Grujic napisao: 13 Dec 2017, 13:30
Nije pp al mi treba savet sta ciniti.
Kupio sam knjigu sa Amazona, polovnu, i posle dva dana dobio mail i od Amazona i od prodavca da je porudzbina otkazana jer stanje knjige ne zadovoljava njihove kriterijume bla bla te mora biti reciklirana, i Amazon rece da povracaj para izvrse automatski za 1-2 radna dana. To je uveliko proslo, pare mi jos nisu vracene i na intesinoj app mi stoje kao nedospele obaveze.
Koga da kontaktiram? Sam Amazon (ne vidim opciju) ili prodavcu da pisem?
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
Nakon više razgovora sa Intesom i mailova razmenjenim sa Amazonom status je sledeći:
Intesa ne može da odblokira sredstva bez pismene potvrde i podataka o karitici i transakciji jer sredstva vidi kao rezervisana.
Amazon vrti u krug jednu te istu priču da sredstva nisu naplaćena već samo rezervisana bla bla i u tamo nekom petom mailu su rekli da iz sigurnosnih razloga ne mogu da daju te podatke (iako su u Intesi rekli da su već tako rešavali sa Amazona) i uputili me na telefonski kontatk, bilo mene sa njima, bilo mog agenta iz banke sa njima

To i kada bi se dogodilo ne bi imalo svrhe samo po sebi jer njima treba mail kojim se potvrđuje otkazivanje poruđžbine...
Kao poslednju opciju sam zamolio Amazon da pošalju tu potvrdu direktno Intesi na zvaničan mail.
Ako ni to ne budu hteli, nakon 45 dana mi se sredstva automatski vraćaju...
E sada, u ovom slučaju mi nije problem, jer je cifra oko 30$ (namerno gurao ovoliko da vidim kako se rešava) ali ako jednom budem imao nek veću kupovinu, i desi se ovo....