VW Golf VII
Re: VW Golf VII
GTI je uvek takav i bio, nikad nije bio in your face kao konkurencija.
Naravno, ali ipak u poredjenju 5 i 6 GTI su ipak bili za nijansu agresivniji u odnosu na standardan model sto se tice izgleda. A motorizacija je po meni ok, bice tu prostora verovatno za nesto kao ED30 ili 35, a postovao sam da ce novi R verovatno ici za 5 sekundi do 100.
Po meni je npr lepsi Pack Style,

Po meni je npr lepsi Pack Style,

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Golf GTI je oduvek bio samo momačka verzija najsvestranijeg/kompromisnog automobila. Pri tom, poslednji pravi GTI je otišao sa trećom generacijom, tako da je to već poodavno samo isforsirana verzija inače umerenog Golfa.
Besmisleno ga je porediti sa raznim R-ovima ili RS-ovima ostalih proizvodjača - jednostavno, to i nije bio cilj VW-u...
Besmisleno ga je porediti sa raznim R-ovima ili RS-ovima ostalih proizvodjača - jednostavno, to i nije bio cilj VW-u...
Cetvorka GTI se uopste nije razlikovala od civilne verzije, a boga mi ni ovaj nije daleko ... Moralo je to agresivnije vizuelno.
Zato malo malo pa neko pita jel to "pravi" ili je 1.6 sa gti znackom 

kakav pravi gti, pa trojka je krenula sa najsramotnijim gti-jem ikada sa jedva preko 110ks i praistorijskim motorom, koji je imao performanse kao moj stari klio 1.4... sreca pa su to brzo shvatili, i izbacili verziju koju vozi 16 valve...mr.Big napisao:Pri tom, poslednji pravi GTI je otišao sa trećom generacijom,
sto se tice ovog novog, meni potpuno ocekivan, kao i do sada za nijansu pojacan, olaksan i poboljsan to je to... kako god, s obzirom na deklarisane performanse motora i auta, noviji gti-jevi se nijednom nisu obrukali, niti su izazivali wow efekat...
Slazem se sa draganom za G3 gti.
Na ovo sam mislio,

(kapiram da ovaj ima donji lip, i daj e patosiran, ali to zanemarite
)
GTI je HotHatch kojeg moze da vozi i stariji/ozbiljniji covek a da ne dobije epitet "boyracera".
Na ovo sam mislio,

(kapiram da ovaj ima donji lip, i daj e patosiran, ali to zanemarite

GTI je HotHatch kojeg moze da vozi i stariji/ozbiljniji covek a da ne dobije epitet "boyracera".
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
I mislio sam na ovaj 2.0 16v 150ks- taj mi je nekako baš merka za Golf GTI...dragan napisao:... sreca pa su to brzo shvatili, i izbacili verziju koju vozi 16 valve...mr.Big napisao:Pri tom, poslednji pravi GTI je otišao sa trećom generacijom,
u to vreme isto sto i ovih 230ks za g7 gti...
a onaj slabiji je kao 1.4tsi 160ks za ovaj, zapravo i losiji...
a onaj slabiji je kao 1.4tsi 160ks za ovaj, zapravo i losiji...
kakve felne

I enterijer je odlican

I enterijer je odlican
Jos lepse izgledaju ovde.

He,he, jos je kod mk5 razlika drastićna čik ovde pogodi koji je 1.6..Dusan napisao:Slazem se sa draganom za G3 gti.
Na ovo sam mislio,
(kapiram da ovaj ima donji lip, i daj e patosiran, ali to zanemarite)

Svidja mi se kako izgleda sedmica, taman kak treba

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Onaj teget 

Off topic
Dva bambija za walkera i vlajka
Dva bambija za walkera i vlajka