Renault Megane 1.2 tce 130
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Re: Renault Megane 1.2 tce 130
Zvali su me iz sekulica.
Na iznenadjenje prodavca auto je stigao danas (on je mislio da ce krajem meseca, mozda cak i pocetkom novembra)
Medjutim trebace da prodje jos neko vreme dok ne sednem za volan (carina, pa da se odradi i odobri lizing, potpisivanje, uplata ucesca, zatim registracija.. itd itd)
Na iznenadjenje prodavca auto je stigao danas (on je mislio da ce krajem meseca, mozda cak i pocetkom novembra)
Medjutim trebace da prodje jos neko vreme dok ne sednem za volan (carina, pa da se odradi i odobri lizing, potpisivanje, uplata ucesca, zatim registracija.. itd itd)
Znači, imaš vremena da se predomisliš i ipak uzmeš Škodu 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Čuj ŠkoduVelja napisao:Znači, imaš vremena da se predomisliš i ipak uzmeš Škodu

Golfa

Sent from mTalk
Širim haos!
Koliko sam shvatio, nema para za pravog Golfa - zato Škoda...
- Darko
Koju skodu? 
Nisam ga jos video. Nemam vremena ovih dana da idem do veternika. Za vikend cu svratiti.

Nisam ga jos video. Nemam vremena ovih dana da idem do veternika. Za vikend cu svratiti.
Aj nemoj da se pravis, znamo da ces sad svaki dan ici tamo 

- Darko
Nije iskljuceno 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
A sada idi kuci, bices sumnjiv ako te vide da stojis pored izloga u sred noci.
- Darko
Renault nissan ima neki ugovor za povoljan kasko kod generalija.
Stigla mi je danas ponuda. U zavisnosti od ucesca kasko osiguranje za prvu godinu je od 265 do 424e.
Bilo bi i jeftinije, medjutim sam zbog dodate dodatne opreme malo prebacio 15k eura pa ulazi u kategoriju 15000-17500e.
Stigla mi je danas ponuda. U zavisnosti od ucesca kasko osiguranje za prvu godinu je od 265 do 424e.
Bilo bi i jeftinije, medjutim sam zbog dodate dodatne opreme malo prebacio 15k eura pa ulazi u kategoriju 15000-17500e.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
U Generaliju su mnogo komplikovani sa kaskom i mnogo zatezu u slucaju aktiviranja osiguranja, bar su takva sva iskustva ljudi iz NS za koja znam. Dunav i Wiener su ok. Ja sam u Dunavu imao isplatu stete, sve po fer kataloskim cenama i pre roka.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Mom bratu je Djenerali isplatio sve što je majstor (da, majstor) dostavio u specifikaciji. Automobil je slikan pre toga, napravljen zapisnik i upućen je na pravog majstora
Doduše, beše tada novi Yugo, pitanje je šta bi bilo da je bio neki auto.
Nema veze sa kaskom, ali:
Nažalost, imao sam aktivaciju i njihovog zdravstvenog osiguranja i odradili su sve u rekordnom roku. Toliko je bilo brzo da sam se iznenadio kada sam u sandučetu zatekao izveštaj da je neka suma uplaćena na neki račun, a kačili su me i praznici (Uskrs, sa dosta neradnih dana). Poznaniku su takođe isplatili. Uputio sam ga gde da odnese dokumentaciju i ekstremno brzo su mu uplatili novac, svega nekoliko radnih dana je u pitanju.

Nema veze sa kaskom, ali:
Nažalost, imao sam aktivaciju i njihovog zdravstvenog osiguranja i odradili su sve u rekordnom roku. Toliko je bilo brzo da sam se iznenadio kada sam u sandučetu zatekao izveštaj da je neka suma uplaćena na neki račun, a kačili su me i praznici (Uskrs, sa dosta neradnih dana). Poznaniku su takođe isplatili. Uputio sam ga gde da odnese dokumentaciju i ekstremno brzo su mu uplatili novac, svega nekoliko radnih dana je u pitanju.
- Darko
Ja sam koristio kasko prosle godine kod njih kad su mi u becu napravili ogrebotinu duz cele strane auta i sve je regulisano skroz korektno.
Plus kod renoa i nissana znaci ta pogodnost za jeftiniju cenu osiguranja u odnosi na druge brendove.
Plus kod renoa i nissana znaci ta pogodnost za jeftiniju cenu osiguranja u odnosi na druge brendove.