Ljubitelji satova?
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Ljubitelji satova?
Pa realno, sta ja nemam od alata? Sad sam krenuo i za bicikl da gomilam one specijalizovane, za godinu dana ce Bajker da se zajmi od mene 

Neke vajde od tvog OCD-a. 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Hvala, bilo je zanimljivo, znate ono kad nešto radite, treba vremena, ne pravi veće probleme usput, tj sve se reši, baš lepih pola sata, sat, jer sam i polirao sat pre toga. Razmišljam se da izvadim još jedan članak. 
Scudi, najbolji, 40.5mm bez krunice
Radi alat, posle sam skratio i Vostokovu čeličnu bez problema. Oduševio me kvalitet ove gore na Orientu. Za pet, tj manje evrića, ovde bi bila bar 2k kod nekog sajdzije.

Scudi, najbolji, 40.5mm bez krunice

Radi alat, posle sam skratio i Vostokovu čeličnu bez problema. Oduševio me kvalitet ove gore na Orientu. Za pet, tj manje evrića, ovde bi bila bar 2k kod nekog sajdzije.
Ja razmišljam da kupim sebi ovaj sat, sviđa mi se, mada ću pogledati i ostale na sličan fazon, ovaj mi je prvi zapao za oko... Ima neko neku preporuku za sličan sat? 

- Uroš S.
Pogledaj Orient Star modele, baš su dressy a imaju uglavnom i Power reserve komplikaciju koja je meni bruka dobar feature, i duplo su jeftiniji od ovog.
- Uroš S.
Novi mesh:

Mašina se stabilizovala, nakon početnih skoro +70s dnevno kada stoji na stolu(oko +40s dnevno kada se nosi), sada je na oko +20s dnevno što je uveliko unutar fabričkih specifikacija (-20s do +60s na dan). Sat nije stao 40 dana, sačekaću još mesec pa ako ne budem bio zadovoljan ide na regulaciju kod sajdžije.

Mašina se stabilizovala, nakon početnih skoro +70s dnevno kada stoji na stolu(oko +40s dnevno kada se nosi), sada je na oko +20s dnevno što je uveliko unutar fabričkih specifikacija (-20s do +60s na dan). Sat nije stao 40 dana, sačekaću još mesec pa ako ne budem bio zadovoljan ide na regulaciju kod sajdžije.
- Uroš S.
Najs.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Napisao je uroš pre par strana, baš sam se ga ja pitao za taj model
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- milan_zmaj
- Pridružio se: 02 Avg 2015, 14:44
Oho nisam znao da i ovde ima ljubitelja satova....veliki pozd...a vidim i poznate nickove...pozdrav i za njih.
poslato od zmaja

poslato od zmaja
- milan_zmaj
- Pridružio se: 02 Avg 2015, 14:44

Moj najnoviji ljubimac....
poslato od zmaja