema materijal toliko interesantan, realno meni je vecina poslednjih klipova tanka, kako je krenulo pocece da nam snima zamenu ulja na puntu 

Bolje šrafi onaj Djuka WZ 

Meni su zanimljiviji videi dino dyi nego borkovi. On sreća ima lepih kola na kojima radi ali meni nije harizmatičan. Još što se trti da kao sve zna da radi mi još više ide da živac.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Zar taj lik nije prestao da snima?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sada sam pokušao da pogledam snimke tog Borka, odabrao »Breru«, da vidim o čemu se to radi.
Svaka vama čast na živcima. Imate ih isuviše i trošite na sadržaje koji to ne zavređuju.
Ja ne znam osobu koja ima više razumevanja za ljude od mene samog, no to ne znači kako ga imam i za greške, pa makar i tih istih, ljudi.
Svaka vama čast na živcima. Imate ih isuviše i trošite na sadržaje koji to ne zavređuju.
Ja ne znam osobu koja ima više razumevanja za ljude od mene samog, no to ne znači kako ga imam i za greške, pa makar i tih istih, ljudi.
Jeste. Ne sećam se zašto je obrisao snimke ali je bio baš zanimljiv. Čovek doktor po profesiji ali kao i većina nas voli da čeprka oko auta.carov2 napisao:Zar taj lik nije prestao da snima?
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Porediš Borka sa likom koji duže vreme ne snima, koga ne možete naći na YouTube-u i koji nije primarno okrenut automobilima?
Ovako nisko ni ja ne udaram Borka.
Ovako nisko ni ja ne udaram Borka.

Nije realno ako si pogledao jedan video i na osnovu njega donosis misljenje, cinjenica je da ima losijih klipova ali ima itekako dobrih i zanimljivih, pogledaj kompletan sadrzaj pa proceni onda, meni je ok generalno jer je tematika koja mene zanima i malo odskace od ostalih ali cinenica je da ima i smor videa poput zadnjih nekoliko.motorista napisao: 24 Nov 2024, 17:54 Sada sam pokušao da pogledam snimke tog Borka, odabrao »Breru«, da vidim o čemu se to radi.